Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
a ešte večer "musím" upiecť tekvicové placky, ale teraz nie, tak je vonku krááásne 😉.
ja som dnes piekla pizzu 🙂
no ja som urobila vyvar kuraci so zeleninkou a slizikmi taky fajny husty :D a este mam naobalovane rezne bravcove ,lebo nemam doma manzela a v nedelu som ich urobila vela :DD a k tomu varene opaprikovane zemiacky.
ahojte baby. robievate niektora lasagne s kyslou smotanou? pocula som o tom, ale este som to neskusala.
pečenú rybu, zemiakovú kašu a uhorkový šalát
hrachová polievka s udeninou a dukátové buchtičky 😀
robievate sunkove rolky? ake najlepsie ci oblubene? hodte receptiky sem 🙂 dakujem
@m_o_n_c_a_k uplne jednoducho 🙂 najprv si rozoberem karfiol na ruzicky a obvarim v osolenej vode,scedim a na spodok zapek.misy vymastenej olejom a posypanej struhankou naukladam karfiol,pomedzi dam salam alebo parku,posolim a poukladam na vrch na kolieska nakrajame zemiaky,ktore tiez posolim.Ak mam tak v smotane rozslaham jedno vajicko polejem zakryjem alobalom a peciem kym zemiaky nie su makke,pred koncom posypem syrom a hotovka 🙂 😉
A teraz idem ešte upiecť perníkový koláč... 🙂
vysmážaný baklažán, tatárska a varené zemiaky s vňaťkou 🙂
zieeenky velmi sa ospravedlnujeeem ale hodilo mi uuuplne inu fotečkuuuuuu a neviem to vymazaaaat jaaaaj 😲 😲 😲 😲 😅 😅 😅 😅
dnes bol gulas a tekvicove placky 🙂
@kibuk v podstate to je ako francuzske zemiaky ze?? :DDD
@m_o_n_c_a_k taaak podobne 🙂)))))))
ahojte,zajtra budú cestoviny so šampiňonovo-syrovou omáčkou 😵
tak nakoniec sa plnena ryba nekonala,Michal ju na obed kamosom griloval,no plnila som maslove kalerabky
@katkarv milujem placky na vsetky sposoby 😀 😀 😀 😀
@eva7780 ano Frankfurtske bravcove narezem na platky,naklepem,osolim,okorenim.Cibulku nakrajem na drobno spenim na oleji pridam za 3-4 male lyz.cerven.slad,papriky a oprazim masko z kazdej strany po dve minutky.Vyberame bokom,potom vratime masko spat,podlejeme vodou a poprasime mletou rascou.No vody dame tolko kolko chceme stavy a dusime do zmaknutia.Medzi tym si nachystame tri,styri parky,tri vajicka na tvrdo uvarene a uhorky podla chuti.Ku koncu pridame vsetku dobrotu nechame este desat,dvadsat minut pobublat a zahustime s trochou vody a lyzicou hladkej muky.Najlepsie chuti s tarhonou,slovenskou ryzou 🙂
zajtra:špenatova-slivkove gule,BB puding
piatok:gulasova-vyprazana cukina,pyre,salat
sobota:kuracia-morcacie sote,štuchané zemiaky s paprikou,salat
nedela:kuracia-pečené maso,ryža,šalat
asi niaky tvarohovo broskynový kolacik a jablkovú štrudlu 🙂
@kibuk to čo je na fotke....hmyz nejedavame-zatial 😀 😀 😀 😀 😀
tak ja som dnes varila paradajkovu polievku a sulance so struhankou 😝 😀 😉
@titkovamiriam možno to mala byť kobylka v čokoláde....alebo nejaká thajská špecialita 😀 😀 😀
@crazybabenka žeby 😉
@titkovamiriam no to bola omylom vlozena fotecka uz som aj adminkam pisala aby zmazali moj prispevok a vseeetkym som sa ospravedlnilaaa :-/ 🙂
krupova polievka a francuzke zemiaky

@kibuk neviem si predstavit akym sposobom to ukladas a zapekas prosim napis mi postup :DD