icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

majina.b
27. jún 2011

včera koprova s knedľou, dnes halušky s vajíčkom a hlávkovým šalátom

sybilka
27. jún 2011

ahojte kucháročky ,neviete mi niekto poradit overený receptík na burek ?? mäskový alebo aj syrový ??v chorvácku som sa ho nevedela dojest a tento rok sa nechystáme tak by som to skusila doma 🙂 titkovámiriam si velká inšpirácia aj pre mna , sem chodím nakukat receptíky a inšpiruješ ma práve ty dost často 😉 Dakujem 🙂

rabiva
27. jún 2011

@sybilka ja mam recept na burek, je to prepis z mojej original balkanskej kucharky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1095&user... Dobar tek! 😉

sybilka
27. jún 2011

jeej dakujem rabiva idem to hned kuk 🙂

katusradus
27. jún 2011

@titkovamiriam ja sem vždy len nakuknem,trocha sa inšpirujem,popozerám fotečky,z ktorých sa ˇˇnajemˇˇ hlavne večer o takomto čase,moooooc chválim,šikovná kuchárka,všetko je vždy také jedlé 😀 😀 😀

nikolca
27. jún 2011

ahojte,a vari koláčiky tu nikto nepečie?dnes som obrala kooopec ríbezlí a tak zajtra idem upiecť jednoduchý ríbezľový koláč s posýpkov.No jednoduchý by bol len problém je v tej posýpke,už som podobný maškrtníček robila asi dva krát,posýpku som si hladko vymiešala,no a ked som ju dávala na koláč juuuj príšerne sa to lepilo na ruky 😠 ,no ked som ju robila druhý krát tak som ju dala do chladničky no a ked som ju dávala na koláč no tak zas mi veľké kusy pri mrvení padali 😔,ja robievam väčšinou plnkové koláče ale aj štrudly,no tým mojím nenažrancom to už asi nestačí a otravujú ma s týmto koláčom 🙂,vie mi niekto poradiť ako tu posýpku mám spraviť,no nerada by som to domrvila a nakoniec si na tom pochutia sliepky,vopred dakujem za radu

fg1984
28. jún 2011

@nikolca Ja síce posýpku neviem, ale dnes idem robit višnový a použijem na to cesto na tzv. tvarohový koláč, velmi jednoduché, mojim kamoškám sa velmi páči, pre zmenu to možeš vyskušat. 350 gr. hladkej alebo polohrubej muky, 250 gr. práš. cukor, 1 van cukor, 2 čaj.lyž. soda bikarbony, 1 alebo 2 vajcia, 2 kel. / pol litra acidka/ a dva deci oleja. Všetko spolu zamiešat, vyliat na plech velký s peč. papierom a uložit ovocie, ja dávam aj trochu kakaa. Piect 35 minút vo vyhriatej rúre uvádza recept, ja z času na čas skúsim špáradlom, ked sa už nelepí vytiahnem.

nikolca
28. jún 2011

jej dakujem za receptík no tento vyzerá byť jednoduchší,vyskúšam,prísady mám len na acidko si skočím
,dakujeeeem 🙂 🙂
@fg1984

eva7780
28. jún 2011

dnes karfiolové faširky a varené zemiaky

titkovamiriam
28. jún 2011

dnes zapekana cukiny so syrom,gulasova polievka 😉

vera1132
28. jún 2011

kelová polievka

smejkoh
28. jún 2011

parené buchty

riana12
28. jún 2011

slepy gulas

mimikett
28. jún 2011

@titkovamiriam Dnes budeme mat podobny obedik 😉 Chystam sa robit gulasovu polievku a cuketovu fasirku na zaklade receptu od akika722 .

veroninna1
28. jún 2011

ryzovy nakyp

ajkuska
28. jún 2011

pečený pstruh s novými zemiakmi a s ľadovým šalátom 😅 sa už teším

babullka1
28. jún 2011

dnes kuracie na prirodno s lecom a ryzou

claudica
28. jún 2011

Včera bolo u nás lečo, tak dnes niečo sladké... buď tiež ryžový nákyp alebo dukátové buchty 🙂 A polievka bude hrášková.

akika722
28. jún 2011

@mimikett potom daj vedieť či chutila 😉 ja ju budem robiť koncom tyždna zas,starši krpec chce 😀 a dokonca aj mužiček hovoril že ju mam urobiť 😨 😅

akika722
28. jún 2011

včera-kuracia pečeň+ryža..je tam toho ešte velmi vela 😖

akika722
28. jún 2011

@majka35 Majka ja som tie rezne už tiež robila,chutili dokonca aj Paťkovi-on mäsko nepapa lebo "nehuby" 😀

nanulik
28. jún 2011

včera som urobila zeleninovú polievku so struhaničkou a dnes ešte palacinky

titkovamiriam
28. jún 2011

@mimikett ja si cukiny nastruham,kolko bude g nastruhanej cukiny o tolko dam polovicu hmotnosti struhaneho syra-ked bude cukiny 600g dam 300g syru-4vacjia 1 smotanu a dam zapiecť,len taka rychlovecka,lebo starší už prazdninuju tak si urobim toto a zajtra zasa leco,pozajtra dukatove buchticky. 🙂 ,priatel ma zasobu klobas a slaniny 😀 😀 😀 😀 😀

katarinajurikova
28. jún 2011

dnes hrachova a kasa s parkami....🙂

sissik
28. jún 2011

asi rezen a ryzu

akika722
28. jún 2011

@katarinajurikova mnam..zo sucheho hrachu?ako ju robiš ty?ja som raz robila zo sucheho hrachu a mm povedal že je vyborna 😨 ..ale bez parok

mariana0915
28. jún 2011

nejake recepty z cukety akekolvek ktore su mnamka 🙂

gucz
28. jún 2011

@mariana0915 koláč http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15991&use...
šalát ako čalamáda http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11992&use...

ja ju ešte obalujem v trojobale a vysmážam ako rezne. Alebo sa dá vydlabať a naplniť zmesou ako na fašírku napríklad a tak dať zapiecť. Robievam aj placky, také ako zemiakové, len miesto zemiakov dám cukinu

tinuskaha
28. jún 2011

kapustove fliacky🙂

bonaquaba
28. jún 2011

kapustova polievka a buchty lekvarove