icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

parvitas
5. júl 2011

kuracie rizoto so zeleninou
polievka jarná - karfiol a mrkva a hrášok a kaleráb. plus potom aj rezance podľa chuti.

akika722
5. júl 2011

@tosomja čooooooooooo? 😲 to faaaaaaaaaaaakt? 😲 😲 😲 koksoooo 😲 😲 😲

my zajtra cuketovu faširku.zas 😅

nicky182
5. júl 2011

cavte kocky, ja som dnes urobila langose ( na to syr, kecup, cesnak, kyslu smotanu), ...mnaaam ... 😀 😀

adulikka
5. júl 2011

nicky182 aj u nás boli langoše z cesnakom ,kečupom ...ja veru kyslú smotanu nedávam ,to tu prvýkrát čítam ,ale vyskúšam niekedy 🙂

a mali sme aj cesnakovú polievku ,tak dnes nás budú upíri vo veľkom obchádzať

a zajtra zas bez mäsa ...zemiaky zo zakysankou a cibuľkou na slaninke

lalus
5. júl 2011

u nas dnes sme dojedali zapekane cestoviny

na zajtra tekvicovy privarok, varene zemiaky 😉

ivetah
5. júl 2011

@kralicica my mame radi toto http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=53795
ak aj pre male deti, mozes dat sunku, ja davam udene maso a je to velmi chutne 😵

ivetah
5. júl 2011

my sme mali hustu fazulovu polievku, to som uz straaasne davno nerobila 😀 a mala dostala pangasia a zemiacky 🙂

adelaida33
6. júl 2011

Aj dnes zacinam? 🙂 takze: kuracie medailonky naprirodno, ryza, zeleny salat alebo cernicovy kompot (podla chuti) a zeleninova polievka s krupicovymi haluskami 😉

adelaida33
6. júl 2011

Ja uz by som si tak dala nejaku strukovinovu polievku, co tu vyvarate 😝 alebo kadeco-vselico ine... Ja ked dodojcim, tak sa asi prezeriem k zlcnikovemu zachvatu...

titkovamiriam
6. júl 2011

dnes polievka z fazulových luskov a cestoviny 🙂

ivetah
6. júl 2011

@adelaida33 mozes si urobit polievku z cervenej sosovice 😉 ta nenaduva, je bez supiek. aj detickam sa to po roku uz dava. a je to velmi chutne 🙂

ivetah
6. júl 2011

mala je trosku na diete, tak bude mat varene kuracie prsia a cestovinky, ja dojedam fazulovicu 😀

tosomja
6. júl 2011

@akika722 nooo, čo už "vedci" nevymyslia ... 😅 asi aj my prestaneme jesť kuracinu, keďže si ju nechováme sami a za bio nedám, to radšej hovädzie

elina313
6. júl 2011

francúzske zemiaky a ešte urobím tvarohovú pomazánku, keďže manželík kúpil miesto hrudkového tvarohu pomazánkový 😅

00vladka00
6. júl 2011

@ivetah ano je to velmi dobre.

simonkato
6. júl 2011

kuracie zaludky na stave s ryzkou a zo vcera ostala koprova polievocka.moj drahy je zrut berie si aj do prace tak varim kazdy den a vzdy mi to pekne vsetko skoro aj popapa.idem sa tuna inspirovat ze co zajtra 😉

lunana
6. júl 2011

@udada ako sa robia tie langoše?

tinuskaha
6. júl 2011

kuracia pečeň s ryžou a zeleninový šalat,polievku dojedame kuraciu

katy2
6. júl 2011

fasirka v celku, nove zemiacky a paradajkovy salat a zeleninova polievka

firstbaby
6. júl 2011

dnes karfiolova polievocka so zemiakmi a mrkvou a rybacia fasirka s novymi zemiakmi 🙂

adelaida33
6. júl 2011

@ivetah a, prosim ta, predavaju ju bezne alebo len v nejakych specializovanych obchodoch?

claudica
6. júl 2011

U nás dnes decká budú dojedať včerajší obed - segedín s knedľou, no a keď prídem z práce, spravím im na večeru toto : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5456 a k tomu hlávkový šalát... 😉

bodka13
6. júl 2011

@lunana aj mňa zaujali 🙂 tak som trošku hľadala a našla som tento recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3699

daniz
6. júl 2011

včera boli palacinky s malinami a hrášková polievka, dnes šošovičkový prívarok s volským okom,pečivo..

libka1
6. júl 2011

tekvicovy privarok, vajicko na tvrdo, pecivo

pia22
6. júl 2011

Kurča na kapuste, zemiaky a ako dezert flambovane banany😉

pancake
6. júl 2011

fasirky a zemiak.privarok, vajickova polievka 🙂

pancake
6. júl 2011

@adelaida33 ja tiez kojim a cervena sosovica je super. inak orem fazule a hracu uz jem vsetko...este kapustu nie 😖

ivetah
6. júl 2011

@adelaida33 ja ju kupujem bezne v hypernove. osvedcili sa mi 250g balenia od firmy Marianna. jaj a dalsiu vyhodu ma oproti inym strukovinam, je uvarena za 20-30 minut 😀 ak chces omacku, nechas dlhsie a super to zhustne.

adelaida33
6. júl 2011

@pancake fiiiha, super 🙂 , ja zas nemozem skoro nic, pediatricka zatial nedovoli, kedze maly ma brutalnu koliku ☹