Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes som robila tvarohovo ovocny nakyp
dnes mali bryndzove halušky-maly mal halušky so syrečkom a mamka ako koza šalat 😖 😀
a zajtra chcem šošovicovu polievku ale nemam šošovicu 😀
Dnes varime: vyprazany karfiol, zemiakova kasa, tatarska omacka, ladovy salat a palacinky s tvarohovou plnkou. 😉
u nas bude zapekana cestovina so sojovou drtou a mrazenou a zeleninkou mnam
vyprazane rybie file so zemiakovou kasou a zelenym salatom a kapustova polievka
my dnes malujeme kuchynu, takze sa nevari 😀 kym to bude schnut zbehneme asi do restiky na grilovane, mnam 😔 🙂
polievku spravim sosovicnu s korenovou zeleninou a druhe sa neviem rozhodnut ci pangasa so zemiakovou kasou alebo leco 😝
vajíčková polievka, kuracie prsia s tatárkou a syrom, osie hniezda..
sosovicova polievka,zemiakove placky plnene bravcovym sote s fazulkou.
brokolicovú polievku, vyprážaný syr a hranolky 😵
pecene provensalske kura s ryzou
pečiem rožky ku gulášu od včera
aaaaaaaa mam doma ešreše..urobim bublaninu 😵
hráškovo špenátová krémová polievka a francúzske zemiaky (s kyslou smotanou a kyslou uhorkou)
Netuším, čo variť. Vikinka nemôže kuracinku, žiadnu hydinu 😖 u nás sa iné mäso pomaly ani neje...asi tiež halušky s tvarohom a malej spravím palacinky 🙂 Jednu necháme aj manželíkovi 😀
polievka od vcera taka rychla...vajickovo-raskova a teraz idem robit rezanky so sladkou kapustou 😉
zeleninová polievka s pečenovými haluškami,francúzke zemiaky (bude aj na zajtra 😵 😵 )
dnes grilovane spizy (ked nezacne prsat 😵 )
ja som obalila kuriatko z polievky do trojobalu a vypražila. k tomu nové zemiačiky s masielkom a posypané nasekaným kôprom.
dnes varene zemiacky,vysmazana cukina a hlavkovy salatik, a cokoladove brownies ako dezert 🙂
baby, mám celkom veľkú zelenú cukinu. čo s ňou? nie polievku a nie vyprážané... dík
@kralicica mne sa celkom pozdava toto, nemam vyskusane, ale urcite skusim
http://recepty.dovrecka.sk/recept/cukina-s-cest...
zapekaný karfiol s cestovinami, smotanou, vajíčkami. olivami a syrom..
plnené langoše 🙂

ja som cely vikend nevarila...oslavovali sme...tak sme boli u nasich a zajtra chcem robit pangasiusa s nivovou omackou a zemiakovu kasu....