icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gucz
15. júl 2011

ja som tak šantila včera. Doobeda som robila tortu, poobede som zavárala patizóny (s nálevom ako na uhorky) 🙂

crysmile
15. júl 2011

baby, nemate nejaky recept na pizza štangle, alebo tiez chlebiky to v pizzerke volaju... potiera sa to cesnakom a dava ako priloha k vinku alebo k zeleninovym salatom..

crysmile
15. júl 2011

@titkovamiriam jeej, velmi pekne dakujem, ja som hladala a nenasla som taketo... 🙂 sa mi pokazila pekarnicka, tak mi ju mm opravil, idem vyskusat ci funguje..

titkovamiriam
15. júl 2011

daj si cez google piiza tyčinky je ich tam viac druhov aj na mmb ja ich nerobievam 😉

katy2
15. júl 2011

u nas dnes brokolicova kremova polievka, pecene rybie file, nove zemiacky a paradajkovy salatik

crysmile
15. júl 2011

@titkovamiriam ja som hadzala cez google pizza stangle a to mi hodilo nieco ine co som chcela.. ja ich mam rada v restauracii ku zeleninovemu salatu s kuskami kuracinky a s francuzskym dresingom, dnes mam chut na cesnak, tak ze ich skusim spravit...
v podstate by mozno stacilo pouzit aj pizza cesto co bezne robim, nie?

titkovamiriam
15. júl 2011

jasne alebo klasika kysnute a docutit koreninami cesnakom a podobne 😉

daniz
15. júl 2011

dnes dojedáme paradajkovú polievku a cestoviny so syrovou omáčkou a zajtra gulášujeme.
V nedeľu - netuším

lagoonka
15. júl 2011

Pre seba a najmenšieho karfiolová polievočka a pre chlapcov zemiakové pirohy plnené mäskom.. ešte na to potrebujú spústu osmahnutej slaninky a cibulky a polejem im to kyslou smotanou. 🙂 Fakt nechápem, ako môžu byť takí chudí 😀

crysmile
15. júl 2011

@titkovamiriam mnam.. mam take fajne cesto na pizzu, tak skusim ten recept vyskusat aj na toto.. 🙂

titkovamiriam
15. júl 2011

a fotečky,spravila som aj cesnakovo tekvicový prívarok-kamoska mi ku kave priniesla maxi tekvicu-takze to bolo za 10 min hotovo-decka si možu vyberat co budu jest 😀 😀 😀 😀

crysmile
15. júl 2011

@titkovamiriam vyzera to fantasticky 🙂 😝

mrkvakatka
15. júl 2011

cuketová omáčka so zemiakmi a vajcom

miriamr
15. júl 2011

kelový prívarok so zemiakmi a špekáčikmi 😉 zas rýchly obed, varím marhuľový džem 😀

kibuk
15. júl 2011

dnes bravcove na kocky zo zeleninou a zemiaky a zajtra asi karfiol ale este neviem na aky sposob 🙂

lucikatn
15. júl 2011

Myslite ze keby som do langosov namiesto kyslej smotany dala biely jogurt ze by to vadilo? Nemate s tym niektora skusenosti? Vo viacerych receptoch som nahradila smotanu jogurtom a nevadilo to ale neviem co to urobi v langosoch 😅

crysmile
15. júl 2011

@lucikatn nie, nic sa tomu nestane... uz som kadeco skusala, aj zakysanku..

lucikatn
15. júl 2011

@crysmile super 😀 tak na veceru to risknem a uvidime ci neostaneme hladni 😀 😀 😀

crysmile
15. júl 2011

@lucikatn isto nebudete hladni... a ktory recept robis? ten z mmb? najlepsie langose?

lucikatn
15. júl 2011

@crysmile ano z mmb tie medzi najoblubenejsimi receptami. Ja sa s kysnutym cestom nekamaratim tak preto mam obavy ako to dopadne... 😵 😵 😵

tin007
15. júl 2011

Dojedame rizoto zo vcera (z domacej zeleninky) a na veceru budu pecene kuracie kridelka v medovo-cesnakovej omacke s nakrajanou zeleninou a marhulovy kolac.

crysmile
15. júl 2011

@lucikatn joj tak tohoto sa fakt nemusis obavat, ja som minule robila langose z 2kg, lebo sme mali robotnikov, takze daco s cim sa nasytia.. a viac ako 5min. som to nemiesala, brucho mi zavadzalo 😀 takze len tak, aby sa odlepovalo od krajov.. inak robim v pekarnicke.. polovicnu davku..

lucka1371987
15. júl 2011

pouzivate casto ponorny tycovy mixer alebo je to zbytocnost?podla vas posudim ci sa oplati kupit ho ale nie 😉

bambulka0406
15. júl 2011

@adelaida33 znie to super, mozes dat prosim recept?

claudica
15. júl 2011

@lucka1371987 Ja ho používam často - pri mixovaní krémových polievok najčastejšie, potom keď robím deckám ovocné koktejly... Minule som s ponorným mixerom "rozsekala" na kašu kuracie pečienky, lebo som to potrebovala zomlieť podľa receptu, ale nechcelo sa mi vyťahovať mlynček... 🙂 Ja ponorný mixer potrebujem, mne by chýbal. 🙂

murinka
15. júl 2011

brokolicova polievka a kuracie kridla s ryzou

zewa11
15. júl 2011

@lucka1371987 dá sa žiť bez ponorného mixéra??? 😀 ja ho tiež používam veľmi často,krémové polievky,pyré,palacinky.........malému prvé príkrmy a polievky som mixovala,určite je to dobrá investícia 😉

lucka1371987
15. júl 2011

@zewa11 tak zajtra si ho kupim nech posluzi aspon budem malej mixovat nieco pod zub 🙂 20eur je v pohode a vyzera celkom dobre. 😀

akika722
15. júl 2011

ja som dnes len zapiekla zemiaky 😝 😀 +kečup 😀
a zajtra-chlapi buchty na pare a mamina cestoviny so zeleninou..
ozaj..pomoooc,..ma niekto dobry recept na cestoviny so zeleninou??? 😅