icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mata0377
25. máj 2011

@nikolca Tu je jedna sviečková aj s obrázkovým postupom:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15338
alebo táto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11484

akika722
25. máj 2011

a dalšia prosba 😅 nejaky postup na slanu tortu???brat bude mať narodky 1.6 a sladke nema rad 😒

anaxamon
26. máj 2011

@maculik som rada ze sa masko podarilo a vies ako to je, dosolit mozes vzdy horsie je ked presolis🙂

titkovamiriam
26. máj 2011

@akika722 pokukaj MMB tam ich je vela 😉
ak najdem niaku peknu hodim sem,lebo ja nerobievam

dnes kedze uz teraz je horko tak lečo s klobaskou a karfiolova polievka a ak sa zadarí rebarborový koláčik

akika722
26. máj 2011

@titkovamiriam našla som len jednu 😒 zadala som slané torty a len rato mi vyskočila 😒

titkovamiriam
26. máj 2011

na mmb zadaj len slovo slana

kaara1980
26. máj 2011

dnes na obed halušky s bryndzou a večer som si u maminky ,objednala, šalátovú polievku-lebo ste mi chute narobili 😀

lyongirl
26. máj 2011

@maculik ja som si skombinovala 2 recepty a v tomto jednom zemiak ani nie, takže kľudne skús tieto...

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29968
akurát sa mi tam zdá veľa soli, ja som dala cca 3 malé lyžičky, alebo niečo cez, už neviem a boli slané až, až, keď sa jedli samotné, s masom a šalátom to už cítiť nebolo...

@tortelinka nabudúce skúsim možno aj ja bez zemiakov 🙂 a cuketu strúhaš na malom, či veľkom strúhadle?

maculik
26. máj 2011

@lyongirl tak pol na pol, zacnem na malom a ked ma uz boli ruka, dokoncim na velkom 😀
a ja celkovo malo solim, sme tak zvyknuti a este ked sa drobci narodili, tak uz uplne sme malo solili, skoro byliniek vela pouzivame, kazdy si sice musi u nas dosolovat, ale nam to tak chuti 🙂

tortelinka
26. máj 2011

@lyongirl velkom, su lepsie, a nechce sa mi s tym babrat, ked su na malom, su take mazlave

zabka4
26. máj 2011

tak nakoniec som spravila iba obycajne pečene stehna, varene zemiacky a oblohu. 🙂

reanda
26. máj 2011

salatova a zemiakove placky

a zajtra neviem co, mam prazdnu chladnicku, spajzu, aj penazenku.. neviete nejaky dobry recept na obed z nicoho? 😀

lenocka23
26. máj 2011

@reanda vlockova polievka (vlocky, vajicko, voda a dochutit) alebo klasika spagety s kecupom... 😉 😀

simona1104
26. máj 2011

Ja varím kuraciu pečienku namajčovanú s kečupom, horčicou, soľou, sójovou omáčkou, cesnakom - hodím na cibuľu. K tomu ryžu. Polievku mám zeleninovú zo strúhanej zeleniny s krupicovými knedličkami zo včerajška. Takže dnes mám navarené za pol hodku.

simona1104
26. máj 2011

@reanda Granatír, ak máš aspoň cibuľu, nejakú krumplu a cestoviny. A zasmaženú polievku - len zásmažka bez cibule, paprika, vegeta, soľ. A keď chceš ozaj investovať 🙂 , tak tam pusti vajco,

drobik1
26. máj 2011

ahojte,vcera rezance s makom a dnes zeleninkova polievka a druhe zapecene mäso v alobale zo zeleninkou a zemiakmi..dezert dnes ziaden ale zajtra budu palacinky na obed.. 🙂 🙂

daniz
26. máj 2011

včera bryndzové halušky - dnes mäkké dusené rezne a cestovina/tarhoňa? To ešte neviem.. ☹

rora
26. máj 2011

Ja dnes cesnacku a spekaciky v chili omacke 😀

kibuk
26. máj 2011

bravčove na prírodno a tarhona 🙂

miriamr
26. máj 2011

polievka z perličkovej fazule, tarhoňa a krkovička na prírodno, hlávkový šalát 😉

kellka
26. máj 2011

Ahojte, my mame dusenu pecienku, ryzu s hraskom a cviklu

nikolca
26. máj 2011

@mata0377 jej dakujem za receptík vyzerá to skvelo,zajtra ju spravim a dúfam že bude aj chutiť

slamienka
26. máj 2011

ahojte, poradite mi, čo dobre sa da uvarit z cerstveho spenatu? Moze sa jest pri crevnej viroze?

lalus
26. máj 2011

@slamienka pri viroze by som špenát neriskovala 😝 neviem, či je to všeobecné, ale u mňa aj u môjho malého je špenát spoľahlivým urýchľovačom trávenia 😀

u nás dnes zemiaky+pstruh - oboje na pare...premiéra a vyšlo 😉
včera boli bryndzové halušky

eva7780
26. máj 2011

šampionová omáčka a knedla a mm mal chuť na šišky,tak som urobila aj tie 😅

evinkal
26. máj 2011

vyprážaný syr,zemiaková kaša a uhorkový šalát 😝

anaxamon
26. máj 2011

@slamienka polievka, prazenica, napln do maska, salat...veeela veci

akika722
26. máj 2011

@kibuk nooooooooooooo???papaníčko malo u mm velky uspech..tak sa napraskal že ledva došiel do obyvačky a funel tu 😀 😀 😀 ďakujem 😎