Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nas sa zase raz nema co dojedat, cize varim nanovo, takze asi francuzske zemiaky na veceru a na obed budu masove gulky v paradajkovej omacke.
no a mne sa vcera nechcelo varit, tak sme boli v restauracii a dnes stojim pri hrncoch 😅
Jarna zeleninova polievka zo zahrady s mrvenickou, hovadzie na stave s kyslou uhorkou a k tomu ryza 🙂
a dezert bude visnova zmrzlina 😎
no aj my by sme dojedli...keby bolo co 😀 Takze od rana cakam,ze ma kopne muza a poradi,co varit...zatial nic 😒
grilovačka, zeleninkový šalátik, chlebík pečený doma,možno upečiem zemiačky v rúre ku grilovačke..
@pancake klik 😉
miriam ty si poklad. aj tak neviem kedy to vsetko stihas....tolko chlapov nakrmit, starat sa o nich a hlavne fotit tie recepty 😀 😀 😀
zemiakovy salat a hraskova polievka vecer dorobim rybie prsty 🙂
dnes dojedáme zo včera, snažím sa variť tak, aby bolo na 2 dni 😵
tak my dnes falosnu gulasovu polievku, zemiaciky so spenatom a vajcom
ahoj žienky, poraďte nejaké hlavné jedlo, ktoré bude chutiť aj za studena. manžel momentálne pracuje v takej oblasti, kde nemá možnosť sa ísť najesť, tak mu dávam len klasika pečivo so šunkou...a už mu to lezie hore krkom. dajte nejaký tip prosím.
tak sa este pecie makovo-ceresnovy zavin 😝 🙂
včera rizoto s hlávkovým šalátom a dnes zemiakový prívarok s kôprom, párkom, špekáčikom 🙂 , chutilo všetkým chlapom, tak ma potešili 🙂 🙂 🙂
losos na bylinkovom masle + zemiaky + listovy spenat, vcera zeleninovo-kuracie rizoto
ahoj my vcera lečky-fliačky s kapustou 🙂 dnes deti chceli palacinky a na zajtra ani netušiiim 😖 nejake typy zo zemiakov? okrem francuzkych a zemiakov na kyslo a zem.placiek heh som mudra čo? 😅 😅
testoviny s mletym masem a rajcaty + obalovany(smazeny) lilek
ja rozmýšlam zajtra nad uhorkovou polievkou-našla som na mmb a ked je takto horuco milujem take jedlá a spravím,,sedliacku čínu,,-mam niake špekačky aj parky a nechce sa mi to mraziť 😉
my dnes u svokrovcov slepaciu polievku a cestoviny s kuratom v omacke ala svieckova

@titkovamiriam aj my - v tomto milujem pondelky 😀