icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzana_1
7. júl 2011

@kralicica my s mm starbucks milujeme...mame salky iba odtial 🙂

fraufrt
7. júl 2011

@zuzana_1 dik, vyskusam...

kralicica
7. júl 2011

@zuzana_1 a kde chodíte do starbucks keď ho milujete? lebo na SR nie je... ani nič podobné... ešte tak coffeeshop company ale to nie je všade...

lucikan
7. júl 2011

@titkovamiriam ahoj, mohla by si dat recept na ten marhulovy kolacik? Hladam inspiraciu, bo ideme cez vikend oberat marhule a asi ich bude kopa... 🙂 dakujem

zuzana_1
7. júl 2011

@kralicica do viedne...mame to na skok...

titkovamiriam
7. júl 2011

@lucikan ten čo budem robiť este nemam na nete no je podobný ako tento:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41269
len tam ide viac masla,a na vrch želatina zo zlateho klasu večer nahodím aj ten 😉

eva7780
7. júl 2011

dnes nevarím 😵 na obed nám stačila polievka a na večeru urobím chlieb vo vajci,zajtra bude lečo

adka7755
7. júl 2011

úplne ,,light,, 🙂 majonézový šalát a vyprážaná liptovská saláma (môj syn ju zbožňuje) 😀 😀 😀
a pre menšieho špenátik so zemiačkami 😉

mimikett
7. júl 2011

Kedze je dnes tak teplucko a tento rok sa k moru nedostanem, tak som si Grecko doniesla k nam do kuchyne 😉 Grecky salatik a masko na sposob gyros - uz len pohar dobre vychladeneho bieleho vinka mi chybal -jajajaaaaj..... A ako dezert - no predsa cerveny melon 😀

mimikett
7. júl 2011

@zuzana_1 no vyskusam aj ja niekedy. Navrh skusim dat nejake ovocie.

ianitka
7. júl 2011

@lyongirl
ta zapekana na plechu je paradna 🙂
to je davka na normalny velky plech, ze? musim najst nejaky mensi plech - lebo to budeme jest tyzden

jarunka111
7. júl 2011

lekvárové perky, zapekaná brokolica so zemiakmi 😉

kukujka
7. júl 2011

pecienka na cibulke so sampinonmi a ryza

kukujka
7. júl 2011

pecienka na cibulke so sampinonmi a ryza
@mimikett ja mam tiez strasne rada grecko a grecku kuchynu v grecku som aj pol roka zila a dost ma mrzelo ,ze sa tam toto leto nedostanem,ale buduce leto to isti

mimikett
7. júl 2011

@kukujka ja som bola pracovne na Krete asi 7 mesiacov a veru grecka kuchyna je uplne skvela. Nemohla som sa dojest pastisia a hlavne boureki.... No a biely jogurt s medom, mnam 😵

kukujka
7. júl 2011

@mimikett ja som zas bola v komotinach to je 300km od thessalonik mne zas s greckej kuchyne chutia tzatziky salat,grecky salat a kalamare a chobotnice s chlebikom a pokvapkane citronovou stavou mnaaaaaam a v greckych restikach vedia super urobit baranie maso to som si tiez casto davala

lunana
7. júl 2011

@mimikett ako sa robí to gyros mäso? Zbožňujem gyros 😅

akika722
7. júl 2011

zajtra:cestoviny s paradajkovou omačkou a vela syru..jedno z oblubenych jedal st.synčeka 😵

titkovamiriam
7. júl 2011
adelaida33
7. júl 2011

horne kuracie stehienka (vykostene a bez koze) opecene na masle, ryza a zeleny salat. polievka od vcera zeleninova.

lucikan
7. júl 2011

@titkovamiriam super recepty na tie marhulove kolaciky, sliny sa mi uz teraz zbiehaju, najskor spravim ten s tou slahackou, lebo ja som slahackovy zavislak.

fomarik
7. júl 2011

paprikáš s haluškami

titkovamiriam
7. júl 2011

@lucikan inak aj ten želatinový moze ist slahacka a cokolada alebo vanilkova zmzka a zasa nieco zo zavarania:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41290

happy8051
7. júl 2011

vcera bol zapekany karfiol so syrom, zemiakove pyre

eva7780
8. júl 2011

dnes bude lečo

jarunka111
8. júl 2011

dnes len rýchlo a ľahko, opečená cuketa 😉 Máme toho kvantá, tak budem musieť ešte niečo vymyslieť

adelaida33
8. júl 2011

cestoviny so smotanovou syrovo-šunkovou mačkou-omáčkou 😉

lyongirl
8. júl 2011

@ianitka ak myslíš tú, čo som dala link, tak tá bola na menší plech, ale tiež ju budeme jesť ešte dnes, nakoľko sme na ňu len 2, ja a môj najmladší synátor, starší to nechcel a tata bol celý deň v robote...tú čo spísala recept
@akika722 tá neviem na aký plech je, či malý, alebo veľký 🙂

zuziq
8. júl 2011

vcera bravcove masko na hrasku so slovenskou ryzou a dnes asi urobim po 100 rokoch palacinky - robila som marhulovo malinovu marmeladu, tak ju aspon vyskusame 😵