icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
26. máj 2011

syrove gulky s varenymi zemiakmi ,salatova polievka ...mnam 😝 😝 😝

kibuk
26. máj 2011

@akika722 jeejo tak to som veeelmi rada 🙂 🙂 🙂

akika722
26. máj 2011

@lululka555 je je je syrove gulky..tak to s prosim recept 😵
@kibuk aj zajtra do prace si bere 😀 ďakujem

kukujka
26. máj 2011

dnes rezance s makom uz som ich 100rokov nejedla

kibuk
26. máj 2011

@akika722 🙂))
zajtra idem robiť šišky 🙂 🙂

akika722
26. máj 2011

@kibuk ja zajtra nevaríííííííííííííím 😎 pre mna sa neoplati,manžel v praci,Paťko v školke,len malemu čosi na rychlo 😎

kibuk
26. máj 2011

@akika722 tak ja celkom rada varím ale ked dorazi "kríza" tak jaj jaj 😅 😅 ale zajtra sa uz tešim na šišky a sobota asi lečo...

akika722
26. máj 2011

@kibuk ked je horuco tak sa mi moc nechce variť 😅 nooo..a varenie varenie..ale potom to umyvanie 😅 mm mi nechce kupiť umyvačku riadu 🙄
mňaaam lečo..už sa tešim na leto 😎

happy8051
26. máj 2011

dnes kelova polievka, kuracie stehna na pive so sampinonmi, hraskova ryza

akika722
26. máj 2011

@titkovamiriam jeeeeeeeeeeeeej ja som si až teraaz všimla tie linky.ďakujeeem si užasna 😵

titkovamiriam
26. máj 2011

tak a niake fotecky:

titkovamiriam
26. máj 2011

este moja hrachova so slanonkou a cesnakovými opaženými žemlami,bublanina,marek dojeda posledne ceresnove knedle,na tanieri vedla salat vajce sunka,a lečo s klobásou a k nemu netradicne ryza 😀

lucka1987
26. máj 2011

rajcinkova polievka , obalovane rezne zo zemiakmi a domaca pizza .. to na zajtra.. ma dojst mm 🙂

bronia13
26. máj 2011

@titkovamiriam no ty si suca dieuka teda, ako robys tu ryzu, mnam, ty si fakt sikulka ze to vsetko stihas, klobuk dole teda 🙂

bronia13
26. máj 2011

@titkovamiriam oh a este mas recept na tie ceresnove knedle tie zneju Bozsky ci ako sa to pise hi hi hi - dik za odpoved

titkovamiriam
26. máj 2011

@bronia13 ja som už stara paka 😀 😀 pre mna je najväcsie vzrúšo varenie 😀 😀 a to su fotky z celeho tyzdna lebo nestiham fotit ani fotky upravovat a akurat tato dneska ryza je uplne jednoducha-sackova 14 min varenia a hotovo,nechcelo sa mi šupat zemiaky 😀 😀 😀 a pretože netradicne ryza lebo tak som lečo este nerobila-bud chlieb alebo zemiaky 😀 😀

titkovamiriam
26. máj 2011
dazdovka
26. máj 2011

Ahojte devy, chcem prilozit moj najuspesnejsi recept, pre trosku vacsie deti, vsetky si vzdy pytaju duplu a duplu duple 🙂 Kuracie prso v kari-smotanovej omacke a ryza s kukurickou. Hotove za polhodinu - zarovno s ryzou.
Centimetrove pasiky z kuracich prs na cibuli osmahnem, hojne okorenim ciernym korenim, ovegetim bio vegetou, chvilku necham troska podliate dusit. Ked sa masko trochu scvrkne, znizim teplotu, prisypem KARI za kopcovitu cajovu lyzicku, niekedy prihodim biele tofu nakrajane na male kocky - potom zas prisolim alebo ovegetim, prehrejem este chvilocku spolu a pomaly vlejem smotanu na varenie, v ktorej je rozmiesany Gustin (cca lyzica). Miesam kym nezhustne ak je moc, prilejem este trosku smotany, alebo mlieka. K tomu ryzu parboiled, ktoru pripravujem na cibuli a ked vstrebe zhruba polovicu vody, prihodim do nej mrazenu kukuricu a necham dojst.
Fakt odporucam, aj moj muz to zboznuje - my dospelaci si ho este zdobime hustou sladkou karamelovou sojovou omackou.

bronia13
27. máj 2011

@titkovamiriam Dakujem ti velmi pekne za receptiki, ked budes mat este nejake ine tak mi prosim ta napis nabronia13@yahoo.com ak by si mohla,dakujem ti zatial, receptik vyskusam urcitee. mnam nam uz sa tesim

bronia13
27. máj 2011

@titkovamiriam sorry ten mail je: bronia13@yahoo.com inac tie knedliky vyskusam zajtra , uz sa tesim super, ja hrozne rada varim len nevim co a manzel by len sladke jedol kotuha jedna hi hi hi

titkovamiriam
27. máj 2011

@bronia13 moje recepty najdes na MMB 🙂 uz ich tam mam cez 300 🙂 a stale doplnam ako varím nieco nove 🙂

Dnes zemiakova polievka-dam tam jednu kápiu,srdiečko zo šalatu,vela cesnaku ....mnam mnam,a mam kuracie mäsko nasolene v sojovej omácke v chladnicke tak len opeciem,zeleninka a pecene nove zemiaky.

lululka555
27. máj 2011

@akika722 -tie gulky 😝.. postruhat syr, (ja som dala eidam asi pol kila) ,2 vajcia a 3 lyzice krupice,alebo polohrubej muky,vymiesit rukou a robit male gulky a obalit v struhanke...dufam,ze budu chutit 😀 😀 😀

salma22
27. máj 2011

paradajkovu polievocku a cestovinovy salat 🙂

happy8051
27. máj 2011

dnes kalerabova polievka, kuracia pecen s jablkami a ryza

ivett1
27. máj 2011

dnes hrášková polievka (inšpirovala ma titkovamiriam, len bez tej slaninky...) a vyprážaný syr so zemiakmi (tentoraz nie hranolkami...) a dojeme včerajší marhuľovo-tvarohový ľahký koláč (veľa z neho nezostalo...)

akika722
27. máj 2011

@lululka555 jeeej ďakujem 😵

lyongirl
27. máj 2011

dnes lečo s párkom, nič iné sa mi nechce...

gazovicka
27. máj 2011

spagety s tuniakom 🙂

maculik
27. máj 2011

@kibuk prosimta, robim tie karfiolove zemiaky a to nemusi byt zaliate uplne cele, ze?

beruska.zuzanka
27. máj 2011

Šošovičný prívarok ale bez múky a iných somarín, pekne s kyslou smotankou, mňam a k tomu volské oči a mňamkový chlebík 😀