icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
2. jún 2011

@salma22
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36655 link na moje,ja to milujem 🙂 a takto s mäsom aj detičky,placky musia mať len minimum múky aby držali pohromade,super kuchárky ich robia bez múky uplne,no mne sa vždy trhali tak ja tak na 10 väčších zemiakov dám 3-4 lyžice múky 😉

salma22
2. jún 2011

@titkovamiriam moze byt aj hovadzie maso?

titkovamiriam
2. jún 2011

@salma22 hociake maso,hociaka zelenina 😉

akika722
2. jún 2011

ja teraz robím fazulovu polievku,pred hodinou ich napadlo že chcu 😖 a zajtra zapečene cestoviny 😎

salma22
2. jún 2011

@titkovamiriam zajtra ich urcite robim... vrazdila by som za toto papanicko mnamky 🙂 dakujem

malinovka333
2. jún 2011

@titkovamiriam bazový šumák 😀 podobá sa???

lenkahrehusova
2. jún 2011

u nás dnes bolo barbecue mäsko na zelenine a ryža 🙂
Zajtra urobím zapečené cestoviny. Polievku ešte neviem, ale teraz v takom horku nám polievky nechutia.

titkovamiriam
2. jún 2011

@malinovka333 suprové!!!!

akika722
2. jún 2011

@titkovamiriam ahoj,nemáš nejaky super receptik na zapečene cestoviny???dakujem 😵

kibuk
2. jún 2011

ahojte dnes kuracie na kukurici s ryžou 🙂

akika722
2. jún 2011

@titkovamiriam mnaaaaam,dakujem,uložene,skusim 😎 a som hladna teraz 😖

sissik
3. jún 2011

ahojte
hraskova kremova a k tomu jahodove knedliky - tie budu z polotavaru 😅

drobik1
3. jún 2011

ahojte dnes cesnacka a cestoviny s vajickom..kedze ma dnes nas tato narodeninky tak este bonus smotanova torta s jahodami a nebeska mana.. 🙂 🙂

daniz
3. jún 2011

dnes zemiaky "horec" 😎 a nejakú polievku na zajtra-ideme s deťmi na detské rybárske preteky. 😵 😉 😉 .. V nedeľu zeleninková polievka a segedín+knedľa a asi chionis.. 🙂 🙂

daniz
3. jún 2011

a idem na bazový sirup.... robím každý rok tak 6 dávok... A kočky, keď sme pri tej baze, natrhajte si a nechajte usušiť a v zime proti chrípke a na vypotenie - paráda 😎 😎 😎 .Sušíme bez tej hrubej stopky... 😉 😉

ajkuska
3. jún 2011

@daniz mňamky aj my robíme bazový sirup a sa to aj oplatí bio bazový sirup v dm 4 euri 😵

ajkuska
3. jún 2011

ja som včera večer už navarila na dnes zapekané cestoviny (trojfarebné farfalle) s bryndzou a jarnou cibuľkou - som si vymyslela ale celkom to chutí a hlavne veľmi rýchle.

lili24
3. jún 2011

Ahojte,

my dnes bravcove medajlonky s ryzou a hlavkovym salatikom v sladko-kyslom naleve, samozrejme zo zahradky 😉

@titkovamiriam bol brat a uslo sa mi plny lavor kraaasnych stavnatych jahodiek, robili sme si kokteil a potom so slahackou a cukrom 🙂 nezavarala som, nebolo kedy, musim sa ucit...

inak ja uz mam aj navarene, aj upratane, najmladsia spinka na balkone a ked vstane ideme do ulic, pekny den 🙂

lili24
3. jún 2011

velmi mam rada tuto temu, clovek by neveril kooooolko moznosti je co uvarit 🙂 🙂 🙂

petrinka
3. jún 2011

ahojte, ja mam dnes kyslu sosovicovu polievku a parene buchty. pekny den!

lucka1987
3. jún 2011

hubovu polievku som varila 😉 samej mi to staci

lucinenka001
3. jún 2011

Kočky ahojte. Kedze s varenim musim dost bojovat, viete mi prosim Vas poradit rychlu zaprasku napriklad z krupice do polievky? Dakujem 🙂

lili24
3. jún 2011

@lucinenka001 ja krupicu do polievky iba "zavarim" to znamena sypem pomalicky do mierne vriacej polievky a miesam aby sa mi neurobili hrudky, ale asi sa da aj spenit na panvici v troske oleja a sup do polievky a miesat a nechat este trosku v polievke povarit 😉

lucinenka001
3. jún 2011

@lili24
Ahoj Lili 🙂. dakujem krasne za odpoved. Medzitym som rychlo hladala este cez google a tak som rychlo spravila tak, ze som rozpustila kusok masla a do toho dala cca 2 kavove lyzicky krupice premiesala v malej panvici a pomaly dala potom som to pomaly dala do polievky a nechala prevriet cca 10 minut. Staci to na krupicu tych 10 minut ???

aero
3. jún 2011

zeleninovú polievku a dukátové buchtičky s lahodným krémom 😉

lili24
3. jún 2011

@lucinenka001 myslim ze ano 🙂 ak ti polievka zhustla tak staci urcite

lucinenka001
3. jún 2011

@lili24

dakujem 😉

natalii6
3. jún 2011

chcem spravit polievku zo sucheho hrachu mate daky dobry recept prosim?