Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
rajčinová polievka so syrom, bryndzové halušky, večer grilovačka 😀
ja sa varenia nedobrovolne zriekam na 2tyzdne... dnes francuzaky 🙂
maso na stave-kuracie a zemiakova kasa..mnam 🙂 a polievka masova zo vcera
bryndzové halušky 😀
Na zajtra som namocila hrach a boli sme na ceresniach tak spravím zajtra ceresnove knedle s tvarohom a struhankou a ceresnovu bublaninu 😀 😀
a dnešné halušky
ahojte dievcata,mate nejaky dobry a rychly receptik z mascarpone a cerstvych jahod?vopred dakujem 😉 🙂
pride navsteva ,tak by som rada urobila nejake pohare,alebo niekde som videla,myslim ze v Bez servitky robili aj maliny s mascarpone,ale nepostrehla som ako to robili,mam aj maliny 😎
@bea1971 vyhľadaj si na www.bezservitky.markiza.sk 😉
dakujem ,popozeram 🙂
@bea1971 pri tvojej otazke ma napadlo toto-maskarpone vymiešať so žltkami s troskou cukru na to jahody a zaliať cokoladovým pudingom na to slahacka a jahody
sme na 3 týždne u mojich rodičov, tak si užívame, že nám varia. dnes halušky, zajtra morčacia pečienka s pyré kašou, ale občas aj ja priložím ruku k dielu 🙂
ozaj, baby, poraďte mi nejaký super recept, kde využijem gaštanové pyré. mám 2ks, aj šľahačku, budem vďačná za niečo overené 🙂
dnes som robila salatovy privarok a mal velky uspech 😵 naozaj to bolo velmi chutne. K tomu zemiakova kasa a zvysili sa mi kuracie stehna grilovane v rure tak som ich len obrala a hodila na cibulku na panvicu 😉
brokoli polievka a sunkoflecky
dnes som robila tvarohove knedlicky s jahodami
baby poradte, co so zelenou sparglou?

tak dievcata.uvarit spagety s troskou soli.potom vymastit remosku alebo pekac troskou oleja.na spodok polku spagiet potom pokrajanu sunku na kocky alebo klobasu alebo salamu proste co doma mate.potom rozdrobit trojuholnik nivy a na to tvrdy syr.pofrkat kecupom.zakryt spagetami.rozbit 2-3 vajcia zmiesat so smotanou na varenie a vyliat na spagety.piect kym kraje niesu tmave pcca 30 minut.nesolit.niva aj syr su slane az az.dobru chut.namiesto sunky mozte dat kocky osmahnuteho kuracieho masa..alebo mlete maso.fantazii sa medze nekladu.aj namiesto spagiet ine cestoviny ryzu alebo zemiaky.no to som este neskusala ale nemoze to byt zle