icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

libka1
31. máj 2011

@mimirinko ano, je to klasika sirup ako z obchodu co sa riedi, tento je taky hustejsi, ale chutovo velmi dobry

titkovamiriam
31. máj 2011

@malinovka333 😀
@mimirinko ked sirup tak sa riedi vodou ved je to samí cukor 🙂 ten šumak sa pije priamo 🙂
@libka1 recept je fakt podobny ako vsetky,no ako chemik sa mi nezda ze to dlho vydzží kedže tie kvety sa vyluhuju a vlastne ,,napadnu tu vodu ,,a potom sa to nevarí sice nieco znesie cukor aj ta kyselina citronova no neviem ci vydrží 1-2 mesiace...tak to experimentovat nebudem,aj ked na kratkodobe použitie ok.

pia22
31. máj 2011

@titkovamiriam dakujem🙂

libka1
31. máj 2011

@titkovamiriam ja som spravila jednu davku a uskladnila som to v chladnicke, tak uvidime, ale aj tak ako sa poznam to porozdavam a do mesiaca nebudem mat nic 😝

titkovamiriam
31. máj 2011

@libka1 🙂

mia258
31. máj 2011

Baby prosím, poraďte mi nejaký dobrý recept s KOZÍM SYROM.
Našla som recept na grilovaný, ale poznáte aj niečo iné? Čo by som mohla urobiť normálne na obed (žiadne predjedlo, alebo šalát) 🙂

daniz
31. máj 2011

Dnes niečo ľahučké, také čo by mal aj na zajtra mm do práce-vôbec netuším asi nejaké cestoviny...alebo len hríbovú polievku kočky vôbec nič ma nenapadá...

pancake
31. máj 2011

caute baby.
aby som bola k teme: spenatovy privarok s volskym okom a var.zemiakmi... 😉

idem pre radu: vcera som videla ANo šefe a robil tam take pucene zemiaky s vnatkou ako prilohu. len neviem presne recept. neviete kde by som ho mohla zohnat? hladam prilohy zo zemiakov, lebo stale kasu zemiakovu alebo varene zemiaky mi nechutia...a hranolky a krokety nerobim. chcelo by to nejake obmeny. a neviem sa k nicomu chutnému dopatrat. vdaka kucharky 🙂

firstbaby
31. máj 2011

ahojte my dnes bryndzove halusky, slecna mala spenat so zemiakmi a vajecnym zltkom...chutilo 🙂

titkovamiriam
31. máj 2011

@pancake ja uvarím zemiaky v supke,potom osupem a opeciem na masle,nasekam vnatku .osolím a hotovo.
a dalsie tiež zemiaky v supke/tie mam stale uvarene/ opražit cibulku hodit zemiaky a trochu papriky a dalsia priloha.
Zemiaky upecene v rure s bylinkami,cesnakom,zelerovou vnatou......vynikajuca priloha

pancake
31. máj 2011

@titkovamiriam tie z oprazenou cibulkou robim aj ja a sladkou paprikou. 😉

dida38
31. máj 2011

tak ja este stale neviem aku polievku 😀 ale druhe budeme mat sepiove (tie cierne) cestoviny a manzelik k tomu urobi omacku z morskych priseriek....sice to vidim tak, ze to skor bude obedo-vecera 😀 😀

dida38
31. máj 2011

@pancake som videla v titulke dole bezalo, ze recepty z tejto relacie sa daju najst na www.anosefe.sk skus tam pozriet, ci to tam bude....aj ja tam chcem mrknut, len sa k tomu neviem akosi prepracovat 😀

reanda
31. máj 2011

špagety
a zajtra špenat

a vo štvrtok by som asi mala vymysliet tiez nieco na "š", ze 😀

pancake
31. máj 2011

@dida38 vdkaka si poklad. a vela stastia pri snazeni,lebo ja si neviem ani tretie dieta predstavit a nie este štvrté 😝

prahaxx
31. máj 2011

@reanda šišky, jednoznacne 🙂 alebo špargľu, a v čechách majú špercle, ale kľudne môžete dať aj šestoviny 🙂

pancake
31. máj 2011

@dida38 nejde to otvorit. je to zatvorene

mariana0915
31. máj 2011

bryndzovu polievku a cestoviny so syrovov omackou (syr sunka slaninka a zalejem to syrovo smotanovou omackou) mnamka pre nas 🙂

dida38
31. máj 2011

@pancake jaaaj, nemas zaco...nevedela som, ze sa to neda otvorit, snad to pojde potom,lebo aj ja tam chcem pozriet nejake receptiky 😀 😀 a s tym snazenim, no vies, ako sa hovori,uz nemusime tlacit na pilu...nechavame tomu volny priebeh....a so mnou je to tak, ze raz chcem a potom uz zas nie...hlavne ked mam obriadit 3 deti a muzicek ma "dolezitu" pracu na pocitaci... 😝 😝 ale dala som si podmienku, ze sa snazime len do konca roka, aby som ak sa to podari stihla porodit do mojej 40-ke 😀 😀 dobre to mam premyslene, ze...hehehehehehe

titkovamiriam
31. máj 2011

žienky a robievate Pajšel-bravčove vnutornosti-na smotane,ja budem robiť asi v sobotu 🙂

mariana0915
31. máj 2011

@titkovamiriam moja mamina robi plucka na smotane (to ja nemusim )pecen (milujem a to zas nema rad manžel)

riana12
31. máj 2011

ja dam papanie z nedele - pizza rezne http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 a opekane zemiaky 🙂

bambi2
31. máj 2011

zajtra iba na rychlo brokolicove rezne a volaco este vymyslim do zajtra. a ja uharkovy salat zo spanielskych uharok... 😀 😝 😝 😝

katkarv
31. máj 2011

@bambi2 brokolicove rezne?To ako robis?

fomarik
31. máj 2011

Paradajková polievka so syrom a bravčové rizoto

babullka1
31. máj 2011

Dnes vyvar a pečené kuriatko

dida38
31. máj 2011

a polievku som nakoniec urobila zo zelenych fazulovych strukov so smotanou.....

bambi2
31. máj 2011

@katkarv kupene 😀 ale nehovor nikomu 😉 😀

katkarv
31. máj 2011

@bambi2 jaj a ako to vyzera?