Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam ahojky prosim ta ,ako robis tu omacku na cestoviny,myslim tu - tvaroh,smotana,Niva.???Normalne mi slinky tecu 😀
dneees zemiakove placky 🙂)
Poradi mi nekdo?? Chtela bych udelat bryndzove halusky, ale nevim jak na to a chybi mi to nejhlavnejsi (bryndza) ta tu neexistuje - sla by necim nebo nejak nahradit? diky
Dnes pstruh na masle s chlebikom, ak nebude prsat, tak aj nejake grilovane masko 🙂
Zajtra slepacia polievka a kuracie prsia zapekane s bryndzou a ryza, zeleninovy salat 🙂
A este asi nejaky ceresnovy kolac 🙂
@bronia13 to su moje knedlicky 🙂 ,ja z odpalovaneho robim aj
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36656
@katarinajurikova jednoducho tvaroh zmiesam so smotanou,pridam bazalku,oregano-dam na cestoviny a nastruham syr
u nas dnes tiež rybka-pečený kapor,zemiakový šalat,halasle,a idem si nacukrovat jahody na zajtrajsie varenie dzemu
dobre ranko kocky.....
potrebujem poradit... mam doma viac redkvicky.. zamrazovat sa mi ju nechce, lebo dalsia varka dorasta. papame ju na chlebiku s masloma lebo s mastou domacou.. pocula som ze sa z nej da aj nieco ine robit..
nemate nejaky recept kde by som ju plne vyuzila? dik 😉
@lucka1987 nasruhaj alebo nakrajaj,posoľ,pridaj uhorku a mas super salat 😉
@titkovamiriam dik..
kukam na nete uz som vygooglila recepty.. ze redkvickova prazenica.. to je ako na sposob ked oprazaju sa mozocky a prida sa len vajo tak to iste sa urobi ale na miesot mozockou sa da redkvicka... super napad.. a aj redvickova poliavka.. som nevedela ze je... pojdem poskusat 🙂
dnes to vyzerá na perkelt kuarcí
dnes cestoviny so sunkovo nivovo kukuricovou omackou 🙂
dnes vyvar a pečena krkovicka a zemiaky
asi vajcová polévka (se mi nechce vařit dneska 😉 )
a druhé přemýšlím co se stehnama co jsem vytáhla z mrazáku, buď udělám kuře na paprice a nebo je jen upeču..
pěknou sluníčkovou sobotu všem 😎
@inffinity ak chceš mám dobrý recept na stehná. na kolieska pokrájaš zemiaky do zapekacej misy, dáš tam kúsky masla, osolíš, na to šampiňony (1 konzervu), nastúhaš syr - podľa chuti a zaleješ sladkou smotanou, na vrch uložíš kuracie stehná a prikryješ. pečieš asi hodinu, resp.kým sú zemiaky mäkké, potom odokryješ, a dopečieš kým stehná nie sú chrumkavé, príp.ešte podleješ trochou smotany. mňamka, robila som to včera a dnes máme vyprážaný karfiol...
mne sa veru dnes nechce pre seba varit..tak budu palacinky 🙂
@inffinity http://tanikinerecepty.webnode.sk/products/redk... 😉 tak dobru chut..
@gabriellka díky za tip asi to aj vyzkouším, není to moc pracné a celkem vše mám doma jen asi nemám žampiony ale mám nějaké zavařené hříbky tak zkusím. díky moc 😉
@lucka1987 díky díky 🙂
bryndzové halušky a večer úžasná grilovačka - hovädzia sviečkovica, bravčové rebierka, hovädzie sirloin, klobásky, grécky šalát................ len nech neprší
ahojte my mame porovu polievocku nastudeno kedze je takto velmi teplo a buduci tyzden sa chystam na uhorkovu polievku na studeno my sme polievkovy 😀
@irriss ja robievam s kozim syrom, ak to dostat aj u vas. Take valceky cerstveho syra pokrajane na kolieska, vyzera to ako bryndza, aj sa to na haluskach podobne sprava :D A zvyknem dat za lyzicu kyslej smotany alebo husteho greckeho jogurtu. No a pazitku, slaninku. Skus. Nie je to uplne ono, ale velmi podobne, lepsie ako so syrom. Syrove su fajn, ale chutia mi inak.

ahojte kucharky/pekarky - robili ste niekedy nieco z odpalovaneho cesta? Tu je jeden recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40219