Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes rizoto podla Jamieho cokoladove kosicky tiez podla Jamieho...oboje uzasne 🙂
@happy8051 a ktore jeho rizoto robíš?on ma fantasticke vsetky 😝 😝 😝 😝
@titkovamiriam dnes som robila prvy krat s vinom, parmezanom, tymianom a s oprazenym chlebom a super bolo! nemas nejaky zdroj na jeho recepty na nete? okrem knih
u nas dnes kuriatko na zelenine, ryza a salat, teraz peciem pizzu a slivkovy kolac s posypkou 🙂
a polievka sosovicova s parkom.
plnena kapusta a plnena paprika so zemiakovou kasou s mletym cili a hovedzi gulas 🙂 ovocna misa 🙂
@happy8051 mam knihy a potom su na nete stranky ale v anglictine aj videa ak by si chcela:
atreba si ich povyberat je tam toho dost a potom na tv paprika davaju jeho programi a tusim na prime
zo včera ešte zostala zapekaná tekvica plnená mletým mäskom, a cestoviny so smotanou a tuniakom, zeleninová polievka..
http://www.starfantasy.estranky.cz/clanky/jamie... uzasny dezert 🙂
bravcove maso na sampinonoch a ryza
kuracie rezne zapecene so sunkou a syrom+pecene zemiaky
ze papala🙂deformacia🙂jedla..
u nás dnes ryža so zeleninou, vyprážaný patizón, rajčinovo-cibuľový šalát, polievku sme dojedali zeleninovú a máme aj šošovičnú mliečnu. Poobede puding.
idem spravit leco
zajtra len polievočka ale hustá syta-neviem ako sa spravne vola 😅 zemiaky,parky+smotana.mnaaaam 😀
Zemiakové placky - haruľa a guľáš.
Plnená paprika s knedlou...
Zapekane cestoviny s kuracinkou a smotanovo nivovou omackou 🙂
ja dojem rizoto zo včera a mm objednám pizzu, nejaku pikantnu 😝
kuracie sote s ryzou a rajcinou kapustnicu. ale taaaaak sa mi nechce.
dnes cestoviny so syrovo sunkovou kukuricovou omackou a zeleninovy salat
no dnes toho mame viac 🙂 obed pre mm restovana pecen s ryzou,potom kysnuty mirabelkovy kolac, na veceru slize s cokoladou a do zasoby mraznicky slivkove knedle 🙂 🙂 robotky az az ,ale den je taky dlhy....pekny dnik
my mame este kuracie prsia na prirodno s bylinkami,s ryzou a zeleninova obloha.....polievocku este od nedele slepaciu....ale co budem zajtra???? idem si vas precitat 🙂
Paulínka varenú zeleninku....a my vypražanú cukynu a karfiol....a nové bylinkové zemiaky ... mňam mňam 😀 😀 😀
zemiakovu polievku (mam od vcera), lasagne. 😀

My dnes cestovinku s provensalskou omackou z paradok, oliv a parmezanu a pre maleho hustu brokolicovu polievku.