icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
3. aug 2011

@kibuk to nevadí to sa moze stat kazdemu len som rozmyslala ze co to malo byt 😉

kibuk
3. aug 2011

@titkovamiriam mal to byt zapekany karfiol 😅

happy8051
3. aug 2011

dnes husta cukinova polievka, kuracie maso na gemersky sposob s tarhonou 🙂

kralicica
3. aug 2011

obed - fazulova polievka. vypr. cukina, varene zemiaky, uhorkovy tzatziky salat, vecera sľúbená 3-chodová večera (ešte ku Dňu otcov) - rolky z údeného lososa plnené mascarpone s hroznom, hovädzí pfeffer steak s plneným zemiakom a zelenými fazuľkami, makovo slivková štrúdľa z vanilkovou zmrzlinou a červené vínko k tomu, krásny večer s manželom 🙂

mia258
3. aug 2011

Dnes som robila lososa na zelenine a poobede som robila banánovo-čokoládovú tortu a višňové guličky v čokoláde posypané kokosom 😵

adelaida33
4. aug 2011

Tak ja dnes konečne idem vyskusat polievku z červenej šošovice. Dufam, ze sa maly po nadojčení nerozpučí 😖 .

atreyu
4. aug 2011

Kapustnicu 😀

titkovamiriam
4. aug 2011

dneska teda tie slivkove gule,inak paradny lejacisko 😠 😠 😠 😠 od rana 😠 😠 😠 😠 a tu je ten zapekany kalerabik vynikajuce mnam a zasa sa to da robit na sto sposobov
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41853

happy8051
4. aug 2011

@mia258 das recepty na tie sladke maskrty?

happy8051
4. aug 2011

tak dnes bude polievka z ovsenych vlociek a perklet z kuriatoék s halustickami

firstbaby
4. aug 2011

dnes mame zeleninovu polievocku zo zeleninky zo starkeho zahradky, drobcovi spravim pstruha na masielku so zemiakmi a nam cestovinu so syrovo-sampinonovou omackou...mnamky 😉

nikulqa
4. aug 2011

...dnes nevarim,mame obed zo vcera,len idem piect nanukove rezy 🙂

katkarv
4. aug 2011

@titkovamiriam ty mas riadny rozpis 🙂 Ja planujem len den do predu lebo co ked dostanem chut na nieco ine 🙂 Dnes kung pao z hlavkovym salatom v octe,bez neho by som to nezjedla 😉

katkarv
4. aug 2011

@zebra41 tak isto ako zemiakove len pridam tekvicu,cize zemiaky,tekvica,cesnak,vajicko,petrz.vnat,majoranka,c.korenie,rasca,sol,hl.muka a struhanka

zuziq
4. aug 2011

@adelaida33 nemusis sa bat. prave v tom je cervena sosovica super, ze nenaduva a mozu ju papat aj male deti 😉

janulkan
4. aug 2011

cestovinky so spenatom, sunkou a syrom 🙂

vera1132
4. aug 2011

kuracie pečienky a vypražané kuriatka. a asi riža

daniz
4. aug 2011

palacinečky s džemíčkom - marhulkovým.... 😎 😎 😎

azuz
4. aug 2011

@daniz ja budem mat dnes sisky s marhulovym dzemom, fajny domaci 🙂

nikulqa
4. aug 2011

zienky nemate nejaky recept oskusany na tiramisu s lesnym ovocim alebo cucoriedkami alebo malinami a tak?

chrobulka
4. aug 2011

gulas, idem ho postavit akurat... s pecivom/chlebikom... musim sa pomaly nejak zbavit prezretych paradajok a papriky zo zahradky, takze to pojde tiez dnu 😉

womenne
4. aug 2011

pórová polievka a cestoviny s tuniakom 🙂

daniz
4. aug 2011

@azuz aj my..

veve39
4. aug 2011

@happy8051 ake je prosim ta to kura na gemersky sposob ? Das sem receppt ? Vdaka 🙂

romcag
4. aug 2011

Baby dajte recept na nejaký super mňamkový koláčik.. v nedelu mám s mm prvé výročie svadby, v sobotu robí, tak sa budem mať kedy realizovať, len to chce nejaký nápad 😉

erin365
4. aug 2011

dnes len narýchlo špagety s morca dellou 😀 nechce sa mi variť 😵

babullka1
4. aug 2011

Včera som nevarila-boli sme na výlet ...a dnes vyprazeny karfiol,zemiakova kasa,uhorkovy salat a malemu este zeleninovu polievku