icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lydia22
29. máj 2011

Fazulova polievka,bravcove maso na stave s tarhonou.

akika722
29. máj 2011

dnes zeleninová polievočka s haluškami,zemiačky na pare+kur.prsia/zabudla som ich vybrať z mrazaku tak budu neskor 😅 a ako dezert čokoladovo bananovy puding

elixia
29. máj 2011

U nas vcera hubovy perkelt s haluskami, dnes morcacie stehno so zeleninou a kuskusom..

miriamr
29. máj 2011

hovädzí vývar s rezancami, knedľa, kôprová omáčka a mäsko z polievky 🙂

inffinity
29. máj 2011

my sme dneska bez polévky. Hříbková smetanová omáčka s těstovinkama 🙂

anaku
29. máj 2011

@skorica05 http://bucifousek.webgarden.cz/salaty/voda-k-hl... skúste takto, toto som ešte nerobila, ale zatiaľ všetko, čo som skúšala z tých receptov, bolo výborné 🙂

titkovamiriam
29. máj 2011

@skorica05 ja voda, ocot ,cukor a soľ 😀 už to mam v oku tak pomer fakt neviem no viem že ten nalev mam sancu len raz ochutnat na druhy už neodhadnem co mu chyba 😀 😀
@weverka11 ja by som piekla tak na 180 aby sa spravila pomalicky a aj by som ju dala do alobalu 😀

weverka11
29. máj 2011

@titkovamiriam dakujem, ryba uz je aj zjedena 😀 piekla som na 200 a v takom starodávnom liatinovom pekáči a bola superská 😀 😀 mnam mnam

reanda
29. máj 2011

@skorica05 pomer neporadim, lebo ja robim tiez od oka, ale ten nalev musi byt hodne silny.. lebo aj ked ho ochutnas a zda sa dobry, tak ked sa da donho salat, tak je to slabe, mdle.. hlavne tam ide hodne cukru, to ma vzdy slak trafa v lete, kilo cukru pri salatoch len taky fukot 😠 😀

reanda
29. máj 2011

tak hliva dorastla a boli z nej rezne, k tomu zemiaky a uhorkovy salat.. bude aj na zajtra

a na veceru som spravila krupicovu kasu, tak mi prisla na chut, uz som to hadam sto rokov nejedla, vsak ani to velmi nelubim 😅

titkovamiriam
29. máj 2011

@weverka11 tak super 😀
@reanda jeje hliva fakt uz som dlho nerobila dobry napad cez tyzden

reanda
29. máj 2011

@titkovamiriam muz kupil ten miesok, mame ho zaveseny vo "vodovej" sachte a priebezne zberame.. 🙂 hliva je super, da sa na sto sposobov, aj namiesto masa

skorica05
29. máj 2011

@reanda , ved to. Môj muž hovorí, že to je plané, ale ja ked ho otom vidím ten cukor tam sypať, tak mi je zle. Zbohom moja dieta 😵

titkovamiriam
29. máj 2011

@reanda veru ja m ilujem hlivový paprikaš,guláš,rizoto,rezne,polievku,omáčku.....

happy8051
29. máj 2011

dnes zajac na zelenine s haluskami, cinska ostrokysla polievka a struhany tvarohovy zakusok

stardust
29. máj 2011

grilovane kuriatko od Turka 😎

babullka1
29. máj 2011

vcera grilovacka (sice pod pristreskom)lebo prsalo....a dnes zapecene zemiaky s kapustou a klobaskou 😉 a slizkova polievka

elixia
29. máj 2011

@reanda ak som dobre pochopila,pestujete doma hlivu? Poradis,kde sa o tom mozem nieco dozvediet?

reanda
29. máj 2011

@elixia no pestujeme, ale nepripravujeme si to sami, je to uz hotovy kupeny miesok s naockovanou hlivou.. navod je k tomu prilozeny, alebo ti poradi predavac.. najprv sa to nechava tusim par dni v teplejsom a svetlejsom prostredi rozrast a potom tomu treba vlhke, chladnejsie a tmavsie miesto.. tie miesky u nas predavaju v zahradkarstvach, alebo aj v drogerii napr. .. inak, ked by ste si chceli pestovat uplne sami, tak je s tym dost robota, treba na to tusim prevarenu slamu alebo piliny z listnatych stromov.. ja sa v tom tak velmi nevyznam, to moj muz s tym zacal 🙂 a vsetko si hladal na nete

elixia
29. máj 2011

@reanda aha,dakujem,skusim nieco vyguuuglit 🙂

daniz
30. máj 2011

@anelisa moc Ďakujem

drobik1
30. máj 2011

vcera bola cina a ryza.. 🙂 dnes slizikova polievka a este porozmyslam ci zemiakovo-cuketove placky alebo pecenych pstruhov a zemiaky.. 😀 dezert hrncekovy kolac s ceresnami..

jarunka111
30. máj 2011

práve sa chystám na zapekaný karfiol s penne a syrovo 😉 u omáčkou

michele11
30. máj 2011

Dobre ranko, u nas dnes vcerajsi vyvar, pre drobca zapekany karfiol s cestovinou a zeleninou, pre nas bravcove v zemiakovej placke. A ku kave pecene buchty 🙂 .

akika722
30. máj 2011

polievka je ešte zo včera 😎 a dnes zemiaky a skusim tie syrove fašírky-ale šupnem ich do rury aby neboli take mastne 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13222

akika722
30. máj 2011

ha ha ha že dobre ranko 😅 😀 😎

michele11
30. máj 2011

Prisla som si aj po radu, ci nahodou niektora z vas nerobi nieco ako kysnuty zavin s cucoriedkami. Alebo ci nemate napad, ako by sa tie cucoriedky dali upravit, aby boli dobre ako napln. Dakujem 😉

titkovamiriam
30. máj 2011

@michele11 čučoriedky mrazene či kompot.Ja robievam ako bublaninu.Ako plnku som robila z mrazených že som rozmixovala tvaroh s cukrom a vajíckami dala na cesto potom cucoriedky zvinula a upiekla.To bola mnamka.A samozrejme do nepecenej torty -klasika tvaroh alebo smotana a čučoriedky.Myslím si že s nimi nieje problem tak ako jahody a maliny 😉 .Ja dnes spravím hlivu ako perkelt a haluskami 🙂

babullka1
30. máj 2011

dnes opekacka na dvore 😉

michele11
30. máj 2011

@titkovamiriam dakujem za promptnu odpoved 🙂 , aj som myslela, ze sa rovno opytam teba, ked si taka sikovna kucharka 🙂 . A myslis, ze teda normalne supnem cucoriedky s tvarohom do zavinu? Ja som take kysnute nikdy nejedla, ale mm stale vymysla, co by zjedol z cucoriedok.