Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Kocky poradite mi mozem spravit sisky aj zo suseneho drozdia??vykysne mi to??Dakujem
my dnes lievance bez vajec - uvidime ake budu, ale nemam vajcia..
Dnes to vyzera tak, ze prekvapim draheho aj svokrovcov, idem varit tradicne islandske...
Len musim zohnat recepty v anglictine alebo sa opytat svagra a riskovat ze ma vykeca 😀
hrášková polievka s haluškami, tekvicový prívarok, zemiačky a volské oko 🙂
zeleninová polievka, kurací perkelt a cestovina 😉
cicerovo kuskusove placky so zemiackami a oprazenou cibulkou
@majka35 @akika722 @weverka11 zda sa baby ze mate doma jedakov akeho by som uvitala ja🙂 moj by jedol stale len zeleninu a obcas na spestrenie nejake chude maso...kedze nie som otrok tak varim len jeden druh jedla a teda varim hlavne tak aby mal co ma rad od - obcas spravim podla seba a to on vacsinou ohundre 🙄 ja by som uvitala taku pecenu krkovicku a podobne veci🙂 ja sa nikdy neviem dojest ked ideme k nasim ... tam sa varia tie prave tucne masite jedla🙂 pre mna zelenina nie je jedlo🙂 ale ozdoba taniera😀 a akurat zajtra bude vyprazana cuketa 😝
@akika722 no ja mam len jeho...inak dcera a este aj pes je fenka😀😀 ale mala bude asi po nom lebo maso moc nemusi - sice moc som este neobjavila co jej chuti lebo nic nezje - okrem ovocia🙂
dnes som jej varila zemiakovu polievku s cesnakom tak som zvedava co mi na nu povie🙂 manzel bude nasucho lebo som robila rebarborovy dzem🙂
Ja to mam doma tiež doma pestré 😀 priatel je klasika masový-zabíjackový a to vyzera akokeby som mu vsetko zjedla ja-vecer 22,00 a už ide.....slanina,klobasa,tri chleby pol horcice a feferony 😀 😀 😀
Chalani za ,,jedlo,, povazuju len maso,ak ho nemaju tak si aj z mrazaku vyberu kuraciu polovicu-rozmrazia a bud upecu alebo ako ma Milan rad len tak do vody,vsetka mozna zelenina ,uvarí si sacok slížov a už ma veceru,ako ked som robila zemlovku-zjedol strvt plechu a že to bol dezert co bude dalsie,tak si varil sam. 😀 A potom Marek povie Milan navaril lepsie....
@zuzkat1 to je a hlavne ja som ho presviedčala, aby sa konečne znormalizoval a dostal rozum, čo keby som mäso nemala, tak sa z toho nezbláznim ... ale mňa rozčuľovalo to jeho "vegetariánstvo", pretože on nejedol zeleninu, ale samé hovadiny
@akika722 predám aj dobrú zľavu urobím, ale tiež mi iného netreba 😀 len stačí, ked mi ten môj peniaze bude posielať 😀 😀 😀
@titkovamiriam vsak ked milan tak dobre vari, tak ty oddychuj 😀 inak to mas fakt sichtu🙂 varik ako pre regiment a pritom vas nie je tak vela🙂
ahojte kocky
neviete mi poradit ako mam robit kysnute cesto na buchty na pare, vzdy ked ich robim tak citit tam drozdie a tiez mi to akosi biedne kysne a ked ich uz dam parit a otvorim hrniec tak mi cele splasnuuuuuuuuuuu 😢 , neviem fakt ako ich mam robit, aby boli vyborne, tak poprosim sikovne gazdinky sups sem s pripravou, dakujem mockrat
varene zemiaky,opecene spekacky na panvici a salat
ahoj poradte dobry obed na nedelu s kuracich prs alebo mleteho brav.masa
dakujem
neviem uz co vymysliet vyprazane kur. prsia sme mali pred tyzdnom

Mrkvový krém a špenátové lasagne 🙂