icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mia258
24. jún 2011

Mrkvový krém a špenátové lasagne 🙂

nikuska16
24. jún 2011

Kocky poradite mi mozem spravit sisky aj zo suseneho drozdia??vykysne mi to??Dakujem

akika722
24. jún 2011

@majka35 niečo ako francuzske,nie?

gucz
24. jún 2011

@nikuska16 môžeš spraviť, vykysne. Ja robievam keď nemám klasické droždie. Máš pekáreň? môžeš to dať vymiešať a vykysnúť tam

crysmile
24. jún 2011

my dnes lievance bez vajec - uvidime ake budu, ale nemam vajcia..

terrs
24. jún 2011

Dnes to vyzera tak, ze prekvapim draheho aj svokrovcov, idem varit tradicne islandske...
Len musim zohnat recepty v anglictine alebo sa opytat svagra a riskovat ze ma vykeca 😀

michele11
24. jún 2011

@nikuska16 jasne, cesto vykysne, ja nerobim kysnute cesto z ineho, ako suseneho drozdia. Myslim, ze jeden sacok je na 500 g hladkej muky.

nikus5
24. jún 2011

hrášková polievka s haluškami, tekvicový prívarok, zemiačky a volské oko 🙂

majka35
24. jún 2011

@akika722 hej, len do francúzskych dávam aj varené vajcia, cibuľku popraženú rozmiešam so sladkou smotanou a pridám aj trošku kyslej a párkovú klobásu, ktorú ja nejem, ale mm bez nej by asi nejedol tiež
a ku karfiolu dávam šunku a cibuľu nemdávam

akika722
24. jún 2011

@majka35 aj ja do francuzskych musim bud klobasu alebo hrube perky lebo by mm zošalel..pred včerom som robila vybornu polievku-mlada zeleninka:mrkva.petržlen,hrašok,cuketa,....... a on sa jej ani nedotkol 😠 pako 😖

zuzkat1
24. jún 2011

@weverka11 ved aj ja robim bez klobasky🙂 s klobaskou mi ho nezje🙂 ale on je taky o nicom jedak...on maso nemusi...ja by som bez masa umrela hladom😅

zuzkat1
24. jún 2011

@akika722 vidis ja by som zjedla tie francuzske s klobasou, ale tu tvoju polievku tiez nie🙂 urcite bola vyborna,ale nic pre mna🙂

miriamr
24. jún 2011

zeleninová polievka, kurací perkelt a cestovina 😉

lucikan
24. jún 2011

cicerovo kuskusove placky so zemiackami a oprazenou cibulkou

akika722
24. jún 2011

@zuzkat1 ja zas nemusim klobasky 😀

majka35
24. jún 2011

@akika722 mm včera jedol hráškovú s krupicovými haluškami, akoby som mu do taniera naložila kymácajúci sa mozog z opice

akika722
24. jún 2011

@majka35 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nevedia čo je dobre 😀 😀 😀

zuzkat1
24. jún 2011

@majka35 @akika722 @weverka11 zda sa baby ze mate doma jedakov akeho by som uvitala ja🙂 moj by jedol stale len zeleninu a obcas na spestrenie nejake chude maso...kedze nie som otrok tak varim len jeden druh jedla a teda varim hlavne tak aby mal co ma rad od - obcas spravim podla seba a to on vacsinou ohundre 🙄 ja by som uvitala taku pecenu krkovicku a podobne veci🙂 ja sa nikdy neviem dojest ked ideme k nasim ... tam sa varia tie prave tucne masite jedla🙂 pre mna zelenina nie je jedlo🙂 ale ozdoba taniera😀 a akurat zajtra bude vyprazana cuketa 😝

akika722
24. jún 2011

@zuzkat1 tak mi pošli tvojho a ja ti pošlem mojho 😀 1.triedou 😀

majka35
24. jún 2011

@akika722 a môjho nikto nechce? ja ho osobne priveziem v krásnom ružovom balíku a aj pribalím malú pozornosť 😀

@zuzkat1 môj bol 12 rokov vegetarián a teraz chce dobehnúť tie stratené roky 😎

zuzkat1
24. jún 2011

@majka35
@akika722 ja chlapa poslem🙂 ale druheho uz nechcem😀 majka tak to je zavratna zmena zivotneho stylu...

akika722
24. jún 2011

@majka35 predaj 😀 😀 😀
@zuzkat1 😀 😀 😀 ja mam ešte dvoch..ale ty pojedia aj klince 😀

zuzkat1
24. jún 2011

@akika722 no ja mam len jeho...inak dcera a este aj pes je fenka😀😀 ale mala bude asi po nom lebo maso moc nemusi - sice moc som este neobjavila co jej chuti lebo nic nezje - okrem ovocia🙂
dnes som jej varila zemiakovu polievku s cesnakom tak som zvedava co mi na nu povie🙂 manzel bude nasucho lebo som robila rebarborovy dzem🙂

titkovamiriam
24. jún 2011

Ja to mam doma tiež doma pestré 😀 priatel je klasika masový-zabíjackový a to vyzera akokeby som mu vsetko zjedla ja-vecer 22,00 a už ide.....slanina,klobasa,tri chleby pol horcice a feferony 😀 😀 😀

Chalani za ,,jedlo,, povazuju len maso,ak ho nemaju tak si aj z mrazaku vyberu kuraciu polovicu-rozmrazia a bud upecu alebo ako ma Milan rad len tak do vody,vsetka mozna zelenina ,uvarí si sacok slížov a už ma veceru,ako ked som robila zemlovku-zjedol strvt plechu a že to bol dezert co bude dalsie,tak si varil sam. 😀 A potom Marek povie Milan navaril lepsie....

majka35
24. jún 2011

@zuzkat1 to je a hlavne ja som ho presviedčala, aby sa konečne znormalizoval a dostal rozum, čo keby som mäso nemala, tak sa z toho nezbláznim ... ale mňa rozčuľovalo to jeho "vegetariánstvo", pretože on nejedol zeleninu, ale samé hovadiny

@akika722 predám aj dobrú zľavu urobím, ale tiež mi iného netreba 😀 len stačí, ked mi ten môj peniaze bude posielať 😀 😀 😀

zuzkat1
24. jún 2011

@titkovamiriam vsak ked milan tak dobre vari, tak ty oddychuj 😀 inak to mas fakt sichtu🙂 varik ako pre regiment a pritom vas nie je tak vela🙂

akika722
24. jún 2011

@majka35 😀 😀 😀 😀 😀

bonaquaba
24. jún 2011

ahojte kocky
neviete mi poradit ako mam robit kysnute cesto na buchty na pare, vzdy ked ich robim tak citit tam drozdie a tiez mi to akosi biedne kysne a ked ich uz dam parit a otvorim hrniec tak mi cele splasnuuuuuuuuuuu 😢 , neviem fakt ako ich mam robit, aby boli vyborne, tak poprosim sikovne gazdinky sups sem s pripravou, dakujem mockrat

kukujka
24. jún 2011

varene zemiaky,opecene spekacky na panvici a salat

judka
24. jún 2011

ahoj poradte dobry obed na nedelu s kuracich prs alebo mleteho brav.masa
dakujem
neviem uz co vymysliet vyprazane kur. prsia sme mali pred tyzdnom