icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

vejinka
24. máj 2011

tak dievcata.uvarit spagety s troskou soli.potom vymastit remosku alebo pekac troskou oleja.na spodok polku spagiet potom pokrajanu sunku na kocky alebo klobasu alebo salamu proste co doma mate.potom rozdrobit trojuholnik nivy a na to tvrdy syr.pofrkat kecupom.zakryt spagetami.rozbit 2-3 vajcia zmiesat so smotanou na varenie a vyliat na spagety.piect kym kraje niesu tmave pcca 30 minut.nesolit.niva aj syr su slane az az.dobru chut.namiesto sunky mozte dat kocky osmahnuteho kuracieho masa..alebo mlete maso.fantazii sa medze nekladu.aj namiesto spagiet ine cestoviny ryzu alebo zemiaky.no to som este neskusala ale nemoze to byt zle

miriamr
24. máj 2011

rajčinová polievka so syrom, bryndzové halušky, večer grilovačka 😀

elixia
24. máj 2011

u nas hotovo 🙂

salma22
24. máj 2011

ja sa varenia nedobrovolne zriekam na 2tyzdne... dnes francuzaky 🙂

jajuuus
24. máj 2011

@salma22 preeečooo? 😕

jajuuus
24. máj 2011

@elixia to prvé budú francúzske zemiaky a to druhé? 😅

barca25
24. máj 2011

maso na stave-kuracie a zemiakova kasa..mnam 🙂 a polievka masova zo vcera

elixia
24. máj 2011

@jajuuus nie,to oboje su plnene zemiaky 🙂 na tanieri uz s paradajkovou omackou

jajuuus
24. máj 2011

@elixia ahaaa... a to veľké skoro v strede taniera? 😀 to mi pripadá ako jeden veľký plnený zemiak, či? 😀

elixia
24. máj 2011

@jajuuus ano,to je ten plneny zemiak z tej jenskej misy 😀

lebo5
24. máj 2011

bryndzové halušky 😀

titkovamiriam
24. máj 2011

Na zajtra som namocila hrach a boli sme na ceresniach tak spravím zajtra ceresnove knedle s tvarohom a struhankou a ceresnovu bublaninu 😀 😀

titkovamiriam
24. máj 2011

a dnešné halušky

titkovamiriam
24. máj 2011

tak až teraz a šalátik

bea1971
24. máj 2011

ahojte dievcata,mate nejaky dobry a rychly receptik z mascarpone a cerstvych jahod?vopred dakujem 😉 🙂

sissik
24. máj 2011

@bea1971 namoc jahodu do mascarpone, potom do cukru a potom len papaj 😉

bea1971
24. máj 2011

pride navsteva ,tak by som rada urobila nejake pohare,alebo niekde som videla,myslim ze v Bez servitky robili aj maliny s mascarpone,ale nepostrehla som ako to robili,mam aj maliny 😎

jajuuus
24. máj 2011

@elixia ahaaaa 😀 a čím si ho plnila? vyzerá to fajnovo 😉

jajuuus
24. máj 2011

@bea1971 vyhľadaj si na www.bezservitky.markiza.sk 😉

bea1971
24. máj 2011

dakujem ,popozeram 🙂

titkovamiriam
24. máj 2011

@bea1971 pri tvojej otazke ma napadlo toto-maskarpone vymiešať so žltkami s troskou cukru na to jahody a zaliať cokoladovým pudingom na to slahacka a jahody

kralicica
24. máj 2011

sme na 3 týždne u mojich rodičov, tak si užívame, že nám varia. dnes halušky, zajtra morčacia pečienka s pyré kašou, ale občas aj ja priložím ruku k dielu 🙂

kralicica
24. máj 2011

ozaj, baby, poraďte mi nejaký super recept, kde využijem gaštanové pyré. mám 2ks, aj šľahačku, budem vďačná za niečo overené 🙂

zuziq
24. máj 2011

dnes som robila salatovy privarok a mal velky uspech 😵 naozaj to bolo velmi chutne. K tomu zemiakova kasa a zvysili sa mi kuracie stehna grilovane v rure tak som ich len obrala a hodila na cibulku na panvicu 😉

bershka
24. máj 2011

brokoli polievka a sunkoflecky

elixia
24. máj 2011

@jajuuus obycajna chlebova plnka - namocis starsi chlieb (rozok),vyzmykas,rozmrvis,pridas vajicko,sol,cierne korenie,vegetu...zemiaky vydlabes malym nozikom,naplnis plnkou a posypes tymi vydlabanymi zemiakmi..

jajuuus
24. máj 2011

@elixia zaujímavé 😵

happy8051
24. máj 2011

dnes som robila tvarohove knedlicky s jahodami

junkfoood
25. máj 2011

baby poradte, co so zelenou sparglou?