icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

elise
21. jún 2011

@dadka22 jadierka môžeš opražiť🙂

beruska.zuzanka
21. jún 2011

@smejkoh zapekaný bud so zemiakmi, smotanou, vajcom, syrom, prípadne inú zeleninu k tomu ešte, ale zemiaky obmeniť za cestovinky, mňam mňam k tomu dobrý šalátik a máš vystarané 😉

libka1
21. jún 2011

karfiolova kremova polievka 🙂 ale ty chces asi hlavne jedlo 😉 robievam obcas zapekany karfiol, karfiolove placky, karfiol ako mozocek, cestoviny s karfiolom...

my dnes na veceru tekvicove placky a salat z krabich tyciniek, ten bude aj na zajtra 😉

nadhera
21. jún 2011

@dadka22 vnutro tekvice aj s kostkami nevyhadzuj. ja z neho robievam super polievku - chutovo sta kuracia. 😉 a vari sa presne tak isto .

nadhera
21. jún 2011

@libka1 ako robis karfiolove placky? a na mozocek - to je s vajickom? a ked zapekas, aku omacku robis? ja besamelovu, ale ci nahodou nemas daku inu v ponuke 😀

libka1
21. jún 2011

@nadhera mozocek len uvarim karfiol a spravim s vajickom na cibulke, ked zapekam tak len so smotanou, v tom rozslaham vajicka, posypem syrom.
placky robievam tieto, sem tam do toho pridam syr, salamu, cesnak, na co mame akurat chut a co ponuka chladnicka 😀

titkovamiriam
21. jún 2011

ja dnes zasa nevarím pojdeme do pizzerky 🙂

salma22
21. jún 2011

@dadka22 mnam ten by som si dala ale nemam tekvicu 😀

nadhera
21. jún 2011

@libka1 asi si chcela pridat www na placky 🙂

smejkoh
21. jún 2011

@elise @beruska.zuzanka @libka1 Dakujem dievcata, dnes bude mnam mnam karfiol 🙂

dadka22
21. jún 2011

@nadhera @elise ďakujem 🙂
@salma22 už je uvarený, je výborný 😀

beruska.zuzanka
21. jún 2011

@smejkoh 😉

kralicica
21. jún 2011

my máme prívarok zo včera a urobila som vylepšenú nepečenú smotanovú tortu (namiesto vanilkového cukru som dala med a pridala som jeden sabi citrónový jogurt), a piškóty klasika, som zvedavá 🙂

kibuk
21. jún 2011

my dojedame 🙂 🙂

gucz
21. jún 2011

my tiež dojedáme zo včera, ale ráno som upiekla cukinový koláč

babullka1
21. jún 2011

Dnes bryndzove a vajickove halusky a kremova zeleninova polievka....

evinkal
21. jún 2011

ja dnes pizzu,len ešte neviem akú☹

henulienka
21. jún 2011

práve som dorobila bryndzové halušky..... mňááááám

henulienka
21. jún 2011

@evinkal minule som našla recept na hawaiskú so šunkou a ananásom ( niežeby som nevedela, čo do nej ide, ale tu bola aj taká omáčka, aby nebola suchá)a odvtedy len tú robím

evinkal
21. jún 2011

@henulienka veď to,že mám šunku,syr paradajka.paprika...ale neviem akú vykúzliť ☹

henulienka
21. jún 2011

@evinkal tak to tam nacáp všetko a bude 😀

evinkal
21. jún 2011

@henulienka 😀 len som chcela ešte šampiony,len neviem či sa hodia k parad.a paprike

henulienka
21. jún 2011

@evinkal nerieš, u nás sa najlepšie ujmú moje kulinárske výmysly tipu : čo chladnička dala 😉

lucia80
21. jún 2011

dojedáme pečené mäso s cesnakom, syrom a smotanou + ryža. Zajtra nie sme doma, takže nevarím a vo štvrtok vyprážaný karfiol a nové zemiačky 🙂 . Polievku si ešte rozmyslím, žeby rajčinovú?

lucikatn
21. jún 2011

uz sa pecie kuracie masko s tatarskou omackou (skusam novy recept tak uvidime ci sa podari) a k tomu varene zemiaky zo vcera

claudica
21. jún 2011

My dnes zemiakový prívarok a fašírky. Včera sme dojedali kuriatko z nedele a dezert v tomto teple nebude, budeme melónovať - mňamky 🙂

daniz
21. jún 2011

karfiolová polievka, alebo zapečený karfiol + zemiačky... 🙂 🙂

dida38
21. jún 2011

tak my dnes budeme dojedat z vikendu langose (zase sa objem-mnaaam) alebo rizoto z morskych priser a polievku - tak to stale rozmyslam, ze aku.... 😀 😀

dida38
21. jún 2011

@nadhera ano tuto poznam, je fakt vyborna.....prvy krat ked som ju urobila, som do nej kvapla trosicku olivoveho oleja a nikto nespoznal, ze to nie je vyvar...... 😀 aj teraz mam tekvicu a chystam sa na nu tento tyzden 🙂 a tekvicu naplnim mletym masom ako na fasirku, vlozim do toho vydlabaneho stredu a dam zapiect...k tomu zemiakova kasa....mnam