Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
nevarím -máme grilovačku v školke ku dnu otcov 🙂
paradajková polievka a kuracie safari nugetky so zemiakovou kašou 🙂
francúzske zemiačiky a nejakú polievočku ešte neviem akú, ale bude v nej pór 😝
evinkal tie nugetky su mlete maso ci v celku
@pusinqa klasicku paradajkovu polievku nemam ani ja rada.... Priprava je velmi jednoducha. Najviac casu zaberie asi lupanie paradajok 🙂 . Takze najskor si sparis paradajky vriacou vodou / zhruba tak 5-6 ks takych stredne velkych. Po chvilke ich osupes, ja vyberam aj vacsinu zrniecok, nakrajas na kusky. V hrnci na troske olivoveho oleja na jemnom plameni osmazis cesnak / dla chuti, ja som dala len jeden strucik nakolko mi teraz pocas tehotenstva nerobi velmi dobre. Pridas kopcovitu lyzicku cukru, paradajky, zalejes vyvarom alebo vodou, do ktorej das zeleninovy bujon. Vody davam raz tolko ako rajciniek/ vtedy to nie je ani riedke ani moc huste. Okorenis ciernym koreninam, pridas listky cerstvej bazalky/ moze byt aj susena. A varis zhruba 15 minut. Na zaver to cele rozmixujes a dla chuti este prisolis. Ja si na spodok taniera davam nahrubo nastruhany syr, zalejem polievockou a mnamka je na svete. Super sa k tomu hodi opecena bagetka. Polievka je uplne ina ako ta co sa robi z pretlaku. Takze dobru chut.
my dnes budeme mat paradajkovu polievku so syrom, sekanu a zemiakovu kasu
@lyongirl Ahoj, posielam link na jedneho fakt chutneho a stavnateho panagasa. Mozno na buduce bude dobrou inspiraciou. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4649
my dnes nevarime...vecer ideme na 50tku a bude pecene prasa 😀 ale robila som smotanovu nepecenu tortu 🙂
dnes len spagety nic ine porpi malej nestiham.ako ste si nasli cas varit pri detickach?musim daky system vymysliet
aj my dnes spagety, vcera bol vyprazany karfiol a pecene nove zemiacky 😝

ja budem dnes varit hovadzi vyvar a z maska co sa v nom vyvari potom bude druhe, a to koprova omacka, domaci knedlik a to varene hovadzie🙂