Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam: Mnam, tato verzia vyzera tiez super, nabuduce urcite vyskusam 🙂. Ja som nakoniec robila len take jednoduche s kuracim masom + co chladnicka dala (kukurica, papriky, atd) a aby to malo taku omackovejsiu konzistenciu, tak som pridala drvene paradajky a navrch kysla smotana + salat, ale chutilo dobre. Mlete maso a fazulu zboznujem, tak urcite vyskusam tuto variantu 🙂.
My sme doma varievali polievku zo zajaca volali sme to ragu polievka, no zial recept sa mi nepodarilo objavit. Bola v nej korenova zelenina, hrasok, ale aj rezance a rozsmrdlane vajicko a to masko v nej plavalo, mnam bola vyborna, mala taku trosku nasladlu chut... neviete niekto o co pisem, nemate recept ako sa robi?
@adelaida33 drzim ti palce potom daj vediet asi aj ja dnes urobim ale zemiakove a vyprazim ich mnaaam 🙂
dnes u nas cesnakova polievka s haluskami a kura na paprike s cestovinou...dobru chut 😝
Ahojte, musím sa s týmto receptom s vami podeliť : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6361 - ja som to robila cca pred mesiacom, no nedalo mi to, bola som zvedavá ako to chutí, tak tento týžden som jednu flasu otvorila, šupla na mäsko, a bolo to fakt dobré, takže v sobotu som aj hned urobila druhú várku aby sme mali dobré zásoby 🙂 ked to chutilo môjmu rozmaznanému manželovi - určite aj vám to bude chutiť 😉
v parnom hrnci sa uz paria kuracie rezniky naplnene syrom a k tomu bude ryza so zeleninou no a na veceru mam chut na nieco sladke - mozno palacinky ak sa mi bude chciet 😀
dnes mame karfiol vyprazany v rure, zemiaky s cinulou a kukuricou v kyslom naleve 🙂
Rybie prsty s tatarkou a zemiakovou kašou
a uz som vymyslela 😀 vysmazane korbaciky (v klasickom trojobale) a hranolky, len taka rychlovka na zasytenie 🙂
bravčová polievka s rezancami, rezeň s kašou zem., uhorkový šalát
polievka zo suchého hrachu a rizoto
rezne z nedele, dnes čerstve zemiaky a uhorkovy šalat, na večeru maslovi chlebik s domacou pomazankou paprikovou
dojedáme 😵 😵 😵
@katy1986 ja robievam tento, ak chceš skús, nám veľmi chutí. Jednu dávku robím s uhorkami a jednu bez. Tento rok skúsim pridať aj ananás a vynechám uhorky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16872&use...
spenátova polievka, spagety milano a malej spenatik
my sme dnes mali polievku zo vcera .. zeleninkovu { mrkva, hrasok, petrzlen,} do toho cestovinky .. jednoducha rychla.. a k tomu kur. perkelt s haluskami ..
zapekaný karfiol so zemiakmi, 100rokov sme nemali...
u nas uz rozvoniavaju pecene kuracie stehienka a varene zemiaky 🙂
Sosovicova polievka,vyprazany karfiol,zemiaky,tatarka.
@titkovamiriam myslis ze keby som chcela robit ten uncle bens, ze by som si to len podusila a tak...a dala do mrazničky ze by mi to vydrzalo? lebo zavarat neviem a pohare aj tak davam rodičom.... nemám to dat do čoho???? nestačilo by to do mrazničky????
my dojedame zo vcera..urobila som len zeleninovo-syrovy salat...a teraz sa prplem s marhulami a broskynami 😀 zavaram a robim dzem....
@titkovamiriam a este by som chcela do toho dat cukynu namiesto kukurice a uhoriek. čo?????????? čakám na odpoved a idem na to. 😎
francuzske zemiaky 🙂
toto som našla
http://anna1.stranky1.cz/nova-stranka-64447/

leco je v kurze 😀 ja som si robila min. tyzden a bolo mi zle este dva dni 😝 😅
dnes zajacia polievka a bravcove sote na smotane s knedlou 🙂