icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womenne
25. máj 2011

@happy8051 ja ich idem dnes prvý krát, tak snaď sa podaria 😵 Musela som jahody schovať pred mm úplne dozadu lebo by dnešnu noc neprežili 😀
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=46446

titkovamiriam
25. máj 2011

@kralicica
tak to by som ho len nastruhala a dala slahacku poliala vaječným konakom a posypala grankom-pre deti bez konaku
a ak varenie:
http://www.gastany.sk/zakusky-z-gastanov/gastan... 😀

titkovamiriam
25. máj 2011

Jahodové knedle mnam ja sa dnes potrapim s ceresnovými 😀

gumkacik
25. máj 2011

ja dnes varim fazulovu polievku ,osie hniezda a vysmazane sampiony s hranolkami a s tatarku 😀

salma22
25. máj 2011

dnes mame halusky s kyslou kapustou 🙂

buburka
25. máj 2011

@salma22 Och..halusky s kyslou kapustou 😝 ja xceeeeeeeem.....ale kojim ☹ milujem kyslu kapustu..a tiez pikantne...ach jaj.#
U nas bude dnes rybka na vode a zemiakova kasa..k tomu cvikla...polievka mrkvova 🙂

happy8051
25. máj 2011

dnes zemiakovy gulas s parkom a toastovana zemla

ivett1
25. máj 2011

dnes cesnaková polievka a fašírky so zemiakovou kašou

tosomja
25. máj 2011

Dukátové buchtičky 😀 nejedla som ani nepamätám 😵 a zapečiem aj cestovinu so zeleninkou a syrom 🙂

kibuk
25. máj 2011

dnes Karfiolove zemiaky s kukuricou 🙂 😉

lucka1987
25. máj 2011

pecene zemiacky v rure s domacim zakvasom 😉 a parene buchty, na polievku nemam chut sak som sama doma 😅

adulikka
25. máj 2011

dnes len párková polievka( to je asi ten zemiakový guláš s párkom čo varí happy8051) 😉 a bravčové mäso na kocky s kukuricou a hráškom a ku tomu ryža

lucka1371987
25. máj 2011

rybie prsty,zemiakova kasa a zeleninovy salat 🙂

kibuk
25. máj 2011

kuk fotečka 🙂

maculik
25. máj 2011

Ahojte,
kocky, mam dva kusky jahnacieho masa, chcem ho dat piect, len este som take nerobila. Ako je najlepsie taketo ochutit a kolko treba piect?

@kibuk mnam, mozes napisat, ako si ich robila? ja taketo mam velmi rada, minule som robila zapekany karfiol so syrom, k tomu zemiaky, a aj drobcom to velmi chutilo, tak myslim, ze aj toto by mohlo 🙂

kibuk
25. máj 2011

@maculik jasne že možem je to vyborne a hlavne jednnoduche 🙂 potrebujeme-zemiaky,cibulu,olej,sladku červenu papriku,sol,vegeta-harmonia chuti,voda,karfiol-brokolica,kukurica-hrašok 🙂
zemiaky očistime a nakrajame na kocočky,cibulu na drobno a na oleji osmažime dame červenu sl.papriku hned zemiaky a karfiol bud čerstvy alebo mrazeny na ružičky rozobrat a oplachnut a hned dat k zemiakom,zamiešat,posolit,ovegetit ked robime s hraškom tak pridat hrašok alebo kukuricu podliat vodou a na najtichsiom dusit do zmaknutia... ak by sa zemiaky zdali ešte take tvrdkave tak este podliat vodou a dodousit 🙂 na vrch mozme postruhat syrom 🙂
takze bud dame karfiol alebo brokolicu a hrašok alebo kukuricu 🙂 🙂 a je to vyborne a hlavne rychle

maculik
25. máj 2011

@kibuk mnam, dakujem 😵 Takze vsetko surove tam davas, ze?
ja si casto robievam zemiaky na cibulke a cervenej paprike, len tie zemiaky tam davam uz uvarene, to ked mi zostanu od nejake ineho jedla. Ale vidis, zeleninu mi k tomu nikdy nenapadlo pridat.

kibuk
25. máj 2011

@maculik ano všetko surove a ani pol hodka a všetko fajne makkucke-fajnove 🙂 🙂 a je to take "lahke" jedlo u nas to zje ako manžel tak aj deti

daniz
25. máj 2011

Namiesto špagiet bol granadír a hlávkový šalát. mňami ľahká večera. 😎 😎

zabka4
25. máj 2011

baby velmi rychlo potrebujem pomoct. manzel mi vyhodil omylom časopis mamina na tento mesiac a bol tam dobry recept na zemiakove placky. ak ho niektora mate mozete mi ho rychlo napisat? dakujem moc

zabka4
25. máj 2011

mozno to bude minuly mesiac. je na obalke 3. členna rodinka

riska
25. máj 2011

@zabka4 určite je ten časopis aj v elektronickej podobe, skus pohladať tam 😉

anaxamon
25. máj 2011

moj obed, co vcera varil manzel, kuracia rolada plnena hribami, spenatom, syrom...a varene zemiaky

anaxamon
25. máj 2011

@maculik jahnacie potrebuje strasne vela cesnaku takze v prvom rade ho prespikuj nim, ja pridavam aj cele borievky ale nie vela len k par kuskom cesnaku, potom este cely kus masa potriem popucenym cesnakom, solou, korenim a rozmarinom a dam piect...ak je dost tukove nedavaj ziaden tuk navyse ak je to suchsi kusok jahnaciny pridaj trosku slaninky nakrajanej na pasiky...

filmuska18
25. máj 2011

@junkfoood ocisti spodky spargle, daj do sacku do mikrovlnky, prihod tam kusok masla a styri lyzice vody, mikrovlnkuj cca 10 minut a hostina je hotova. 🙂

junkfoood
25. máj 2011

@filmuska18 hehe, dakujem, ale nemame mikrovlnku...

anaxamon
25. máj 2011

@junkfoood sparglu oskrab odspodku a odrez cca 1 cm, daj varit do slanej vody na cca 10 -15 minut, k tomu syrovu omacku, na masle rozpusti taveny syr, pridaj slahackovu smotanu, dochut si podla seba a podavaj s varenymi zemiakmi

maculik
25. máj 2011

@anaxamon dakujem! Idem na to, slaninku mam sice len taku poloudenu na male kocky, ale tak hadam neva. Robim to prvykrat, som zvedava, ci kupime aj nabuduce 🙂 A treba to dlho piect?