icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

firstbaby
2. aug 2011

dnes si urobime zeleninove rizotko, uz sme dlho nemali 🙂 😉

vvia
2. aug 2011

špenát

reklamka
2. aug 2011

ja rizoto z divej ryze so sojou, kukurickou a zeleninkou. 🙂

zuziq
2. aug 2011

kolozvarska kapusta 😝

smejkoh
2. aug 2011

polievka so strukovej fazulky, skoricove osie hniezda

sisanka
2. aug 2011

tak my dnes kminova polievka,ale len do maleho hrnca pre mna...nik ju nema rad 😀 a rozmyslam ze druhe urobim nejake cestoviny...a vecer pre mm este netusim co...mozno pecienku len tak na cibulke.... 😉

titkovamiriam
2. aug 2011

kalerabkova s mrkvou s drozdovymi haluskami,varene zemiaky,kuracie sote 😉

cestovatelkaandrea
2. aug 2011

no dnes trochu zhresime a budeme mat rezen so zemiakovou kasou 🙂 take som uz dlho predlho nemala.

katkarv
2. aug 2011

dnes plody mojej zahradky 🙂 Zelena fazulka polievocka a vyprazany akelrab a tekvica a varene nase zemiaky 🙂

tatiana1983
2. aug 2011

ja dnes nutelove rozky a sosovicovu polievocku 🙂 mnam

claudica
2. aug 2011

Včera sme mali granadír s hlávkovým šalátom a dnes spravím chlapom gyros s hranolkami a ja si spravím niečo "ľahšie" - tofu na smotane s cestovinou, už sa na to teším - to jem len ja, chlapi odmietajú 😨 - nuž, čo s nimi...

henulienka
2. aug 2011

zemiakové placky plnené kečupovým mäsom 🙂

@tatiana1983 to sú aké tie nutelové rožky? Také z kysnutého cesta pečené, alebo niečo iné?

daniz
2. aug 2011

granadír a uhorka

gucz
2. aug 2011

cestoviny s omáčkou

na foto aj včerajší obedík

ifek
2. aug 2011

Špagety s mäsovými guľôčkami a paradajkovou omáčkou a na olovrant moravské buchty

mia258
2. aug 2011

Dnes len zlatá polievka a černicové rezy 🙂

fiona8
2. aug 2011

@mia258 prosím Ta to je aka polievka? 😕

mia258
2. aug 2011

@fiona8 to je niečo na spôsob zeleninového vývaru, ale ide tam aj korenie - kurkuma a to dodáva takú zlatú farbu 😵

tinuskaha
2. aug 2011

porova polievka,vyprazany syr s varenymi zemiakmi

riana12
2. aug 2011

domace tortilly s kuracim maskom 🙂

marikac
2. aug 2011

ryzovy nakyp.....mate nejaky dobry tip? lebo mm si to vymyslel, a ja som robila jediny krat....a na nakyp sa to nepodobalo ani z dialky 😀

irsina83
2. aug 2011

@mia258 ja pouzivam kukumu skoro do kazdeho jedla, ma silne protizapalove a protirakovinove ucinky 😉 malej davam kazdy den do jedla 🙂 ono v podstate nema ziadnu vynimocnu chut , je skor na fabu 🙂 to som nechcela mudrovat, len pochvalit ze ju pouzivas lebo je velmi dolezita 😉 pekny dnik 😉 ja dnes sladku sosovicovu aj s kurkumou 😉 a spaldove cestoviny s kuacim maskom a rajcinoco cukinovou omackou s bylinkami 🙂

mia258
2. aug 2011

@irsina83 dávaš ju aj malej? 😕 Ja som jej zatiaľ nedávala také korenia, aj dnes, keď som robila polievku, som malej odobrala a varila bez korenia. Nemôže sa niečo stať? Zajtra by som vyskúšala... 😵

irsina83
2. aug 2011

@mia258 od jedneho roka moze dieta takmer vsetko... ja ho davam malej kvoly peceni lebo je doba na jej regeneraciu ale inak okrem morskej soli a natural vegety malej nedavam ziadne korenie iba tu kurkumu...ja som sa na to pitala pediatricky a ta mi povedala ze mozem...davam po trosickach 😉 my sme zatial nemali na nic ziadnu reakciu...

chanae
2. aug 2011

@marikac http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4102 podla tohto receptu ho robim ja🙂

chanae
2. aug 2011

A okrem toho ze som spravila tie cestovinky co som pisala rano, tak si drahy teraz lepi pirohy..

marikac
2. aug 2011

@chanae diky, uz sa pecie, podla tohto, uvidime,co z toho bude 😢 😀 http://kravcikova.blog.sme.sk/c/9723/Ryzovy-nak...

chanae
2. aug 2011

@marikac vyzera to celkom dobre podla receptu 🙂 drzim palceky aby sa podaril a bude chutit.. potom sa pochval 🙂

marikac
2. aug 2011

@chanae ak sa neozvem, je to jasné 😀 😀 😀 ale mm by zjedol aj keby sa nevydaril...on tomu tak rozumie 😀 😀

chanae
2. aug 2011

@marikac s takym ani len nestras 😀 nie je tam z coho sa otravit si myslim.. i ked clovek nikdy nemoze vediet 😀.. a chlapi zjedia vsetko aj keby to neviem ako nechutne bolo ale hlavne je ze kazde jedlo pochvalia (teda aspon ten moj)..kym chvalia je dobre🙂