icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
17. máj 2011

@womenne jasne ze aj cestoviny,alebo zemiaky ako ta napadne 🙂

evelyn11
17. máj 2011

Dnes mame pecene kura a zemiaky na cibulke+petrzlenova vnatka,k tomu kysla uhorka,alebo č.repa.Polievku este z nedele rezancovu.Ale co zajtra-netusim!!!!! 😝

kralicica
17. máj 2011

bôčik, zemiaky, šalát, paradajková pol

daniz
17. máj 2011

rozmýšľam nad cestovinami, alebo gulášová polievka, alebo halušky... neviem vôbec

romcag
17. máj 2011

dnes zeleninová polievka a segedínsky guláš

tosomja
17. máj 2011

dnes mám chuť na cestoviny s nivou a paradajkou 🙂

Nemáte niekto mňamkové receptíky na tofu syr? hociaké verzie...

dannynka
17. máj 2011

@petaboo veru neni nad domacu mnam mnam aj samu by som ju jedla aj tyzden :D :D
dnes dojedame zo včera 😀

simi251
17. máj 2011

@titkovamiriam Taky podobny salatik mi dnes MM pripravil na obed. akurat ze sunka nebola dnes inokedy byva a najlepsia je taka oprazena. Mnam. A este davame cukrovu kukuricu a zalievame dresingom. Jogurty mi nechutia na salatoch; Jeeeeej neviem preco ale vzdy ked citam tuto temu, ostanem strasne ale strasne hladna. 😀 😀 😀

elixia
17. máj 2011

my dnes co chladnicka dala...bravcove masko udusene s mrkvou a sampinonmi, k tomu kuskus 🙂

sissik
17. máj 2011

dnes bola zeleninova polievka a tvarove lievance.
zajtra chcem pecen na cibulke, aj kusok vysmazim v trojobale a k tomu ryza

lenkahrehusova
17. máj 2011

Ja som dnes skúšala šťavnaté rezne z ryžou, sú super a paradajkovú polievku 🙂

atrami
17. máj 2011

My chrípkujeme, tak sa nevarí- len cestoviny s grankom, alebo s kečupom a syrom a na zajtra mi navarila svokra.

vesi
17. máj 2011

V sobotu som robila tie šťavnaté rezne a boli výborné, ďakujem za receptík 🙂

romcag
17. máj 2011

@lenkahrehusova, @vesi - baby aké šťavnaté rezne? Idem skúsiť pokukať, či to tu nájdem.. neuľahčíte mi to? 😀

lenocka23
17. máj 2011

@vesi jeeeeeeeejda, teba som uz straaasne dlho nevidela/necitala.... 😀 😀 🙂

vesi
17. máj 2011

@romcag fúúha, stiahla som si recept už dávnejšie (a vytlačila, tak nemám ani link), ani sa nepamätám kto sem dával recept 😒 ale skúsim to ešte pohľadať...

@lenocka23 napodobne 😀 😀 😀 to je vieš, som už dávno po materskej, tak len do roboty a z roboty, ale sem chodím pre inšpirácie 😀

romcag
17. máj 2011

@vesi - ja som našla tieto.. tie ste mysleli? 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4

vesi
17. máj 2011

@romcag áno, presne tie 😀 😀

miselka11
17. máj 2011

baby, mate niektora dobry recept na sampionove rizoto..??

muskam
17. máj 2011

dnes sme mali porovu polievku so struhanym syrom a penne s nivovou omackou. Malemu syncekovi som uvarila jablcko a jahodky na kompotik, bez cukru..a bolo to mnam.

lenkahrehusova
17. máj 2011

@romcag ano, také som robila a sú super 🙂

babullka1
17. máj 2011

dnes segedin u svokry 😉

lenkahrehusova
17. máj 2011

@romcag ale ja som urobila tej zmesy viac, asi z pol litra vody. A použila som kuracie prsia. Ale to si už každý prispôsobí recept, čo komu chutí 😉
500 ml vody
3 lyžice horčice
3 lyžice kečupu
3 lyžice oleja
korenie podľa chuti a ja som pridala aj jeden bujón

luciferova
17. máj 2011

@miselka11 samppinony by som na sposob rizota nepripravovala, stratia chut. Ale ak chces, ja robim dubakove takto - osmazim cibulku, na to hriby, ryza, pomiesam, ryza sa obali v tuku, zalejem vyvarom a dusim podla potreby. Vacsinou pridam aj konzervu kukurice. S postruhanym parmezanom je to mnamka 😉

Ja som dnes sampinony plnila a zapekala. Plnka - slaninka(sunka), cibulka, nozicky zo sampinonov, syr, sol, bylinky a naplnit klobuciky. Zapekat s predpecenymi americkymi zemiakmi, podavat s tatarkou 😉

happy8051
17. máj 2011

dnes ((teda uz vcrera) sme mali tarhonu s hribami hraskom mrkvou a porom na sposob rizota

a dnes urobim gulas z bravcoveho pliecka, ale nenamakam sa s nim, lebo pouzijem tu "sackovu" prisadu, vola sa to Madarsky gulas Poctiva kuchyne a je to uzasne dobreee, ja do toho davam este cca 1dl cerveneho vina. k tomu knedla, alebo maslove halusticky

miselka11
18. máj 2011

@luciferova fiha, to znie zaujimavo. Dakujem pekne, vyskusam oboje 😉

lunana
18. máj 2011

@happy8051 ako sa robia tie maslové halušky? Už som to tu viackrát čítala, ale recept neviem 😅

petaboo
18. máj 2011

@dannynka mne veľmi xutí zelenina 🙂

katarinajurikova
18. máj 2011

maminy neviete,nejaky dobry overeny receptik na cestovinky so sampionmi,kukuricou a sunkou???Tak aby aj tie sampiony nestartili chut...? 😖

kralicica
18. máj 2011

baby, ja neviem, čo uvariť, zajtra odchádzame na 3 týždne preč, a teda mam prazdnu chladnicku... poradte niečo easy