icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
18. máj 2011

ahojte 🙂
včera som piekla pizzu a dnes kuracie pečienky na smotane s horčicou a ryža 🙂 a bude aj na zajtra 😉

babullka1
18. máj 2011

dnes pizza, leco s cerstvej zeleniny a nove zemiaky ...a polievku sme mali rajcinovu....
a zajtra vyprazane plnene sampiony,kasa,hlavkovy salat

happy8051
18. máj 2011

dnes porova polievka so syrovymi knedlickami spominany madarsky gulasik so zemiakovymi knedlikmi

berus222
18. máj 2011

@kvojtanikova nechala som sa tebou inspirovat a upiekla som to aj ja. dobre, len ja to mam strasne "vlnite". ale ved himalaje 🙂

happy8051
19. máj 2011

dnes dojedame porovu polievku a druhe kaiserschmarn.... robievala som to este v Rakusku a skoro som na to zabudla, kym som vcera nekuk Bez servitky. mnamka 🙂

fomarik
19. máj 2011

Zeleninová polievočka s veľa veľa karfiolom a domácca pizza. Večer asi zvrtnem palacinky s jahodovým džemíkom.

tosomja
19. máj 2011

Juuuj, dnes som sa nevedela vôbec rozhodnúť, čo variť...nakoniec paradajková polievka s hviezdičkami, vyprážaný syr so šunkou a hranolky, ja si spravím volské oko v strúhanke 😅
Ani sa nám nechce jesť v takom počasíčku, len kofolka a pivečko 😀

elise
19. máj 2011

@tosomja ako sa dá spraviť volské oko v struhánke? ved vajíčko rozklepneš do masti ako obaluješ v struhanke?

daniz
19. máj 2011

dnes by sa pýtalo niečo na sladko, tak jahodové knedlíčky, al. palacinky 😎 😎

mimi21mimi
19. máj 2011

Dnes varene zemiaky, gordon blue z Lidlu a hlavkovy salat.

desmodka
19. máj 2011

u nas dnes zapekana plnena cuketa so zemiakmi na masle 🙂

sisanka
19. máj 2011

my dnes cestovinovy salat s krabymi tycinkami,zeleninova polievka od vcera a vecer asi upeciem bublaninu...a este chcem urobit aj falosnu tresku z tofu..len neviem ci sa mi to vsetko bude chciet ked je tak horuco 😀

gazovicka
19. máj 2011

hraskova kremova polievka a spagety s tuniakom

tosomja
19. máj 2011

@elise nasypeš si na tanier strúhanku, na to vyklepneš vajíčko, posypeš strúhankou, trošku necháš, nech ti vajíčko strúhanku napije...na panvicu dáš trošku oleja, pomaličky zosunieš z taniera vajíčko a pečieš ako syr z jednej, druhej strany. je to recept od mojem mamky...

elise
19. máj 2011

@tosomja ďakujem toto počujem prvý krát ale vyzerá to výborne, vyskúšame 🙂

domca1511
19. máj 2011

No ja som robila falošny gulas a este mam chut na spagety asi idem spravit:D

bubinko83
19. máj 2011

hribova polievočka a pečene zemiaky so šupkou a k tomu cesnakovy dresing 🙂

lucka1987
19. máj 2011

dnes som sa bola najest zas u babky... sak som sama doma 😀

titkovamiriam
19. máj 2011

aj u nas cestoviny so syrovou omackou a polievka zo vcera 🙂

sisanka
19. máj 2011

tak mne sa uz pecie bublanina a dokonca som piekla este aj palacinky...kazdemu ine,podla chuti-nasladko aj naslano 😀

zabka4
19. máj 2011

dnes sme dojedali cestovinky so skoricou, ale poobede sme sa isli previest na bicykloch a na salasi sme si dali este obedik. Po dnesnych najazdenych 12 km som dostala chut ze zajtra spravim len pecene zemiaky a velka kopa zeleniny. 😀 zemiaky asi na sposob francuzskych alebo len zapecene s vajickom a mliekom.

raa2
19. máj 2011

@zabka4 ma zaujala ta cestovina so skoricou a to sa ako robi? dik

jenie123
19. máj 2011

dnes sme mali vyprazany karfiol, zemiaky a uhorkovy salat.. 🙂 a zajtra nevarim, ideme na grilovane rebierka.. 😀

zabka4
19. máj 2011

@raa2 raz som to jedla v restauracii u nas v PU. uvaris si tagliatelle alebo nejake siroke rezance. nakrajas si 3 jablka na kocky take mensie a das ich varit ale ked sa ti zavari voda tak to vypni budu take makke aj chrumkave zaroven. ked budes mat uvarene cestoviny zlej vodu a daj tam tie jablka ktomu tri ci styri lyzice masla zalezi podla mnozstva rezancov a ja tam davam na cely balik cestovin 4 škoricove prašky vsetko zmiesas a ked to budes servirovat daj na to trosku šlahacky ci uz v spreji alebo si urobis. ked sa to zmiesa je to jemnejsie a veeeeelmi dobre. prajem dobru chut a daj vediet ake to bolo 😀

tosomja
19. máj 2011

@zabka4 woow, to vyzerá dobre, zajtra vyskúšam.

raa2
19. máj 2011

@zabka4 vypada to super, vyskusam to, a tie jablka so supkou alebo osupane?

titkovamiriam
20. máj 2011

ja dnes činska polievka,špargla s holandskou omáčkou a pre ,,veľkých,,chalanov vyprazany karfiol hranolky tatarska

lyongirl
20. máj 2011

@akika722 akurát raňajkujem tvoju pomazánku z cottage, mrkvičky a cibuľky 🙂 a je fajn...

Na obed bude pečený baklažán, varené zemiaky a cesnakový dresing

kaara1980
20. máj 2011

keďže chlapi prídu domov až večer,tak dnes urobím len zeleninový šalát so syrom a dresingom.Moji chlapi síce na ,zdravé, veci niesu,ale toto majú radi 😉