icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tortelinka
21. júl 2011

grilovana zelenina a tuniakove krokety, spenatove gnocchi, bryndzove pirohy (idealne pocasie na varenie do mraznicky na horsie casy ) 🙂

zuziq
21. júl 2011

@kvetinqa podla mna mozes dat miesto kari aj nejake ine korenie. zaujimava je skor ta omacka s jablckom a cesnakom. Ja osobne kari tiez velmi nemusim ale tento recept urcite skusim 😉

effkaa
21. júl 2011

fasirky so zemiakmi. mnam 🙂

gucz
21. júl 2011

guláš s chlebíkom a deti mali palacinky

mia.k
21. júl 2011

my dnes máme cukinovú krémovú polievku a hlivový paprikáš
@evitka82 ako robíš prosím ťa tú pečenú papriku?

pusinqa
21. júl 2011

@evitka82 aj mňa zaujímajú tie papriky aj ten šalátik ak by si mohla napísať

crysmile
21. júl 2011

baby nejaky receptik na taku kapustu co davaju v cinskych restikach ako prilohu nemate?

kukujka
21. júl 2011

dnes zapekane kuracie prsia v syrovej omacke a ryza

evitka82
21. júl 2011

@mia.k

@pusinqa naucila ma to jedna srbka,dnes som to robila prvy krat, je to take ich jedlo,papriky zelene odkrojíte len vrch vydlabete a plnite tou plnkou.Plnka ja som dala:tvaroch,bambino,nastruhany syr a pretlaceny cesnak osolit dochutit lepsi je ten jemny tvaroch a naplnite tie papriky a poopekate papriky z oboch stran kym nezmeknu a kus im kožka neopečie.na druhy krat to skusim v rure lebo som mala zabrízgany celý šporak dosť to prskalo asi som mala mokru papriku.fajneeee 😉 ona dala tvaroch mozzarelu a parmezan.

lyongirl
21. júl 2011

my dnes lečo a palacinky a vajíčková polievka zo včera, no dnes ju ešte nik nejedol...

titkovamiriam
21. júl 2011

@zuzka1. nastruham mrkvu osmahnem ju na masle aby pustila stavu a vznikla zlta masa,pridam nastruhane 2-3 zemiaky a vela vela pazitky,osolím a uvarím.Dnes som s mrkvou osmahla aj odrezky z masa lebo synačikovia chceli pŕskove rezne/granadír bude zajtra/.Polievku uvarím a podávam,zemiaky ju zahustia tak uz nerobím do nej nic.No robim aj tak ze nedam pazitku a dám smotanu,rozmixujem uplne nahladko a detičky do nej miluju kukuricne lupienky 😀 😀 😀

crysmile
21. júl 2011

@titkovamiriam ty si taka znala v odbore, prosim ta, nevies nejaky recept na kapustu co sa dava ako obloha k čine? lebo by som chcela skusit kura sweet and sour a tu kapustu k tomu..

titkovamiriam
21. júl 2011

@crysmile to sa len narezana kapusta uvarí cca 5 min vo vode so solou ,poprípade prida solamil ak ju chces hustú.

crysmile
21. júl 2011

@titkovamiriam to sa fakt vari? som netusila.. a ochucuje sa to len tou solou?

lucia1981
21. júl 2011

ahojte! neviete mi poradiť nejaký dobrý recept na slané pečivo? v nedeľu krstíme a chcela by som aj niečo slané urobiť...ďakujem... 🙂

kvetinqa
21. júl 2011

@titkovamiriam nechces si ma adoptovat? 😀

crysmile
21. júl 2011

@titkovamiriam diky, vyskusam.. 🙂

lucia1981
21. júl 2011

@titkovamiriam ďakujem pekne... 🙂 🙂 🙂

pusinqa
21. júl 2011

@evitka82 a čo k tej paprike? či len tak samú? vyzerá to dobre, niekedy skúsim. napíšeš mi aj ten rajčinovo kukuricový šalát?

lenka0283
21. júl 2011

Ahojte..viem mozno blba otazka ale som zaciatocny kuchar...ako na oleji spenim cibulu? 😒 dakujem 🙂

happy8051
21. júl 2011

@lenka0283 zohrejes olej...ale nie prehriat 🙂 nan das nakrajanu cibulu a oprazis aby bola zlatohneda, alebo sklovita, poodla toho co sa pise v recepte

lucka1987
21. júl 2011

@lenka0283 do rozohrieteho olea dam nakranu cibulu a miesan do"spenena" vypnem ju este tne ped tym ako acne chytat farbu..to je len ozaj kratka dopa

ivetah
21. júl 2011

@kvetinqa mozes dat namiesto kari kvoli farbe len kurkumu 😉

evitka82
21. júl 2011

@pusinqa no k tomu som to kurca robila v rure a zemiaky tiez v rure s mrkvou.a salat?len paradajky a kukuricu v konzerve zmiesas a mas...he he uplne len tak a ja mam fajnu bylinkovu sol z firmy Just je baaaaajecna a tá tam doda tu najlepsiu chut 😉

happy8051
21. júl 2011

dnes kotlikovy gulas na chate 🙂 zajtra hovadzia polievka, hovadzie maso s visnovou omackou a zemiakove knedliky 🙂 navsteva pride, tak taky lepsi obed 🙂

womenne
21. júl 2011

Poradíte nejaky fajny receptík na fazulovu polievku???

tanitta
21. júl 2011

@womenne ... napr. s udenym mesom(mozes aj bez).... varit spolu bobkovy list cierne korenie cele...nakrajat zeleninu-mrkvu petrzlen ja davam aj zelerovu vnat potom urobit zaprazku-hl.muka paprika cervena mleta a cesnak a zaliat dopolievky ... potom vyliat fazulku z plechovky 🤐 (to ked sa ponahlam) ked klasicku varim vopred namocenu a dochutit majoranom...solou....my mame radi dotoho hrube rezance...

ikika
22. júl 2011

Tak dnes cesnakovo-syrova polievka (pri servirovani dam aj struhany syr) a pecena fasirka (nechcela som vyprazanu) so zemiakovou kasou a grilovana zeleninka... 😵

natalii6
22. júl 2011

pecena fasirka a zemiakovy salat ostalo este zo vcera 😉