Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@smejkoh zapekaný bud so zemiakmi, smotanou, vajcom, syrom, prípadne inú zeleninu k tomu ešte, ale zemiaky obmeniť za cestovinky, mňam mňam k tomu dobrý šalátik a máš vystarané 😉
karfiolova kremova polievka 🙂 ale ty chces asi hlavne jedlo 😉 robievam obcas zapekany karfiol, karfiolove placky, karfiol ako mozocek, cestoviny s karfiolom...
my dnes na veceru tekvicove placky a salat z krabich tyciniek, ten bude aj na zajtra 😉
ja dnes zasa nevarím pojdeme do pizzerky 🙂
@elise @beruska.zuzanka @libka1 Dakujem dievcata, dnes bude mnam mnam karfiol 🙂
@nadhera veru chcela: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=442
@smejkoh 😉
my máme prívarok zo včera a urobila som vylepšenú nepečenú smotanovú tortu (namiesto vanilkového cukru som dala med a pridala som jeden sabi citrónový jogurt), a piškóty klasika, som zvedavá 🙂
my dojedame 🙂 🙂
my tiež dojedáme zo včera, ale ráno som upiekla cukinový koláč
Dnes bryndzove a vajickove halusky a kremova zeleninova polievka....
ja dnes pizzu,len ešte neviem akú☹
práve som dorobila bryndzové halušky..... mňááááám
@evinkal minule som našla recept na hawaiskú so šunkou a ananásom ( niežeby som nevedela, čo do nej ide, ale tu bola aj taká omáčka, aby nebola suchá)a odvtedy len tú robím
@henulienka veď to,že mám šunku,syr paradajka.paprika...ale neviem akú vykúzliť ☹
@evinkal tak to tam nacáp všetko a bude 😀
@henulienka 😀 len som chcela ešte šampiony,len neviem či sa hodia k parad.a paprike
@evinkal nerieš, u nás sa najlepšie ujmú moje kulinárske výmysly tipu : čo chladnička dala 😉
dojedáme pečené mäso s cesnakom, syrom a smotanou + ryža. Zajtra nie sme doma, takže nevarím a vo štvrtok vyprážaný karfiol a nové zemiačky 🙂 . Polievku si ešte rozmyslím, žeby rajčinovú?
uz sa pecie kuracie masko s tatarskou omackou (skusam novy recept tak uvidime ci sa podari) a k tomu varene zemiaky zo vcera
My dnes zemiakový prívarok a fašírky. Včera sme dojedali kuriatko z nedele a dezert v tomto teple nebude, budeme melónovať - mňamky 🙂
karfiolová polievka, alebo zapečený karfiol + zemiačky... 🙂 🙂
tak my dnes budeme dojedat z vikendu langose (zase sa objem-mnaaam) alebo rizoto z morskych priser a polievku - tak to stale rozmyslam, ze aku.... 😀 😀
@nadhera ano tuto poznam, je fakt vyborna.....prvy krat ked som ju urobila, som do nej kvapla trosicku olivoveho oleja a nikto nespoznal, ze to nie je vyvar...... 😀 aj teraz mam tekvicu a chystam sa na nu tento tyzden 🙂 a tekvicu naplnim mletym masom ako na fasirku, vlozim do toho vydlabaneho stredu a dam zapiect...k tomu zemiakova kasa....mnam

@dadka22 jadierka môžeš opražiť🙂