Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes pizza, leco s cerstvej zeleniny a nove zemiaky ...a polievku sme mali rajcinovu....
a zajtra vyprazane plnene sampiony,kasa,hlavkovy salat
dnes porova polievka so syrovymi knedlickami spominany madarsky gulasik so zemiakovymi knedlikmi
@kvojtanikova nechala som sa tebou inspirovat a upiekla som to aj ja. dobre, len ja to mam strasne "vlnite". ale ved himalaje 🙂
dnes dojedame porovu polievku a druhe kaiserschmarn.... robievala som to este v Rakusku a skoro som na to zabudla, kym som vcera nekuk Bez servitky. mnamka 🙂
Zeleninová polievočka s veľa veľa karfiolom a domácca pizza. Večer asi zvrtnem palacinky s jahodovým džemíkom.
Juuuj, dnes som sa nevedela vôbec rozhodnúť, čo variť...nakoniec paradajková polievka s hviezdičkami, vyprážaný syr so šunkou a hranolky, ja si spravím volské oko v strúhanke 😅
Ani sa nám nechce jesť v takom počasíčku, len kofolka a pivečko 😀
dnes by sa pýtalo niečo na sladko, tak jahodové knedlíčky, al. palacinky 😎 😎
Dnes varene zemiaky, gordon blue z Lidlu a hlavkovy salat.
u nas dnes zapekana plnena cuketa so zemiakmi na masle 🙂
my dnes cestovinovy salat s krabymi tycinkami,zeleninova polievka od vcera a vecer asi upeciem bublaninu...a este chcem urobit aj falosnu tresku z tofu..len neviem ci sa mi to vsetko bude chciet ked je tak horuco 😀
hraskova kremova polievka a spagety s tuniakom
No ja som robila falošny gulas a este mam chut na spagety asi idem spravit:D
hribova polievočka a pečene zemiaky so šupkou a k tomu cesnakovy dresing 🙂
dnes som sa bola najest zas u babky... sak som sama doma 😀
aj u nas cestoviny so syrovou omackou a polievka zo vcera 🙂
tak mne sa uz pecie bublanina a dokonca som piekla este aj palacinky...kazdemu ine,podla chuti-nasladko aj naslano 😀
dnes sme dojedali cestovinky so skoricou, ale poobede sme sa isli previest na bicykloch a na salasi sme si dali este obedik. Po dnesnych najazdenych 12 km som dostala chut ze zajtra spravim len pecene zemiaky a velka kopa zeleniny. 😀 zemiaky asi na sposob francuzskych alebo len zapecene s vajickom a mliekom.
dnes sme mali vyprazany karfiol, zemiaky a uhorkovy salat.. 🙂 a zajtra nevarim, ideme na grilovane rebierka.. 😀
@raa2 raz som to jedla v restauracii u nas v PU. uvaris si tagliatelle alebo nejake siroke rezance. nakrajas si 3 jablka na kocky take mensie a das ich varit ale ked sa ti zavari voda tak to vypni budu take makke aj chrumkave zaroven. ked budes mat uvarene cestoviny zlej vodu a daj tam tie jablka ktomu tri ci styri lyzice masla zalezi podla mnozstva rezancov a ja tam davam na cely balik cestovin 4 škoricove prašky vsetko zmiesas a ked to budes servirovat daj na to trosku šlahacky ci uz v spreji alebo si urobis. ked sa to zmiesa je to jemnejsie a veeeeelmi dobre. prajem dobru chut a daj vediet ake to bolo 😀
ja dnes činska polievka,špargla s holandskou omáčkou a pre ,,veľkých,,chalanov vyprazany karfiol hranolky tatarska
keďže chlapi prídu domov až večer,tak dnes urobím len zeleninový šalát so syrom a dresingom.Moji chlapi síce na ,zdravé, veci niesu,ale toto majú radi 😉

ahojte 🙂
včera som piekla pizzu a dnes kuracie pečienky na smotane s horčicou a ryža 🙂 a bude aj na zajtra 😉