Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nas plnena paprika : )
ahojte...dala som dnes do bazariku inzerat na panvicu....tak kuk a ak sa vam zapaci,pisteee 😉
tak dnes konecne ta spargla 🙂 s holandskou omackou a zemiakovym pyre
@titkovamiriam prosim ta, aku konzistenciu ma mat ta holandska omacka? lebo ja som to mala take prilis napenene.. neviem, ci som to kratko nad parou miesala alebo to je tym, ze som dala viac zltok a menej masla (zgrlila som, maslo je drahe 😀 )
dojedli sme karfiol, tiež som robila v rúre a bolo to super!!! Obalila som len vo vajíčku a strúhanke - surový=oveľa roboty menej 😀 a zdravší hlavne, už inak ani robiť nebudem. Máme ho radi, ale bola som lenivá stáť pri tom a obracať, aby sa dobre na "litry" oleja usmažil. A dnes špenátový prívarok so zemiakmi a vajíčkom a zajtra kurací paprikáš s haluškami 😉
Ja dnes varimprekladane mäso v rure a zemiaky 🙂 🙂
@gabriellka byla to ňamka, dala jsem tam místo žampionů jak sem psala zavařované hříbky byly trošku nakyselo, no ale dalo to tomu takovou šmrncovní chuť no supeeeeer 🙂 😉
my dnes zemiaky na cibuľke a opražila som sálam.a k tomu oharkovy salat
@zuzana_1 ja tiez . co je mozne tak robim s olivovym.. davame si ho dovazat s talianska.. bude ked sme tam sli my sme si nakupili, alebo rodina nam prinesie.. mm tam ma vydatu tetu. len do kolacov ho nedavam 😅 a ked robime nejaky divinovy kotlikovy gulas a podobne specialitky 😀 😀
dnes zeleninková polievka s krup.haluškamx a druhe ryža a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 stihla som upiect chlebík a akurat aj rožteky 😉
@titkovamiriam jej miriam no pozeram, ze ty si dala vyse tristo receptov? to snad ani nie je mozne.. ale hned osm nasla tvoje tortilly uz som to skusala 10x doma a stale to mamt ake tvrde ked to upeciem, ze sa to neda dobre zrolovat alebo hrube, tak vyskusam tvoje..
@irriss tak ako ti uz povedala @sonka31 mozes pouzit kozi syr, alebo my pouzivame syr FETA, rozmixujes to s kyslou smotanou alebo jogurtom... a cim vacsi podiel ovcieho mlieka budes mat vo fete tak tym sa to viac bude podobat na bryndzu... my to tak robime uz velmi dlho, lebo tu tiez o bryndzi nechyrovali a vsetci sa potom pytaju, ze z kadial mame bryndzu 🙂
@monika007
diky moc vsem!!!
🙂 🙂 . 🙂
1.sehnala jsem kozi syr - mazaci v krabicce...
2.FETA mam doma-jestli je to ono, o cem mluvis..(odkud jsi? 😉 )
-mozna je to jen shoda jmen ale slozeni by odpovidalo-je z koziho a ovciho mleka, my ji pouzivame na rajcata jako balkansky syr 😉 ...a nebo myslis to same? 😀
3. nesehnala jsem skvarecky...v masne mi rekl, ze nema ☹ ...tak doufam, ze mit bude, nez se mi ty syry
zkazi... ☹
Tak jsem se tesila na halusky...a halusky bez bryndzy by nebyly ono a halusky s "brydzou", ale bez skvarku take ne...ach jo 😲
a ohledne kysele smetany..to tady teda take nemaji 😉 ..nechat ji zkazit? 😉 nemozne zoufalstvi nebo realna predstava?
??kysely jogurt?? (neprosly, "kysely"..bez tuku 😉 ..)

Dnes máme špagety aglio e olio. A na poobedie asi spravím štrúdľu, aj pre svokrovcov 🙂