icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
13. júl 2011

kukuricová polievka a langoše

cestovatelkaandrea
13. júl 2011

tak dnes marinovane kuracie prsia a k tomu dusena ryza a rucolovy salat s feta syrom a rajcinami

cestovatelkaandrea
13. júl 2011

@eva7780 prosim ta ako robis tu kukuricovu polievku? mozno by som raz nieco take vyskusala a nikdy som nic take nevarila.

eva7780
13. júl 2011

@cestovatelkaandrea to je taká rýchlovka,bud použijem vývar a ked nie,tak bujon,pridám kukuricu,ja dávam mrazenú,necham povariť do makka a ku konci tam pustim vajicka(ako do rascovej polievky)

zuzka1.
13. júl 2011

@mia.k kazdy kus hermelinu pokvapkam olivovym olejom a okorenim, bud korenim na syr, alebo grilovacim, alebo ho robim len s bylinkami cerstvymi a solou. zabalim do alobalu jednotlivo. grilujem pokial nie je makky.
robievam tiez hermelin tak , ze dam hermelin a cuketky nakrajane na kolieska a zabalim spolu.

zuzka1.
13. júl 2011

a ospraveldnujem sa za "grylovane" preboha, mi pripeka na hlavu asi😀DDD

reanda
13. júl 2011

dnes sme dojedli luskovy privarok s dusenym masom a zajtra neviem... ja by som si dala melonovu polievku a melon s melonom a melonovym salatom.. a ako dezert melon 😀

romea
13. júl 2011

my stále dojedáme dvojdňové menu (dedka máme na dovolenke, tak sme neodhadli množstvo) ale robíme banánovú bábovku, lebo sme kúpili veľa banánov a nejak rýchlo v týchto teplách dozrievajú 🙂

ivetah
13. júl 2011

@reanda ano ano, prekladam nektarinky, melon a melon a nektarinky 😀 😀

titkovamiriam
13. júl 2011

@cestovatelkaandrea
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39346 moja polievocka a este robievam kukuricu uvarenu s karfiolom a potom pridám smotanu.

akika722
13. júl 2011

zajtra je naš ocko v praci tak Samko bude mať zemiačka a špenatik a ja s Paťkom sojove rezance +Paťko k tomu cestoviny 😎

kibuk
13. júl 2011

dnes kuracie pecienky s ryzou a zajtra asi zemiakove placky 🙂

tami712
13. júl 2011

@denne73 super brokolicová polievočka:
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=5012

lyongirl
13. júl 2011

zajtra mám v pláne kuracie stehná podľa tohto receptu
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29646
k tomu pečené zemiaky a tzaziky

sisinka76
13. júl 2011

@zuzka1. ahojky. prosim ta, ako robis tu vyprazanu cuketu? myslim to cesticko 😉 dik

zuzka1.
13. júl 2011

@sisinka76 ahoj, klasika muka, do vajicka nastuham syr na jemno a do struhanky , alebo len muka a vajicko so syrom.

lizatko1009
13. júl 2011

u nas dnes bola, sampinonova omacka, maso a knedlik

bridget
13. júl 2011

@cestovatelkaandrea ahoj, tato kukuricova je vyborna, skusila som raz, mala velky uspech, tak varievam pravidelne.
Ingrediencie :
500 ml hydinového vývaru,250 g sterilizovanej kukurice,1 cibuľa, 2 mrkvy, 2-3 zemiaky,100 g šunky,olej, šľahačková smotana, 1 bobkový list, 3 zrnká čierneho korenia, pažítka
Postup prípravy :
Cibuľu mrkvu a zemiaky očistíme. Cibuľu pokrájame nadrobno, mrkvu na kolieska, zemiaky na kocky, šunku na rezančeky.
V hrnci zohrejeme olej, speníme na ňom cibuľu, pridáme mrkvu, po chvíli zemiaky. Podlejeme vývarom a dusíme do polomäkka.
Pridáme kukuricu (aj s nálevom), zvyšok vývaru, bobkový list, korenie, zakryjeme a varíme asi 20 minút. Koreniny vyberieme, pridáme smotanu, šunku a nakoniec posekanú pažítku.

adelaida33
14. júl 2011

zeleninova polievka zo vcera a mäsové rizoto 🙂

petusko
14. júl 2011

aj u nas dnes zeleninova polievka s mrvenickou a francuzske zemiaky, uhorkovy salat 🙂

lucka1987
14. júl 2011

plneny bocik zo zemiakmi, a polievku este neviem.. ale asi cosi lahke zeleninove

titkovamiriam
14. júl 2011

prví den dovolenky a nevarím spravím len bagetky vonku je uz teraz 25st a nikto nic doma neje 😝

00vladka00
14. júl 2011

@titkovamiriam tak si tu dovolenku uzi

titkovamiriam
14. júl 2011

zatial som len doma no v sobotu idem za najmladším do medera 🙂 žiť na madarskej kuchyne mnaaam 😉

adka7755
14. júl 2011

kelový prívarok...mňáááám,už sa teším...

smejkoh
14. júl 2011

gulasik

sisanka
14. júl 2011

taak my ideme dnes kuraci perkelt s haluskami alebo kolienkami,ryzou..kto ako co si bude priat 😀 a vecer sa chystam zavarat visne v umyvacke, a este asi aj visnovy dzem urobim...

babullka1
14. júl 2011

zapecene kuracie prsia v syrovej omacke a priloha zemiakove placky 😉

belusa
14. júl 2011

@babullka1 a ako robíš prosím Ta tie zapečené kuracie prsia?dakujem

cestovatelkaandrea
14. júl 2011

@bridget dik, ja robiem rada take huste kremove polievky a tato sa tomu aj dost podoba.
Ked bude u nas doma vypek, tak urobim len taku ako opisala @titkovamiriam alebo @eva7780
takto mam tri variace tejto polievky, dakujem 😉