icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anaxamon
17. jún 2011

ja budem dnes varit hovadzi vyvar a z maska co sa v nom vyvari potom bude druhe, a to koprova omacka, domaci knedlik a to varene hovadzie🙂

zabka4
Odpoveď bola odstránená
tweetinkapp
Odpoveď bola odstránená
zabka4
Odpoveď bola odstránená
tweetinkapp
Odpoveď bola odstránená
titkovamiriam
17. jún 2011

nevarím -máme grilovačku v školke ku dnu otcov 🙂

zabka4
Odpoveď bola odstránená
kibuk
Odpoveď bola odstránená
zabka4
Odpoveď bola odstránená
evinkal
17. jún 2011

paradajková polievka a kuracie safari nugetky so zemiakovou kašou 🙂

atreyu
17. jún 2011

francúzske zemiačiky a nejakú polievočku ešte neviem akú, ale bude v nej pór 😝

zabka4
17. jún 2011

evinkal tie nugetky su mlete maso ci v celku

lyongirl
17. jún 2011

@kibuk dík, no bola som v obchode a kúpila som smotanu a tvrdý syr, tak asi zapečiem tak..., to chcem robiť až zajtra...

a nejaký dobrý recept na baklažán? Chcela som vysmážať cuketu s cesnakom, ale cuketu nemali, myslíte, že môžem tak na oleji osmahnúť baklažán s tým cesnakom?

kibuk
17. jún 2011

@lyongirl inač aj ja rozmyslam cez vikend nad pangasom mam v mraziaku ze na aky sposob

ianitka
17. jún 2011

@kibuk
my dnes na veceru asi tiez rybu - ale heiki - len uparit so zemiakmi v parnom hrnci - ja si k tomu asi pridam aj zeleninu

ale co na obed???

mimikett
17. jún 2011

@pusinqa klasicku paradajkovu polievku nemam ani ja rada.... Priprava je velmi jednoducha. Najviac casu zaberie asi lupanie paradajok 🙂 . Takze najskor si sparis paradajky vriacou vodou / zhruba tak 5-6 ks takych stredne velkych. Po chvilke ich osupes, ja vyberam aj vacsinu zrniecok, nakrajas na kusky. V hrnci na troske olivoveho oleja na jemnom plameni osmazis cesnak / dla chuti, ja som dala len jeden strucik nakolko mi teraz pocas tehotenstva nerobi velmi dobre. Pridas kopcovitu lyzicku cukru, paradajky, zalejes vyvarom alebo vodou, do ktorej das zeleninovy bujon. Vody davam raz tolko ako rajciniek/ vtedy to nie je ani riedke ani moc huste. Okorenis ciernym koreninam, pridas listky cerstvej bazalky/ moze byt aj susena. A varis zhruba 15 minut. Na zaver to cele rozmixujes a dla chuti este prisolis. Ja si na spodok taniera davam nahrubo nastruhany syr, zalejem polievockou a mnamka je na svete. Super sa k tomu hodi opecena bagetka. Polievka je uplne ina ako ta co sa robi z pretlaku. Takze dobru chut.

dena
17. jún 2011

my dnes budeme mat paradajkovu polievku so syrom, sekanu a zemiakovu kasu

kibuk
17. jún 2011

@ianitka hm a na čo by si mala šmak? 🙂 ja uvarila plneny kapustny list a je mnam mnam 🙂 😉

dena
17. jún 2011

@mimikett uplne s tebou suhlasim 😉

mimikett
17. jún 2011

@lyongirl Ahoj, posielam link na jedneho fakt chutneho a stavnateho panagasa. Mozno na buduce bude dobrou inspiraciou. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4649

ianitka
17. jún 2011

@mimikett
vyzera super, len mm mi to s tym cesnakom nezje

evinkal
17. jún 2011

@zabka4 to sú kuracie prsíčka v 3obale

ianitka
17. jún 2011

@kibuk
neviem, nieco, jednoduche, rychle (nemozem este dlho stat ☹ - ved vies a mm nestihol vecer navarit)

vcera som mala na obed cestoviny a na veceru dukatove buchticky

plneny kapustny list, to myslis "holubky" ? juuj nerob chutky

lyongirl
17. jún 2011

@mimikett na tento recept som dnes veru pozerala, ďakujem, možno teda spravím tento 🙂

mimikett
17. jún 2011

@ianitka Myslim, ze ked nedas cesnak nic sa nedeje. Ja teraz vynechavam cesnacik kde sa da, kedze mi po nom nie je dobre a pochutim si tak ci tak 🙂

sisanka
17. jún 2011

my dnes nevarime...vecer ideme na 50tku a bude pecene prasa 😀 ale robila som smotanovu nepecenu tortu 🙂

kukujka
17. jún 2011

dnes len spagety nic ine porpi malej nestiham.ako ste si nasli cas varit pri detickach?musim daky system vymysliet

kakajka
17. jún 2011

aj my dnes spagety, vcera bol vyprazany karfiol a pecene nove zemiacky 😝

kakajka
17. jún 2011

@kukujka neboj, trosku si na seba s babom zvyknete, zohrate sa a ani nebudes verit, co vsetko postihas 😉