icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marikac
2. aug 2011

@chanae noooo, tak ten moj vie aj pohaniť,nielen pochváliť 😔

chanae
2. aug 2011

@marikac skus ho niekedy nechat aby varil sam a ked bude tyzden vyvolavat do kazdej pizzerie v meste tak potom bude rad ked dostane hocico ..

marikac
2. aug 2011

@chanae uz sa stalo 😀 nielen raz, vzdy ked ma nastve niecim, prestavam varit, viem,ze pre neho je najvacsi trest-prazdny zaludok 😀

nadhera
2. aug 2011

obed fasirka so syrom + pyre
urobila som natierku z nepraveho lososa - nie som zvyknuta na jedovatu cervenu farbu 😉 snad to drahy zje,doteraz som davala udene sproty...a dalsie ingrediencie , taveny syr - ten tomu doda spravny smrc.

chanae
2. aug 2011

@marikac tak taky trest je asi najhorsim pre kazdeho chlapa 😀 .. sice kazdy chlap je v niecom iny ale to ze su neskutocny jedaci plati asi pre vsetkych 🙂.. ked mu to robis castejsie este sa varit nenaucil? 🙂

marikac
2. aug 2011

@nadhera ta fasirka so syrom ma zaujima, predsa som len nejaky zaciatocnik vo vareni, das mi prosim recept?

marikac
2. aug 2011

@chanae skusal to, ale ani sam si nevie navarit tak, aby mu to chutilo.....preto sa snazi posluchat 😀 😀

nadhera
2. aug 2011

@marikac recept - klasika, fasirka, len tam este pridas nastruhany tvrdy syr 🙂

chanae
2. aug 2011

@marikac 😀 mozno zeby vedel si takto navarit ale viac mu chuti od teba 😉.. a ked varis ty tak on to ma bez roboty🙂

marikac
2. aug 2011

@chanae nákyp je hotový a vyzerá až príliš dobre 😨 😕

ajkuska
2. aug 2011

mňa láka spraviť cuketové lasagne, tak uvidíme či to stihnem a či sa mi bude chcieť s tým babrať, ale vyzerá to super 😎
http://www.apetitonline.cz/recepty/2918-cuketov...

chanae
2. aug 2011

@marikac no vidis ze si sikovna kucharka 🙂 aj chutia tak dobre?

marikac
2. aug 2011

@chanae neviem, muz este nechutnal....a ja to prilis nemusim.....prejedla som sa davnejsie toho......ale tak podam info, ked mm ochutna, mozno i foto dám 🙂

tosomja
2. aug 2011

@claudica prosím ťa, dáš mi recept na to "ľahké" papaníčko s tofu? 🙂
Dnes manžel dojedol koložvarskú 😀 ja som si spravila pečienku s ryžou.
Zajtra by som spravila tofu, len počkám na recept 🙂

chanae
2. aug 2011

@marikac potom sa pochval 🙂.. snad mu bude chutit ked si sa tak snazila... pozerala som albumceky kraasna tehulka si 😵 drzim palceky do konca uspesneho tehu a aby ste mali zdrave a krasne babetko 🙂

happy8051
2. aug 2011

@titkovamiriam nemas na mmb nahodou nejake kacacie recepty? idem robit kacku na krstiny, celkom by som privitala nieco netradickejsie ako je klasicka pecena kacka s knedlou a kapustou 🙂

zajo79
2. aug 2011

Nemate prosim neaky recept na kuskus?

claudica
2. aug 2011

@tosomja Posielam link na recept, skôr som nemohla - varila som 🙂 :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41420
Je to mňamka - dobrú chuť 😉

tosomja
2. aug 2011

@claudica ďakujem, už mi slinky tečú 🙂

titkovamiriam
2. aug 2011

@happy8051 tak kačicu mam len klasiku 😀 😀 😀 😀 netradične ju nerobím ,lebo mne staci raz dva krat do roka,aj to ju robím len koly tradícii-mne príde moc mastna

nadhera
2. aug 2011

@claudica vsetko na recept mam, zajtra snad vyskusam - tofu mam rada 😉

titkovamiriam
2. aug 2011

@happy8051 uou super 😉

monika15
2. aug 2011

BuBlAnInU - pecieme 🙂)

a pred Pirohy 🙂)))

nikita308
2. aug 2011

zajtra bude snáď zeleninová polievočka, rizoto a kysnutý slivkový koláč s posýpkou... (ten mal nedávno veľký úspech, tak zopakujem)... 🙂 a ešte sa budú zavárať hrušky... 😎

nikulqa
3. aug 2011

...dnes este vobec neviem co budem varit,mam chut na spenatovu polievku,nemate nejaky fajny recept nan?ak ano sup-sup snim sem 😀 a inak nejaky speci super fajny zakusok? v piatok pride navsteva,nie su Slovaci tak nejake prekvapko pre nich?hm zienky poradte....dakujem peknee 😝

titkovamiriam
3. aug 2011

dnes plnený kapor/zo synovej stanovacky/opekane zemiaky,zeleninovy salat,jablkové pyté,polievka cukinová na kyslo

lyongirl
3. aug 2011

@nikulqa my dnes dojeme špenátovú 🙂 a robím ju takto...osmažím cibuľku do makka, pridám cca 2-3 strúčiky cesnaku, trošku osmahnem tiež, pridám sekaný špenát/nie listy, ani pretlak, ale to je vlastne na tebe/, trolinku podlejem a dusím. Keď je špenát rozmrazený, tak prilejem liter mlieka, osolím, nechám zovrieť a na "zahustenie" vlejem 2 vajíčka, ktoré tam úplne rozhabarkujem, aby ich nebolo vidieť a podľa mňa je tá polievka skvelá, aj deťom moc chutí a nevedia sa dojesť 🙂

elise
3. aug 2011

@nikulqa ja bud kupim mladý špenát klasický čerstvý, alebo mrazený ale tiež klasické listy. najemno postruham 4 stručky cesnaku na mrkvovom struhadle, jemnučko jednu manšiu cibuľku pokrájam na drobne kúsky. dám do hrnca lyžičku bravčovej masti do toho orestovať cibuľku do sklovita trochu ju osolím (aby neprihorela) pridáím cesnak premiečam a dám špenátové listy (potrhám ich na menšie kusky) bud čerstvé alebo rozmrazené (vytiahnem z mrazu večer a dám sáček do misky a ráno je rozmrazene).rýchlo premiešam a zalejem 3 dc vody.pridám smotanu na varenie 10% ja kupujem v kauflande takú v malých sáčkoch (je dobrá aj smotana na varenie rajo) a prilejem 3 dc mlieka, premiešam pridám štipku bieleho korenia(tak medzi prsty) ak je moc huste prilejem vody ale už iba deci, miešam do zovretia ak začína bublať napočítam do 50 a vypínam špenát netreba dlho variť aby mu zostali výživné látky, ak nemáte radi jemne listočky môžete ešte rozmixovať ale veľmi to netreba po zovretí ešte pred vypnutím môžš pridať rozhabarkované vajíčko. nakrájam staršie žemličky a orestujem na panvici aby boli chrumkavé to dávam pri servírovaní . prajem dobru chuť, dufam že táto naša polievočka vám bude chutiť, malý ju zbožnuje čo som rada

nikulqa
3. aug 2011

@lyongirl
@elise mnam zienky tak teraz ste ma tak navnadili,ze okrem toho aku som mala chut na tuto polievku teraz mam sto krat vacsiu 🙂 dakujem pekne o chvilku sa nato pustim...mnam 😀