icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucka1371987
28. jún 2011

vcera sme dojedli rizoto a porovu polievku s haluskami a dnes spagety

sybilka
28. jún 2011

ja dnes vyprážaný syr k tomu nové zemiačiky a miešaný zel.šalátik. Včera sme mali ratatoile a k tomu mäsko s gyros korením ,na večeru lievance s tvarohom a jah.penou 🙂

weiya
28. jún 2011

vysmazana tekvica plus zemiacky upecene v trube plus tatarska🙂

sybilka
28. jún 2011

A ešte som dneska kupila hov.sviečkovicu a urobíme si zajtra tatarák juuuj tak sa teším 🙂 a všetkým nám bude zle a budeme smrdiet od cesnaku ešte dva dni 😀

zuzkat1
28. jún 2011

baby viete co by ma zaujimalo? kde beriete energiu varit 2x denne? teda na obed a este aj na veceru nieco ine? to by ma uz nebavilo a uz vooobec by som nemala napady..

katarinajurikova
28. jún 2011

@akika722 Ahoj,ano zo zlteho lupaneho,varim ho az kym sa nerozvari,popripade ho este rozmixujem,pridam mlieko a v nom rozmiesana hl.muka.Mm ju lubi s parkami.🙂

malekacatko
28. jún 2011

@nikolca Ahoj ahoj... ja robievan na vselijake ovocne kolace (piskotovy zaklad) maslovu mrvenicku-posypku a este sa mi nestalo ze by sa mi nepodarila.... Recept: 100g masla (pozivam maslo min 82% nie rastl. tuk) 160g hrubej muky a 80g prask. cukru... tak skus hadam som trosku pomohla🙂

tosomja
28. jún 2011

Pre mňa kuracie pečienky s bylinkami, ryža
Pre manžela a malú kurča na smotane, kolienka
aaaa...robila som banány v čokoláde so šľahačkou - ale ja musím odolať 😠 Lebo zrkadlo sa ma už bojí 😒

daniz
28. jún 2011

asi lasagne, alebo podlesníky...

kiribaby
28. jún 2011

U nas v zelenom duchu.. hraskova kremova polievka a spagety s pestom 😵
@daniz mmm spravila si mi chut s lasagnami! aky je rozdiel medzi podlesnikmi a zemiakovymi plackami? u nas v rodine som nazov podlesniky nikdy nepocula 😕

daniz
28. jún 2011

@kiribaby rozdiel - žiadny... 😀 😀 😀 😀

nikolca
28. jún 2011

@malekacatko jej dakujem no tak to sa zadariť musí,ja práveže používam hociaké maslo a v tom je asi chyba 😉 😉 😉 😉

mimikett
28. jún 2011

@akika722 Cukinova fasirka je vyborna a studena mi chuti este viac ako tepla 😵 . Pridala som tam este prelisovany cesnak a trosku majoranky. Mnam este by som si dala, ale uz nemozem, lebo puknem 😀 😀 😀 Urcite bude chutit aj mojmu Petikemu, ale aby sa napapal spravila som este gulas s vela vela masom 😝

mimikett
28. jún 2011

@titkovamiriam Ach ti nasi chlapi, bez masa sa nenajedia 😀 😀 😀 . Mne by stacilo masko aj raz do tyzdna. Ale nastastie ten moj spapa okrem bryndzovych halusiek vsetko 😎

akika722
28. jún 2011

@mimikett som rada že chutilo...aj ja to milujem aj teple aj studene 😀

bianka234
28. jún 2011

ahojte, mám kopec ríbezlí, chcem spraviť super sirup, kedysi sme mali taký že sa tam dávajú aj listy ale už ho nemám, neviete niekto poradiť? alebo aj džemik taký dobrý

kralicica
28. jún 2011

dnes sme boli na pizzu 🙂

azuz
28. jún 2011

fazulova polievka a cuketove placky 🙂

elixia
28. jún 2011

vcera losos s rezancami,dnes hovadzie masko udusene s kadecim a k tomu kuskus so sampinonmi a zeleninou..na foto este zapekane palacinky s pudingom z min,tyzdna 😝

veronicka1901
28. jún 2011

Elixia, waw, ty varis ako sefkuchar 😀. Palacinky aj niecim plnis pred tym zapecenim?

libka1
28. jún 2011

ja po dlhej uvahe dnes na veceru uvarim maslovy chleba a nakrajam k nemu paradajky 😀

garonka
28. jún 2011

@bianka234 ahoj ja som prave dorobila ríbezľovy džemik vyšli mi len 4 male fľašky ale na začiatok mňam, len čistenie ribezli je riadna piplačka

elixia
28. jún 2011

@veronicka1901 ale kde,iba ako zienka domaca 😀 palacinky boli podla tohto receptu
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37625
tam su plnene iba tvarohom,ale kedze som ho nemala vela,tak som davala striedavo tvaroh-lekvar...

Este dnesny obed 😝

lunana
28. jún 2011

@kibuk ako robíš tú kuraciu špecialitu? vyzerá chutne 😉

titkovamiriam
28. jún 2011

@bianka234 moj rosol:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40885 najlepší do kolačov🙂
a na sirup s listami som nasla toto-len sa mi nezda ten pomer ribezli vody a cukru tak neviem??!! 😅
http://varecha.pravda.sk/recepty/ribezlovy-siru...

zuzana76
28. jún 2011

dnes - hraskova polievka, vyprazana tekvica so zemiakovou kasou a koprovy dressing, plus malinovo-tvarohovy kolacik, takmer vsetko vlastna uroda, treba zuzitkovat

zuzana76
28. jún 2011

@nikolca ja robim posypku od oka, cukor, maslo, muka, ked je to velmi lepive pridam viac muky a potom to namrvim, posypka je ok mrviva podla mna, ja to na ten kolac tak rozdrobim potom a hotovo 😀

zuzana76
28. jún 2011

zajtra mam v plane sosovicovy privarok s volskym okom, alebo varenym vajcom, ako kto bude chciet

nikolca
28. jún 2011

@zuzana76 ahoj dakujem no ja som tam asi moc masla dávala a pomenej múky,i ked som to ja nerobievala od oka bolo to pri jednom recepte tak som si to hned aj opýsala 🙂 🙂 🙂

murinka
28. jún 2011

@zuzana76 take fotky zakuskov by si tu nemala davat lebo je to nebezpecne 😀 dufam ze nazacnem teraz nieco piect 😀 mnnnnaaaaam 🙂