Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
špenát
ja rizoto z divej ryze so sojou, kukurickou a zeleninkou. 🙂
kolozvarska kapusta 😝
polievka so strukovej fazulky, skoricove osie hniezda
tak my dnes kminova polievka,ale len do maleho hrnca pre mna...nik ju nema rad 😀 a rozmyslam ze druhe urobim nejake cestoviny...a vecer pre mm este netusim co...mozno pecienku len tak na cibulke.... 😉
kalerabkova s mrkvou s drozdovymi haluskami,varene zemiaky,kuracie sote 😉
no dnes trochu zhresime a budeme mat rezen so zemiakovou kasou 🙂 take som uz dlho predlho nemala.
dnes plody mojej zahradky 🙂 Zelena fazulka polievocka a vyprazany akelrab a tekvica a varene nase zemiaky 🙂
ja dnes nutelove rozky a sosovicovu polievocku 🙂 mnam
Včera sme mali granadír s hlávkovým šalátom a dnes spravím chlapom gyros s hranolkami a ja si spravím niečo "ľahšie" - tofu na smotane s cestovinou, už sa na to teším - to jem len ja, chlapi odmietajú 😨 - nuž, čo s nimi...
zemiakové placky plnené kečupovým mäsom 🙂
@tatiana1983 to sú aké tie nutelové rožky? Také z kysnutého cesta pečené, alebo niečo iné?
granadír a uhorka
Špagety s mäsovými guľôčkami a paradajkovou omáčkou a na olovrant moravské buchty
Dnes len zlatá polievka a černicové rezy 🙂
porova polievka,vyprazany syr s varenymi zemiakmi
domace tortilly s kuracim maskom 🙂
ryzovy nakyp.....mate nejaky dobry tip? lebo mm si to vymyslel, a ja som robila jediny krat....a na nakyp sa to nepodobalo ani z dialky 😀
@mia258 ja pouzivam kukumu skoro do kazdeho jedla, ma silne protizapalove a protirakovinove ucinky 😉 malej davam kazdy den do jedla 🙂 ono v podstate nema ziadnu vynimocnu chut , je skor na fabu 🙂 to som nechcela mudrovat, len pochvalit ze ju pouzivas lebo je velmi dolezita 😉 pekny dnik 😉 ja dnes sladku sosovicovu aj s kurkumou 😉 a spaldove cestoviny s kuacim maskom a rajcinoco cukinovou omackou s bylinkami 🙂
@mia258 od jedneho roka moze dieta takmer vsetko... ja ho davam malej kvoly peceni lebo je doba na jej regeneraciu ale inak okrem morskej soli a natural vegety malej nedavam ziadne korenie iba tu kurkumu...ja som sa na to pitala pediatricky a ta mi povedala ze mozem...davam po trosickach 😉 my sme zatial nemali na nic ziadnu reakciu...
@marikac http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4102 podla tohto receptu ho robim ja🙂
A okrem toho ze som spravila tie cestovinky co som pisala rano, tak si drahy teraz lepi pirohy..
@chanae diky, uz sa pecie, podla tohto, uvidime,co z toho bude 😢 😀 http://kravcikova.blog.sme.sk/c/9723/Ryzovy-nak...

dnes si urobime zeleninove rizotko, uz sme dlho nemali 🙂 😉