icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maculik
27. máj 2011

@kibuk neva, som si aj domyslela, dala som tej vody tak asi do stvrtiny. A boli vyyyyyborne, aj sa zjedlo vsetko, nabuduce musim spravit viac. Maly jedol 2x, akurat Adelka nechcela, ale ta celkovo dnes vela nejedla, tak mozno nabuduce bude aj ona papat. 🙂

anelisa
27. máj 2011

@daniz s gastanovym pyre mam osvedceny velmi jednoduchy recpt: kakaovy korpus ako na tortu, na to lekvar (moze, nemusi byt, podla chuti), dalsia vrstva je gastanove pyre vyslahane s maslom a trochou cukru, navrch slahacku a posypem struhanou cokoladou (grankom, kakaom) a vsetci to vzdy vychvaluju 🙂
Urcite by sa to dalo hocijako obmenit - pridat jahody, prip. pofrkat cesto likerom, len neviem, ci by to uz nebolo prekombinovane....

mariana0915
28. máj 2011

takže ja dnes kuraci vyvar a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39797 a večer urobim http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34991 -po1x snad vyjde a bude chutit 🙂

petusko
28. máj 2011

ahojte, dievcata poradte mi dobry recept na kapustovu polievku z cerstvej bielej kapusty, ale nemliecnu. Neviem nic dobre najst.

smejkoh
28. máj 2011

@petusko My sme mali prave vcera kapustovu s rajcinovym pretlakom.

kibuk
28. máj 2011

dnes lečo a zemiakova polievka 🙂 🙂

adikad
28. máj 2011

My mame kuraciu polievku a syrove fasirky so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13222

happy8051
28. máj 2011

dnes brokolicovo.syrovy zapekanec, zemiakova kasa

nelynka18
28. máj 2011

ja mam madarsku zemiakovu polievku a druhe domace lievanceky s ribezlovym dzemom,cer.ribezlami a slahackou mnaaaaaaaaaaam 😉 konecne neaky sladky obed....

kukujka
28. máj 2011

dnes bude kuraci perkelt s haluskami

evitka82
28. máj 2011

my brokolicovu polievku a idem robit ryzovy nakyp 😎

kukujka
28. máj 2011

@adikad tie fasirky urcite niekedy vyskusam vyzeraju super

titkovamiriam
28. máj 2011

ja som doletela z vystavy ,,orieškov,, 😀 a idem robiť kuracinku na zelenine a paradajkovej omáčke.polievka zeleninova 😉

simi251
28. máj 2011

MM vcera vecer urobil take bravcove dusene masko s kyslou uhorkou ako nam robievali v skolskej jedalni. 🙂 Neviem ako sa to jedlo spravne vola. Takze teraz som dovarila k tomu cestoviny a je to. mnam.

akika722
28. máj 2011

dnes kuracia polievočka a na rozkaz domácich palacinky...len keby tak horuco nebolo 😖 no našťastie už su dopečeneee 😀

mimika4408
28. máj 2011

@akika722 jeeej u vas horuco??? u nas zima a dazd 😉
ja peciem nove zemiaky v trube s petrzlenovou vnatkou, kuracie prsia so smotanou a bylinkami a k tomu uhorkovy salat s cesnakom 🙂

anaxamon
28. máj 2011

ja dnes budem spenatovu polievku a k tomu rostenku na sampionoch a ryzu

rora
28. máj 2011

dneska kuracie sote so zemiakmi a puding 😀

womenne
28. máj 2011

dnes hovädzí vývar, rizoto a bábovka. Zajtra bude kačka so zemiakmi na na cibulke a pudingove poháre a ovocím.

@mimika4408 ake bylinky používaš? hodíš mi recept na tu omáčku s bylinkami? dík

mimika4408
28. máj 2011

@womenne ja davam za 1PL solamyl(zemiakovy skrob), vegetu, petrzlenovu vnatku posekanu, cesnak pretlaceny, pazitku posekanu, oregano...toto vsetko zmiesam s 250ml slahackovej smotany tej 33%. podla chuti este mozes dosolit....ja kuracie prsia prekrojim na 2-3ks davam do misy z varneho skla a zalejem tou ochutenou slahackou 😉 je to zhruba na 300-400 gramov mäsa

womenne
28. máj 2011

@mimika4408 díky moc

mimika4408
28. máj 2011

@womenne niet zaco 😉

inffinity
28. máj 2011

Ahojte 🙂 dlouho jsem tu nebyla ..
my dneska od včera vepřové masko osmažené naprudko na cibulce, pak podlité vodou a troškou rajského protlaku - mňamka 🙂 jen dnes uděláme ryžu 🙂
polívku nemáme nechce se mi vařit 😀
a zítra bych chtěla udělat hřibovou omáčku s nočkama a asi zeleninkovou polívečku 🙂
pěkný víkendík přejeme..

lucka1371987
28. máj 2011

spagety zo zeleninovo-paradajkovou omackou a udenym syrom a polievka zo zelenej fazule a zemiakmi
pekny dnik 😀 uz sa tesim az pridem po praci domov a vybrakujem hrnce 😠 🙂

barca25
28. máj 2011

zo vcera brokolicova polievka a druhe dnes varime masove gulky s rajc.omackou:)

00vladka00
28. máj 2011

ja dnes zemiakove placky

reanda
28. máj 2011

sosovicovy privarok so spekackami - posledne zasoby z mrazaku 😀
do zajtra hadam dorastie hliva, tak nieco z hlivy

reanda
28. máj 2011

@miselka11 @titkovamiriam to s tym stuzovacom mi poradil otec, on je cukrar.. inak ja stuzovac ani nedavam, len ked ide slahacka na tortu a ma to aj trochu vydrzat 🙂

jarunka111
28. máj 2011

u nás dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami, plnené zemiakové placky 😝 A poobede ešte troška sladké - tvarohové guličky s jahodovým jogurtom 😉

barca127
28. máj 2011

u nás bryndzové halušky...teda dali sme si do nosa 🙂)