Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@estterka ja robím tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40704
karfiolova polievka, pecienka s restovanou cibulkou, zemiaky, uhorkovy salat a slivkovy kolac s drobenkou
@titkovamiriam hned som hladna 😲
dnes lečo z cerstvej zeleniny,zemiaky, fasirky, hribovu polievku z cerstvych hribov a ceresnovu tortu
dnes som nevarila dojedali sme 🙂)
u nas dnes slepaci vyvar s rezancami a zeleninou ( tento tanier vyzera akoby v nom hlavne jedlo bolo, ale vsetci jeme huste polievky 🙂
druhe: rezne z bravcoveho stehna na slanine a sampinonoch, ryza
mali sme aj dezert: jahodovo-tvarohovy krem s grankom, ten som nestihla cvaknut ostali len prazdne pohare 🙂
@happy8051 u nas ma take polievky Milan tak poznám 😉
baby, niektoré z vás už viete, že som zas tehu 🙂 a strašne mi býva zle. mangel sa o mňa výborne stará, chystá raňajky. na večeru mi zohrial holubiu polievku zvyšok a uvaril zemiačky s tvarohom a acidkom... čistá diétka. ale mi je fajn 🙂
@nadhera jeeej ta je super..len keby pošta na sk nebola 250sk 🙄
nooooooo..prešla som sa do tesca...obehla som ho dookola 3x nenašla som tam 🙄 a trošku som zmokla s krpcom 🙄 billa-nič a kaufland-tam mali ale take škarede za 5eur 😖 a ani stojan to nemalo tak myslim že by vytieklo..jaaaaaj a ja to chcem ☹
@dannynka toto čo je vypredane mi neukazuje 😕 a toto čo maš je zaujimave a aka nizka cena 😨
@titkovamiriam mňamky 😵 noo.ja som to kura naplnila...rožky na kocky maličke,vajička a šupla som tam mlady hrašok zo zahradky...moj trafeny muž zhodnotil že to je fuj-horši jak decko 🙄 🙄 🙄 3r.synovi chutilo,dokonca aj mäsko papal 😨 on mäso odmieta 😅
@akika722 neboj ja som mala kometare od Milana že čo to mrtve kura trapim,nech ho peciem normalne a nie este operujem 😀 😀 on plnku nema rad ,tak ju potom daval prec a jedol len ryžu s masom.No a z Michala ma svihne z toho co poje....než som dopiekla kura dal si vcerajsie gule s 5 timi knedlami a potom pol kurata 😀 😀 a že ,,trošku som sa najedol,,
@titkovamiriam ha ha ha že čo ma raz čaka ak vyrastu moji zruti,hej? 😀 😀 😀 Paťko ma roky no včera-ranajky chlebik s platkovym syrom ,nato jogurt,nato puging a ešte jeden chcel 😅 a pritom z neho trčia rebra 😅
@akika722 😀 😉 a tusim aj ja ked pojdem do mesta kuknem dake nanukove formicky 😉 v obci ich urcite nemaju ste ma navnadili 🙂
bavite sa tu o formach na nanuky a ja som už sestru popnahlala a taketo http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/5018... mi zajtra pojde kupit ale ona je v Prahe ale uz sa tešim 😵
😅 @titkovamiriam aj mna navnadili a ja som trdlo ja ich chcem hned 😅
@kibuk tie su supeeer.kokso to čo za cena? 😲 😲 😲 😲 😲 jaaaaaaaaj...to len tu nič nie je..blbe mesto ☹
niekto tu spominal že zmraziť detsku vyživu..mnaaaaaam..viete ake to je super? 😅
akurát som si vytiahla nanuk a že si vás prečítam a vidím, že vy o tvorítkach na nanuky, takže som úplne k téme 😀 a dnes sa u nás nevrilo, lebo sme boli na chate u svokrovcov a papali sme kačicu, lokše a kapustu - mňam. Zajtra dojeme pangasa zo včera, lebo sme nestihli a svokra nám nabalila guláš z diviny, tak si chvíľku oddýchnem a nebudem variť 🙂

kurací vývar s rezancami, žemľová knedľa, moravská kapusta a pečený bôčik a pre malú pečené kuracie stehná 😉