icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
22. máj 2011

kalerábová polievka s liatou cestovinou,masová roláda plnená vajcom,zemiaková kaša a uhorkový šalát

aero
22. máj 2011

hovädzia polievka , klasikuš - ryža a grilované kuracie stehná a dunajská čalamáda
hm.... čo už , dávno sme to nemali 😉

michele11
22. máj 2011

@svetluska23 je to tradicny bretonsky kolac, v postate take "palacinkove cesto", donho das v alkohole namocene slivky alebo hrozienka a pecies, kym nestuhne. Mam niekde recept, ak chces, ale mala mi rano "upratala" kuchynu 😀 , tak to potrva...

michele11
22. máj 2011

U nas je dnes vyvar z kuriatka, pecene kuracie stehna a jarny zemiakovy salat. Ako zakusok asi nejaka bublanina a nieco slane, ale co, to este neviem...

lucka1371987
22. máj 2011

dnes sosovicovo-fazulova polievka a druhe si dame rizoto s tofu 😎

cmulinko
22. máj 2011

madarsky gulas

katy2
22. máj 2011

zeleninova polievka s krupicovymi knedlickami, morcacie stehno (na kocky) v zeleninovej omacke a kolienka

mariana0915
22. máj 2011

kuracia polievka -segedinak a zakusok smotanovo pudingovy 🙂

miriamr
22. máj 2011

mliečna polievka zo zelenej fazuľky, zemiaky a údené kurča pečené na kyslej kapuste, perník 😵

titkovamiriam
22. máj 2011

Dnes len na obed hovädzia polievka a večer grilovačka.Včera som robila francúzske a tak ich dnes dojeme.

zabka4
22. máj 2011

@jajuuus neni zaco som rada že chutilo :D

kibuk
22. máj 2011

dnes kuarcie rezne so syrom a šampionmi,americke zemiaky,hubkova polievočka 🙂 🙂

happy8051
22. máj 2011

dnes bola zaprazena polievka s vajickom a syrovo sunkovymi knedlickami, pecene morcacie stehno s ryzou a mrkvovy salat

latvia
22. máj 2011

@happy8051 ako robis syrovosunkove knedlicky?

sofinka18
22. máj 2011

dnes hrachova s udenym maskom a jablcnik

happy8051
22. máj 2011

@latvia zaklad je rovnaky ako na klasicke krupicove knedlicky, pridam tam len makky roztieratelny syr a na jemnucko nasekanu sunku, mozes dat aj petrzlenovu vnat

lunana
23. máj 2011

@eva7780 môžem sa spýtať, čo je to tá liata cestovina? To som ešte nikdy nepočula 😅

sasena033
23. máj 2011

ja mam slepaciu polievocku od vcera a dnes zavitky s kysl.kapustou,slaninkou,cibulkou a zemiacky...mnammm 🙂

zabka4
23. máj 2011

my dnes šalátový prívarok ...mňam

titkovamiriam
23. máj 2011

zapekané kalerabky s novými zemiakmi a polievka zo vcera 🙂 a jahodový koktail 😀

cottoncandy
23. máj 2011

my dojedáme zvyšky z víkendu🙂...ale mám v chladničke špargľu, čo treba spotrebovať, tak zrejme vymyslím ešte niečo z nej

katarinajurikova
23. máj 2011

dnes cina-kur,masko na sliziky,mr.zeleninka Asia Findus,hranolky ,jednoduche a mojim chlapom to moooc chutiii 😀 polievocka asi mrkvova....

claudica
23. máj 2011

@zabka4 Mňam...už som to dávno nerobila, dobrá inšpirácia, dnes splaším šalátik a spravím aj ja. 😉

zuziq
23. máj 2011

@zabka4 ako robis salatovy privarok?? mame kopec salatu, ale nikdy som to nerobila 😕

lyongirl
23. máj 2011

mne sestra včera doniesla plný lavór šalátu a ja som ho poslala svokre, že ho nezjeme, no a toť nápad na jedlo ako stvorený, už je neskoro...možno nabudúce...

akika722
23. máj 2011

dnes len zeleninova polievka kedže mm je v praci 😎 zajtra budu slivkove gule

dena
23. máj 2011

u nas dnes bude kolozvarska kapusta 😉

eva7780
23. máj 2011

@lunana http://www.onlinerecepty.sk/zavarky-a-vlozky-do... ,trochu som blbo napisala,je to cesto,takmer ako halušky,ja to robim od oka 😀

junkfoood
23. máj 2011

@titkovamiriam mirka, ako robievate kura na kapuste? chcem dnes robit tak si idem po radu od odbornika... 🙂 🙂 🙂

daniz
23. máj 2011

v piatok u našich segedín+knedľa,v sobotu kotlíkový guláš, torta, -bola oslava mm mal narodky, včera karfiolovo-brokolicová polievka s krupicovými haluškami, a kuracie soté + ryža,hranolky a poobede zmrzlina.
Dnes podojedáme..