icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzkalenka
31. júl 2011

kuracie prsia na hubách ryža a klasická nedeľná polievka rezancová 😉

ankalv1
31. júl 2011

ahojte,,mäsová polievka,rezne,opekané zemiaky,tiramisu 😉 😉

tosomja
31. júl 2011

zo včera, dorobila som len slepačiu polievku - odniesla som aj mamke do nemocnice, všetci jej závideli 😅 chúďatá pacienti - "diétujú" aj keď nemusia...

monulienkamt
31. júl 2011

dnes aj ja prispejem (konecne 😀 ), cesnacka, fasirky so zemiakmi a uhorkovy salat a kolac s pudingom a smotanovou polevou 🙂

adelaida33
31. júl 2011

zemiakovy prívarok, zapekaná cuketa so syrom

katkarv
31. júl 2011

@l.lara na nete su recepty z cibulov ale nasi ju nemusia tak len opeciem kuracie prsia na troske oleja a posypem c.korenim,potom pridam kecup a horcicu podla chuti a tiez sladku smotanu 🙂

katkarv
31. júl 2011

dnes hovadzia polievka a zivanska

akika722
31. júl 2011
nadhera
31. júl 2011

@akika722 syr je super, velmi mi chutil 😀 😀

bola som tyzden v ke a mam nove formicky na nanuk, akika ty si si uz pozhanala?

happy8051
31. júl 2011

@monulienkamt hodis sem recept na ten kolac?

akika722
31. júl 2011

@nadhera ja ho idem robiť prvy krat... 😎 už ho mam obkukany dlllho 😉
nezohnala.boli sme v KE vo velkom tescu nemali ich tam..potom u nas v tescu a nič..a cez tyždeň sme boli v madarsku tescu a tiež nič ☹

tosomja
31. júl 2011

zajtra koložvarská kapusta, polievka zostáva dnešná. Mama mi nakázala tekvicový prívarok - tak spravím malú dávku a odnesiem jej.

zuziq
1. aug 2011

@tosomja juuuuj milujem kolozvarsku, neposles?? 😀 si mi dala dobry tip, uz viem co budem varit zajtra 🙂

nikulqa
1. aug 2011

dnes len granadir...nechce sa mi velmi spekulovat 🙂

chrobulka
1. aug 2011

paradajkova polievka so syrom... mame uvarenu kukuricu, velky melon a do mna sa uz vela toho nevlezie.
a vecer osmahnem chlieb vo vajci, si zazelal chlap - treba dojest starsi chlebik, tak dobre padne 😉
mam uplne lenivy den, ale nevadi. a zajtra, ak sa mi podari, zamiesim na langose a uvarim nejaku kyslu polievku, asi luskovu 😉

nikulqa
1. aug 2011

ja robim tento a mam ho osvedceny a je suuuuuuuuuuuuper http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971

monulienkamt
1. aug 2011

@happy8051 jasne, pripajam. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971. akurat ja som dala cokoladovy puding, nabuduce dam nejaky ovocny, lebo ja na cokoladu az tak nie som a urcite odporucam dat 4smotany na polevu
@nikulqa ja som ho teraz piekla prvy krat, celkom sa podaril. je fajn, ze sa daju obmienat chute podla toho aky das puding 🙂

sisanka
1. aug 2011

my mame dnes zo vcera...kuracia polievka a kuracia cina s hranolkami a salatom...akurat hranolky a salat urobim cerstve...a vecer este neviem co ukuchtim...teda ak bude nejaky cas pri tych mojich lapajoch 🙂

adelaida33
1. aug 2011

bravčové rizoto so zeleninou a zelený šalát

womenne
1. aug 2011

my dnes kurča a zemiaky, a poobede spravíme s deťmi lístkove šneky http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=9719

titkovamiriam
1. aug 2011

orechové rezance,rascová polievka 😉

lucikatn
1. aug 2011

vcera sme mali u svokrovcov klasika nedelna slepacia polievka a morcacie masko s kukuricou (sote) s ryzou a pecenymi zemiakmi + zavarana cvikla. Dnes idem robit zeleninovu polievku s pohankou a k tomu brokolicu so syrovou omackou a cestovinami

janka0007
1. aug 2011

brokolicova kremova polievka,fasirky so zemiakovym pyre.

vvia
1. aug 2011

segediň 🙂

daniz
1. aug 2011

včera gulášová polievka a španielske vtáčiky, tarhoňa, lekvárové koláčiky s lístkového cesta
sobota - gulášová polievka a jelítko + zemiaky s pažítkou
dnes podojedáme

nadhera
1. aug 2011

@chrobulka skus starsi chlebik pohriankat a este na teply nastruhat tvrdy syr - mnamotka, syr sa trosku roztopi 😀
moje decka sa nevedia dojest

nadhera
1. aug 2011

neda mi to podelit sa o dobry napad 😉

http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=7242

mykky
1. aug 2011

Ja dnes polievka zo včera (kurací vývar), bryndzové halušky a slivkový koláč s posýpkou. 😉

lyongirl
1. aug 2011

dnes špenátová polievka, cestoviny s omáčkou s baklažánu, cibuľky, cesnaku, rajčiny, papriky a bambina a poobede pudingoš, včera sme ho dojedli od piatku a dnes bude nanovo 😀, pochválili ho aj naši, aj svokrovci...
@nikulqa
@monulienkamt
aj ja som minule robila tento pudingový koláčik a je to teda riadna mňamka, dala som čoko puding a pod smotanu som ešte naukladala ovocie - višne a čučoriedky, no bol neskutočnýýýý 🙂

nikulqa
1. aug 2011

@lyongirl no pudingos sa aj mne riadne vydaril mnam mnam s manzelom sme ho sprasili....a ten kolacik tiez zboznujeme s ovocim som ho este neskusala ale najblizsie vyskusam