Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes mame pecene kura a zemiaky na cibulke+petrzlenova vnatka,k tomu kysla uhorka,alebo č.repa.Polievku este z nedele rezancovu.Ale co zajtra-netusim!!!!! 😝
bôčik, zemiaky, šalát, paradajková pol
rozmýšľam nad cestovinami, alebo gulášová polievka, alebo halušky... neviem vôbec
dnes zeleninová polievka a segedínsky guláš
dnes mám chuť na cestoviny s nivou a paradajkou 🙂
Nemáte niekto mňamkové receptíky na tofu syr? hociaké verzie...
@titkovamiriam Taky podobny salatik mi dnes MM pripravil na obed. akurat ze sunka nebola dnes inokedy byva a najlepsia je taka oprazena. Mnam. A este davame cukrovu kukuricu a zalievame dresingom. Jogurty mi nechutia na salatoch; Jeeeeej neviem preco ale vzdy ked citam tuto temu, ostanem strasne ale strasne hladna. 😀 😀 😀
my dnes co chladnicka dala...bravcove masko udusene s mrkvou a sampinonmi, k tomu kuskus 🙂
dnes bola zeleninova polievka a tvarove lievance.
zajtra chcem pecen na cibulke, aj kusok vysmazim v trojobale a k tomu ryza
Ja som dnes skúšala šťavnaté rezne z ryžou, sú super a paradajkovú polievku 🙂
My chrípkujeme, tak sa nevarí- len cestoviny s grankom, alebo s kečupom a syrom a na zajtra mi navarila svokra.
V sobotu som robila tie šťavnaté rezne a boli výborné, ďakujem za receptík 🙂
@lenkahrehusova, @vesi - baby aké šťavnaté rezne? Idem skúsiť pokukať, či to tu nájdem.. neuľahčíte mi to? 😀
@vesi - ja som našla tieto.. tie ste mysleli? 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4
baby, mate niektora dobry recept na sampionove rizoto..??
dnes sme mali porovu polievku so struhanym syrom a penne s nivovou omackou. Malemu syncekovi som uvarila jablcko a jahodky na kompotik, bez cukru..a bolo to mnam.
@romcag ano, také som robila a sú super 🙂
dnes segedin u svokry 😉
@romcag ale ja som urobila tej zmesy viac, asi z pol litra vody. A použila som kuracie prsia. Ale to si už každý prispôsobí recept, čo komu chutí 😉
500 ml vody
3 lyžice horčice
3 lyžice kečupu
3 lyžice oleja
korenie podľa chuti a ja som pridala aj jeden bujón
@miselka11 samppinony by som na sposob rizota nepripravovala, stratia chut. Ale ak chces, ja robim dubakove takto - osmazim cibulku, na to hriby, ryza, pomiesam, ryza sa obali v tuku, zalejem vyvarom a dusim podla potreby. Vacsinou pridam aj konzervu kukurice. S postruhanym parmezanom je to mnamka 😉
Ja som dnes sampinony plnila a zapekala. Plnka - slaninka(sunka), cibulka, nozicky zo sampinonov, syr, sol, bylinky a naplnit klobuciky. Zapekat s predpecenymi americkymi zemiakmi, podavat s tatarkou 😉
dnes ((teda uz vcrera) sme mali tarhonu s hribami hraskom mrkvou a porom na sposob rizota
a dnes urobim gulas z bravcoveho pliecka, ale nenamakam sa s nim, lebo pouzijem tu "sackovu" prisadu, vola sa to Madarsky gulas Poctiva kuchyne a je to uzasne dobreee, ja do toho davam este cca 1dl cerveneho vina. k tomu knedla, alebo maslove halusticky
@luciferova fiha, to znie zaujimavo. Dakujem pekne, vyskusam oboje 😉
maminy neviete,nejaky dobry overeny receptik na cestovinky so sampionmi,kukuricou a sunkou???Tak aby aj tie sampiony nestartili chut...? 😖
baby, ja neviem, čo uvariť, zajtra odchádzame na 3 týždne preč, a teda mam prazdnu chladnicku... poradte niečo easy

@womenne jasne ze aj cestoviny,alebo zemiaky ako ta napadne 🙂