icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
2. júl 2011

čitam čitam a poriadne chutky mi robite 😀 😀 😅

romea
2. júl 2011

Dnes sme nevarili, máme zo včerajška, ale robíme koláčik, na inšpiráciu vkladám recept. My ho chceme trošku oživiť, takže na upečený koláč dáme zavárané marhuľky a na to potom kyslú smotanu s cukrom a na vrch čokoládovú ryžu 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/pudingovy-kola...

elina313
2. júl 2011

@romea tento je úžasný
@akika722 nepodľahni pokušiteľkám 😀 😀 😀

fomarik
2. júl 2011

Rybacia pomazánka
Pudingový rez s černicovou želatinou
Paradajková polievka so syrom
Kuracie prsia so šampiónmi+ryža+mrkvový šalát

lyongirl
2. júl 2011

@romea mne si teda narobila riadnu chuť na koláčik, ale nič doma nemáme iba ak na bublaninu a tú nee, ja sa chystám v blízkej dobe, takže možno aj zajtra smotanovo-piškótovú tortu, ale teraz by som za sladký koláčik v mojom stave zabíjala... 😀
idem si opiecť cuketku s cesnakom + hrianka

romea
2. júl 2011

@fomarik rybaciu pomazánku sme dobre dlho nemali, asi ju spravím v pondelok 🙂

l.lara
2. júl 2011

@pukica @sonka31 citala som, ze osupana cibula je po tusim 24hod toxicka.

@sybilka co je prosim ta mck?

l.lara
2. júl 2011

inak my zo vcera luskovu polievku s koprom a pizzu sme si objedlali, nech mam trosku volno v kuchyni:P

sonka31
2. júl 2011

@l.lara Pocujem prvy krat.

ivetah
2. júl 2011

@sonka31 @pukica, potvrdzujem, co pisala @l.lara, aj ja viem tak, ze osupanu cibulu treba spotrebovat do 24hodin, inak sa v nej zacnu tvorit toxiny...

@l.lara MCK je mlete cierne korenie 😉

sonka31
2. júl 2011

@ivetah Co potom natierky, salaty, tam vsade je nasekana cibula?

petasllov
2. júl 2011

dnes som od rána v kuchyni, keďže varím na etapy, mám chorú malú, takže skáčem okolo nej, od nej potom zas k malému, od neho k hrncom a tak dookola, ale podarilo sa mi dovariť okolo tretej. mali sme gulášovú polievku, plnenú papriku a aj na zemiakovú babu poniektorí mali chuť, tak som musela urobiť 😵
ešte riad keby mi aspoň niekto chcel prísť umyť

estterka
2. júl 2011

ahojte,ja som dnes piekla,podla tychto receptov http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2291
a takto to dopadlo,neviem preco mi ta poleva nestoji tak dohora,mozno poradite,robila som salkovu,teda uvarit salko a vymiesat s maslom. ale inak su dobre 😀
a este mozno typ pre niekho,nemam formu na muffiny a vcera som poslala muza po kosicky,lebo uz sa minali a on doniesol alobalove male misky,ten druh,co sa dava na gril a teda som skusila v tom robit a podarilo sa 😝

reanda
2. júl 2011

ja tiez nerada skladujem nakrajanu cibulu, ona potom tak smrdi a aj inak chuti, uz sa mi ju hnusi niekam davat.. radsej ju vyhodim.. ani do natierok a salatov, ktore maju vydrzat, sa snazim cerstvu cibulu nedavat.. na natierku dam radsej cerstvu potom na vrch..
ale robievam z cibule falosny tatarak a ten cim dlhsie stoji, tym mi viac chuti 😀

reanda
2. júl 2011

a este k teme, co sme varili, dnes som piekla zemiaky v trube ku kuratu, co muz kupil este vo stvrtok a bolo take obrovske, ze sme ho tri dni nevedeli dojest 😀
a zajtra bude snad plnena paprika

veverina
2. júl 2011

my dnes sosovicovy privarok,lokse...kokosovo-kakaova babovka

reanda
2. júl 2011

@estterka mne sa salkovy krem tiez vzdy podari inak, raz je dobry, raz je riedky.. je lepsie salko varit dlhsie, vtedy viac zhustne a potom je aj krem hustejsi a lepsie "stoji" 🙂 alebo ked sa mi spravi riedky, dam ho do chladnicky dobre vychladnut a potom este raz vyslaham

sharmana
2. júl 2011

najskôr som spravila tekvicový prívarok s vajíčkom a poobede dusené hovädzie s červenou fazulkou, rajčinami a chilli omáčkou, pečené zemiaky

sybilka
2. júl 2011

baby ja mám hroznu chut na nejaký koláčik ,ale nechce sa mi moc piect niečo zložité len nejaku babovečku alebo niečo take rýchle ...dajte typ ...kým sa odtialto nezdvihnem 🙂

reanda
2. júl 2011

@sybilka ked chcem nieco dobre a rychle, tak robim salamunov kolac

sybilka
2. júl 2011

reanda a to je aký ??? daj receptík 🙂

reanda
2. júl 2011

@sybilka recept mam z knizky "recepty zo zivota", ale tento je tusim ten isty http://www.varime.sk/recepty/salamunov-kolac/

sybilka
2. júl 2011

dakujem za tip ,idem skusit 🙂 niečo podobné som už dávno robila ale nezapísala som si recept.

estterka
2. júl 2011

@reanda vsak som varila dve hodky,dlhsie sa ma? mam ten krem este v chladnicke,dost z neho zostalo,tak zajtra este asi upeciem mufiny a vyslaham ho predtym,mozno pomoze.dakujem za tip 😉

reanda
2. júl 2011

@estterka no v receptoch sa pise dve hodiny, ale ja ho nechavam aj dlhsie varit a byva potom lepsi krem, je aj hustejsi, aj tmavsi a taky viac karamelovy

l.lara
2. júl 2011

@ivetah aha, dakujem 😎

happy8051
2. júl 2011

dnes som urobila lupne lahky obed - duseny kel, varene zemiaky 🙂

kibuk
2. júl 2011

my dnes toto 😀 😀 😀 😀

lyongirl
2. júl 2011

@romea tak si ma nakazila, že som utekala do obchodu a tvoj koláčik mám v chladničke 😀, dala som na upečený zavárané višne a čučoriedky, ale tuším nevydržím do rána a ukrojím si z neho už teraz večer...

akika722
2. júl 2011

@kibuk jeej vy oslavujetee?tak všššetko naj prajem. 😵