icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bonaquaba
26. jún 2011

@titkovamiriam ved oni mu uz teraz pomahaju pri peceni, len ta pohroma potom v celom byte je hotovy zazrak pre mna, ale tesim sa z nich su krasne a dobrucke

happy8051
26. jún 2011

dnes salatova polievka, jahnaci perkelt s knedlou

happy8051
26. jún 2011

a este sme mali krtkovu tortu jahodovu, jeto mnamka :-
)

majka35
26. jún 2011

@sesilia nie, nič nepodlievaš, zaleješ tou šťavou, prikryješ alobalom a pol hodinu pečieš, nič neodpadne, sú naozaj fantastické

@sisanka nooo, aj to môže byť mňam ... no pre môjho muža, lebo ja slaninu veľmi nemám rada ... ale jemu by určite chutilo 😉

sisanka
26. jún 2011

@majka35 ja tiez slaninu nemusim,dala som ju tam kvoli nemu...a sebe som si zase dala cibulku 🙂 vybornu chut to tam urobi... 😉

pancake
Odpoveď bola odstránená
gucz
27. jún 2011

Ahoj, dnes ešte nikto nevarí? Mne už pekárnička mieša cesto na domáce knedle a k tomu budeme mať segedínsky guláš. Pre deti mám slepačiu polievku a pečené kura s plnkou od včera (od svokry)

denne73
27. jún 2011

@pancake tak už som jej dala hlas

titkovamiriam
27. jún 2011

nevarím -dojedáme 😉

babullka1
27. jún 2011

My dnes cevepcici ,zemiaky a polievka hovädzi vyvar s vajickovymi haluskami...a na veceru hranolky s tatarskou

lucka1987
27. jún 2011

este zo vcera mame divinove masko v arabskom chlebe, ale robim aj kuracie pecienky s ryzou a kuraci vyvar , sme dlllho nemali 😉

mima1
27. jún 2011

@babullka1 co je cevepcici? 😀

l.lara
27. jún 2011

dojedame bravcovu panensku a kuracie prsia na nivovej omacke, hranolky/ryza 🙂

babullka1
27. jún 2011

@mima1 cevapcici tam malo byt 😉 a recept je napr.tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2995

lucka1987
27. jún 2011

takze opravujem dne sne menu 😀 ... rozhodla som sa ze pecienky nebudem restovat, ale urobila som z nich halusky do vyvaru.. a tu ryzu tam k masku , lebo uz nam ostali len dva arabske chlebiky....

smejkoh
27. jún 2011

@gucz Jej, ty mas tu pekarnicku? Ja nad nou uvazujem, je to dobra kupa? Da sa v tom robit hocijake pecivo?

tinuskaha
27. jún 2011

dojedame zo vcera koprovu omacku s maskom a knedlou a fazulovo zemiakovu polievku 😉

luciole
27. jún 2011

konečne som si zase uvarila aspoň polievku 😉 z mladej zeleninky, ako som ju milovala v detstve od starkej - klasicky zapraženú a s krupicovými haluškami. A keď bábo poriadne zaspí, spravím ešte ríbezľovú bublaninu

mimikett
27. jún 2011

Tiez nevarime dojedame zo vcera- zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a zapekane kuracie masko dla receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8693 . A dokonca nam zostal aj kolacik - marhulovy s drobenkou. Takze dnes len s vylozenymi nohami 😎

tosomja
27. jún 2011

Zeleninovo kuracie rizoto so syrom, paradajková polievka...

piacere
27. jún 2011

špenátové halušky so syrovo-šunkovou omáčkou 🙂

gucz
27. jún 2011

@smejkoh máme a aj ju často využívame. Pečiem v tom chlieb (nieje taký ako z obchodu, ale nám chutí), často aj mazanec (niečo ako vianočka či sladká buchta). Dávam si tam miesiť a vykysnúť cesto (na knedle, pizzu). My sme kupovali xxlku http://domacipekarny.dama.cz/zajimavosti_histor... , stála síce viac, ale využívame ju často. Akurát teraz idem dať spraviť chlebík

daniz
27. jún 2011

v sobotu boli bryndzové halušky s pažítkou a šamp. polievka,
v nedeľu maďarský guláš + knedľa, polievka mrkvičková a piekla som čerešňové štrúdle-makovú, orechovú a makovo-orechovú...mňammii

smejkoh
27. jún 2011

@gucz To sa mi celkom pozdava, dakujem za info.

ivetah
27. jún 2011

v sobotu pecene kura na sposob diviny s varenymi zemiakmi, spenatova polievka. vcera slizikova polievka a lasagne 🙂 dnes sme dojedali lasagne.

ivetah
27. jún 2011

@kralicica ja robievam shepards pie podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8722 a je to mnamka 😀

miriamr
27. jún 2011

u nás dnes fazuľový prívarok a langoše 😉

sissik
27. jún 2011

grenadir a zeleninovy salat

lyongirl
27. jún 2011

my dojedáme šošovicovú polievku mliečnu a zo včera bravč. masko udusené na cibuľke + ryža + uhorkový šalát, no a čo zajtra??? Neviem....