icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

horalka777
13. jún 2011

@titkovamiriam aj my - v tomto milujem pondelky 😀

michele11
13. jún 2011

U nas sa zase raz nema co dojedat, cize varim nanovo, takze asi francuzske zemiaky na veceru a na obed budu masove gulky v paradajkovej omacke.

petusko
13. jún 2011

no a mne sa vcera nechcelo varit, tak sme boli v restauracii a dnes stojim pri hrncoch 😅
Jarna zeleninova polievka zo zahrady s mrvenickou, hovadzie na stave s kyslou uhorkou a k tomu ryza 🙂
a dezert bude visnova zmrzlina 😎

elixia
13. jún 2011

no aj my by sme dojedli...keby bolo co 😀 Takze od rana cakam,ze ma kopne muza a poradi,co varit...zatial nic 😒

daniz
13. jún 2011

grilovačka, zeleninkový šalátik, chlebík pečený doma,možno upečiem zemiačky v rúre ku grilovačke..

pancake
Odpoveď bola odstránená
titkovamiriam
13. jún 2011

@pancake klik 😉

pancake
13. jún 2011

miriam ty si poklad. aj tak neviem kedy to vsetko stihas....tolko chlapov nakrmit, starat sa o nich a hlavne fotit tie recepty 😀 😀 😀

lucka1371987
13. jún 2011

zemiakovy salat a hraskova polievka vecer dorobim rybie prsty 🙂

miriamr
13. jún 2011

dnes dojedáme zo včera, snažím sa variť tak, aby bolo na 2 dni 😵

elixia
13. jún 2011

@pancake done 😉

tak ma nakoniec ta muza kopla a mali sme aj obed..vajickova polievka a rybka s rozmarinovymi zemiakmi 🙂

mastulka
13. jún 2011

tak my dnes falosnu gulasovu polievku, zemiaciky so spenatom a vajcom

vi3ka
13. jún 2011

ahoj žienky, poraďte nejaké hlavné jedlo, ktoré bude chutiť aj za studena. manžel momentálne pracuje v takej oblasti, kde nemá možnosť sa ísť najesť, tak mu dávam len klasika pečivo so šunkou...a už mu to lezie hore krkom. dajte nejaký tip prosím.

lyongirl
13. jún 2011

@vi3ka mňa napadol len nejaký domáci šalát buď s pečivom, alebo cestovinový, ale sú tu aj iné hlavy a múdrejšie, tak snáď niečo poradia 🙂, nemá si to ani kde v robote zohriať?

vi3ka
13. jún 2011

@lyongirl ďakujem za tip. nie nemá si to kde zohriať. 😒

reanda
13. jún 2011

@vi3ka zemiakovy salat a fasirky - dobre aj studene

mastulka
13. jún 2011

@vi3ka tiez ma napadol salat cestovinovy so zeleninkou, jogurtom, trochu tatarky, alebo zemiakovy salat len neviem momentalne co k nemu 🙂 a ci ma vobec k dispozicii aspon chladnicku, lebo si neviem predstavit co by spravilo s tymi salatmi toto teplo 😅

reanda
13. jún 2011

@mastulka @vi3ka zemiakovy salat bez majonezy nemusi byt v chladnicke a je k nemu dobra studena ako fasirka, tak napr. aj rezen a bude to aj chutnejsie, ked to v chladnicke nebude 🙂 ..toho pol dna to vydrzi

petusko
13. jún 2011

tak sa este pecie makovo-ceresnovy zavin 😝 🙂

lyongirl
13. jún 2011

včera rizoto s hlávkovým šalátom a dnes zemiakový prívarok s kôprom, párkom, špekáčikom 🙂 , chutilo všetkým chlapom, tak ma potešili 🙂 🙂 🙂

petusko
13. jún 2011

neda mi nepodelit sa, ja ho zjem cely asi este dnes 😝

titkovamiriam
13. jún 2011

@elixia mnaaaaam 😉
@petusko mnaaaam 😉

hobit
13. jún 2011

losos na bylinkovom masle + zemiaky + listovy spenat, vcera zeleninovo-kuracie rizoto

kibuk
13. jún 2011

ahoj my vcera lečky-fliačky s kapustou 🙂 dnes deti chceli palacinky a na zajtra ani netušiiim 😖 nejake typy zo zemiakov? okrem francuzkych a zemiakov na kyslo a zem.placiek heh som mudra čo? 😅 😅

irriss
13. jún 2011

testoviny s mletym masem a rajcaty + obalovany(smazeny) lilek

titkovamiriam
13. jún 2011

ja rozmýšlam zajtra nad uhorkovou polievkou-našla som na mmb a ked je takto horuco milujem take jedlá a spravím,,sedliacku čínu,,-mam niake špekačky aj parky a nechce sa mi to mraziť 😉

anelisa
13. jún 2011

@elixia cim si preliala tu rybu? vyzera to velmi chutne 🙂

anelisa
13. jún 2011

my dnes u svokrovcov slepaciu polievku a cestoviny s kuratom v omacke ala svieckova

elixia
13. jún 2011

@anelisa to som kupila uz taku hotovu omacku na ryby,ale podla zlozenia na obale - kysla smotana,biely jogurt a bylinky 🙂

anelisa
13. jún 2011

@elixia ahaaaa, takze takto si sa k omacke dostala 😀 v kazdom pripade, asi spravim tento tyzden nieco s omackou, normalne si mi chute narobila 🙂