icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anaxamon
25. máj 2011

@maculik neviem ako dlho to budes piest lebo neviem z akeho stareho zvierata to je ale ked predpokladam ze maximalne z rocneho tak na zaciatku daj na 180 na cca 40 minut potom na 20 minut na 200 a dopec pri 180 opat na 20 minut a nechaj v rure vypnutej este zo 10 minutiek a malo by to bohato stacit, len dohliadaj nech ti masko moc neuschne teda podlievat! slaninku ked mas na kocky tak ju spikuj s cesnakom do vnutra maska 😉

maculik
25. máj 2011

@anaxamon dakujem 🙂 Uz som to tam sice dala, slaninka je len navrchu, ale tak uz som si tvoje rady ulozila do receptov a nabuduce to spravim tak.

zabka4
25. máj 2011

dnes som si robila ocistu tráviaceho traktu takze som mohla jest len na kasu uvarenu ryzu. urobila som placky podla toho co mi napadlo
zajtrama ocistny den moj manzel. takze ja si spravim pecene stehna na rajcine so zeleninou. neviem ake to bude ale budem experimentovat. 😀

lyongirl
25. máj 2011

my dnes plnené cuketovo-zemiakové placky som šalátikom, MM sa zalizoval 😀

elixia
25. máj 2011

Tak my dnes hubovu polievku a chili con carne s ryzou 😝 Chcela som aj pofotit,no fotak zase raz zmizol v ciernej diere 😀

lyongirl
25. máj 2011

a tu je aj stiahnutá foto, sa mi skôr necelo...

babullka1
25. máj 2011

Dnes paradajkova omacka,knedlik a gulky....

akika722
25. máj 2011

ahojte kočky..prosiiim poradte mi nejaky fajn recept 😒 mam bravčove stehno a mm ho chce s ryžou..a už ma nudi robiť ho stale rovnako..na kocky,prip,platky...hmmm..nejaku osvedčenu omačku???? 😕

maryanna
25. máj 2011

@akika722 rizoto

akika722
25. máj 2011

@maryanna ďakujem.no rizoto nechce..to jedine nie lebo ho robim cca 2-3x mesačne a už ho ma po krk 😅

kibuk
25. máj 2011

zajtra bravčove na prirodno a tarhona
@akika722 a tak na platky naklepat osolit,okorenit obalit vo vajičku opražit a dat dusit do cibulky nakrajanej na jemno a podusenej,podliat vodou a prihodim kocku bujonu 🙂 z maska sa vajičko trocha tak akokeby odlupne a ostava v omačke 🙂 a podavame zo zemiakmi,ryžou...

alebo v paradajkovej omačke s knedlou,sviečkova

akika722
25. máj 2011

@kibuk jeeej ďakujem..take som ešte nerobila 😵 určite zajtra skusim 😉 moja svolra robi kocky-mäso a na konci tam na kocky ešte nakraja uvarene vajce..teda cca 3vajička..no to som robila naposledy..ale toto skuuusim..dakujeeeeeem 😵 😵 😵

kibuk
25. máj 2011

@akika722 take niečo to co som pisala 🙂 http://www.kibuk.mypage.cz/menu/m-site-jedla/br...

a za maličko ked viem poradim 🙂

akika722
25. máj 2011

@kibuk dakujem pekne..a mame zajtrajši obed 😎

kibuk
25. máj 2011

@akika722 🙂))))) nech chuti

maculik
25. máj 2011

@anaxamon tak masko sa vydarilo, mnamka prevelka, akurat nabuduce dam trosku viac soli, ale len na nase, drobcom staci aj malinko osolene. A. si aj brusko hladkala, ze mnam mnam, zjedla vsetko, co som nalozila, P.to az tak nechutilo, ale mozno preto, ze svoj obed mal len hodku predtym. A mm bude jest zajtra, kedze dnes dojde veeeelmi neskoro.
Takze diky este raz za radu 🙂

Zajtra teda bude toto jahnacie, v piatok budu karfiolove zemiaky od @kibuk a na vikend som myslela pecene stehna, ale @lyongirl si mi narobila chute tymi plnenymi plackami, tak by som skusila to, mozes napisat, prosimta, ako si ich robila? 🙂

akika722
25. máj 2011

@kibuk nooo dakujem..napišem zajtra kay ohlas to malo 😉 mm je horši ako decko..vymyšla viac ako naše deti 🙄

lyongirl
25. máj 2011

@maculik našla som si recepty a pomixovala z nich suroviny...

plnka do placiek:
2 kuracie prsia nakrájané na kocky, mrazený hrášok a baby mrkva, červená paprika, soľ, korenie
kuracie prsia som pokvapkala tekutým korením, môže sa aj sójovou omáčkou, potom trochu olejom a nechala postáť. Osmahla, pridala červenú papriku, mrazenú zeleninu, podusila a zahustila, v podstate niečo ako soté so zeleninou 🙂

placky:
3 cukety, 3 zemiaky, 3 vajíčka, soľ, majoránka, cesnak a múka podľa potreby
Cuketu som si nastrúhala na veľkom strúhadle, lebo sa mi nechcelo na malom, neviem, aké by to bolo na malom, neskúšala som. Robila som to 1x.

kibuk
25. máj 2011

@akika722 hehe tak to poznam 😅 😅

kibuk
25. máj 2011

@maculik nech chutia ja som prave dojedla 🙂

akika722
25. máj 2011

@kibuk a to som si myslela že len moj je taky 😀 😀 😀

kibuk
25. máj 2011

@akika722 no ja by som povedala že asi každy 😅 😅 😅 😅 ale nie no aby som neurazila 😉 😉

maculik
25. máj 2011

@lyongirl mnam, dakujem 🙂 Tie placky si ma potesila, ze tam idu len 3zemiaky, ja neznasam robit zemiakove placky prave kvoli tomu struhaniu zemiakov, mame som na to kupila taky pretlacac, ale ja to nemam. Ale tie 3 nejako zvladnem 😀

@kibuk tak v piatok dam vediet, ako sa podarili 🙂

nikolca
25. máj 2011

ahojte,vie mi niekto poradiť ako sa robí sviečková?ale potrebujem úplne podrobný postup lebo som ju ešte nikdy nerobila,a prosím vás aké mäso na ňu dávate?dakujem a už sa teším na váš receptík 🙂

akika722
25. máj 2011

@kibuk ha ha moji bratia pojedia..teda oni požeru všetko čo nepožere ich 😀 aj svokor.stale ked tu pride vychvaluje,,dokonca minule svokre povedal že ju s varenim už tromfla nevesta-akože ja 😨 😅 😅 😅

miselka11
25. máj 2011

ahojte babulky, viete mi poradit kedy sa dava do slahacky stuzovač? ked je uz vyslahana, alebo este pred tym? naposledy sa mi tam sa mi tam spravili hrcky ☹ ... dakujeeem 😉

mata0377
25. máj 2011

@miselka11 Ja ho dávam do čiastočne vyšľahanej a potom to došľahám, aspoň tak to bolo na obale a podarilo sa - robila som ju na krémeš a držala.

miselka11
25. máj 2011

@mata0377 dakujeeem za bleskovu odpoved 🙂

mata0377
25. máj 2011

@miselka11 Ale radšej sa pozri na obal, niektoré stužovače sa dávajú do smotany pred šľahaním...

tortelinka
25. máj 2011

@lyongirl ja robievam iba z cistej cukety