icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimikett
29. jún 2011

@bambi2 ja mam cierne ribezle rada aj v obycajnej smotanovej torte s piskotami. Je to velmi osviezujuce 🙂

miriamr
29. jún 2011

@mimikett to vyzerá super, už ho mám uložený 😀

frukoleyla
29. jún 2011

Baby ja som varila toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332 a musim uznat, ze je to ozaj velmi chutne 😵 A velmi sa k tomuto hodi aj mrkvovy salat so sladkokyslou zalievkou 🙂

veronicka1901
29. jún 2011

@elixia: Elixia, super, dakujem pekne, urcite spravim, vyzera to eno nuno 😀

00vladka00
29. jún 2011

@frukoleyla aj ja som to uz robila.je to mnamky

eva7780
29. jún 2011

guláš

majina.b
29. jún 2011

kalerábova polievka, a ryžový nakyp

elixia
29. jún 2011

@veronicka1901 za malo,boli naozaj dobreeeee 😝

dnes sme mali morcaci vyvar a cottage pie - anglicku kuchynu teda vobec nemusim,ale toto si obcas urobime a mame radi 😝

titkovamiriam
29. jún 2011

moje lečo pred finále už len zamiešať,milujem ked je lečo z čerstvej zeleniny 😉 a paprika-cukina pol na pol je mnam 😉 a samozrejme trosku klobasky

eva7780
29. jún 2011

@titkovamiriam dávaš cuketu do leča?to som ešte nepočula,idú tam aj paradajky?zhánam dáke recepty čo s nou aj s tekvicou,akosi sa rozrástla v záhrade a nestíham s nej dačo robiť a lečo máme radi

titkovamiriam
29. jún 2011

@eva7780 evi jasne už zopar rokov,dokonca som uz videla aj mrazený polotovar ,,leco s cukinou,,-normalne spravíš cibulu,papriky podusiš a paradajky davam s cukinou ak je mlada aj so supkou. 😉

eva7780
29. jún 2011

@titkovamiriam dik,v sobotu urobím 😵 zajtra asi zase porajbem do mraziaka,cez zimu sa zíde 😉 len keby sa mi chcelo 😝

titkovamiriam
29. jún 2011

aj ja budem mrazit a skusim zavarit ako ,,rusle,,-vyzlecene uhorky mnaaam to ma rada ku granatíru 😉

eva7780
29. jún 2011

potom daj recept,ja neviem ani čo sú to rusle 😀 ja zajtra upečiem cuketový koláč 🙂

titkovamiriam
29. jún 2011

evi to su zavarane osupane uhorky:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30853

lussy666
29. jún 2011

@titkovamiriam neviem, ci som dobre pochopila -vas tu citam a smirujem 😀 😀 😀 cukiny budes zavarat ako rusle?🙂

titkovamiriam
29. jún 2011

no skusim podla mna to pojde 😉 ved uz nestiham co s nimi

gucz
29. jún 2011

@titkovamiriam skús spraviť tento šalát, je fakt moc dobrý http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11992&use...

eva7780
30. jún 2011

@titkovamiriam ja už tiež nestíham čo s nimi a svokor každý den "otravuje"čo bude s cuketami a tekvicami 😠

dankamat
30. jún 2011

ja dnes varím od 5 od rána - dostala som chuť na lievance. Mám veľmi rýchly recept, tak som si pochutila 🙂 a teraz vymyslieť niečo na obed.

eva7780
30. jún 2011

@dankamat daj recept,mám rada také rýchle varenie 😉 hlavne,ked sa mi nechce variť a musím 😀 😀

libka1
30. jún 2011

paradajkova polievka, tvarohovo-ceresnova zemlovka

dankamat
30. jún 2011

@eva7780 LIEVANCE: 8PL polohr. múky, 1KL sódy bikarbóny, 1PL cukru, 2 celé vajíčka, 1 kyslá smotana, 1 vanilkový cukor. Všetko to spolu vymiešam a robím lievance 🙂 véééľmi rýchle.

claudica
30. jún 2011

Ja musím dnes zavariť višne, dostala som za dve debničky 😨 , takže po práci mám o zábavku postarané... A zopár flašiek skúsim sterilizovať v myčke, minule sa to tu rozoberalo....uvidím či to bude dobré, ale pre istotu fakt len zopár fliaš... A chlapi môžu vyjedať chladničku, zbytky ak nájdu, lebo variť asi nebudem stíhať...jedine keby sa ujali varenia oni 🙂 urobia to radi, len to upratovanie kuchyne potom 😢

titkovamiriam
30. jún 2011

@gucz vyskušam dík za receptík 🙂
@eva7780 treba všetko bud zamrazit,alebo zavariť ak sa nestiha jest 😉
dnes robím dukatove buchtičky:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36944

babullka1
30. jún 2011

My dnes bravcove na keli a zemiaky a polievka zeleninova s vajickom

anaxamon
30. jún 2011

@claudica ahoj to zavaranie v umyvacke je super, ked to raz vyskusas uz inak nebudes...len si nezabudni nastavit ten najhorucejsi program...hoc by trval aj tri hodiny..mne sa visne podarili a aj cucoriedky minuly rok, nic nezkyslo...

anaxamon
30. jún 2011

ja budem dnes varit kapustovu polievku z kyslej kapusty s parkom, zemiakmi na paprike..taku obycko lahku na teply den fajnu 😝

claudica
30. jún 2011

@anaxamon Ahoj, no ja mám max. teplotu 70 stupňov, tak to hádam bude dosť. No veď dám vedieť 😉

anaxamon
30. jún 2011

@claudica to mam aj ja a staci bohate🙂