icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nikulqa
8. aug 2011

zienky ako zavarate leco?

pancake
8. aug 2011

boze napište mi , či tu uncle bens môzem dat aj do mrazničky.........išla by som to už robit. 😔

pancake
8. aug 2011

@nikulqa do poharov a na 20minut pri 100stupnoch som teraz čítala. ale ja potrebujem mraznicku. lebo nemám pohare....
ale pocula som ze sa vyborne zavára v umyvačke riadu. 😎 len ja nemám tie pohare 😝

nikulqa
8. aug 2011

@gucz ahoj nehodis sem recept na pikantnu pomazanku?diky pekne

nikulqa
8. aug 2011

@pancake diky,len ja by som potrebovala aj recept,ze co tam vsetko ide,lebo ked varim normalne tak to viem ale este nikdy som to nezavarala

pancake
8. aug 2011

@nikulqa presne to co normalne len bez vajicka a klobasy. to je: cibula udusena, plus rajčiny a papriky.... to je všetko

gucz
8. aug 2011

@nikulqa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11995&use... Ak máte radi pikantné, tak daj 10 feferóniek, alebo aj viac. Ja som dnes použila miesto guľatých feferóniek zavárané čili papričky a je to dobré 🙂

nikulqa
8. aug 2011

@pancake a to sa nepokazi ked tam bude aj cibula?a na oleji alebo na masti radsej?

nikulqa
8. aug 2011

@gucz dakujem pekne ...si ma potesila 🙂

gucz
8. aug 2011

@nikulqa nieje zač 😉

gucz
8. aug 2011

@nikulqa a lečo robím toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11991&use... . robím ho s fazuľou (vtedy ho jeme s klobáskou a bez vajca) alebo bez fazule a to používam ako klasické lečo alebo ho rozmixujem a dávam ho do gulášu

nikulqa
8. aug 2011

@gucz dakujem a to ked dam cibulu to sa nepokazi?

pancake
8. aug 2011

@nikulqa na oleji

titkovamiriam
8. aug 2011

@pancake jasne že aj v mrazaku to vydrží,ked mas tolko miesta na krabičky 🙂 ,ako vsetka zeleninka 😉

titkovamiriam
8. aug 2011

@pancake tam može ist co ta len napadne,ja tam dam aj napriklad 1-2 mrkvy,do dalsej varky zasa karfiol a podobne... 🙂

pancake
8. aug 2011

@titkovamiriam dik idem na to. 😎

titkovamiriam
8. aug 2011

a dnes kukuricova polievka-navaril Michal.že jedmu polievku 3l uvaril uz na obed no zjedol ju s kamosom tak navaril dalsiu 😀 😀 😀 😀 a vyprazany patizon a cukina-tiež mi michal pomohol ze to už ocistil a nasolil 😉

pancake
8. aug 2011

@titkovamiriam našla som aj 8 poharov, tak mi vysvetli ako sa to zavara. dam uplne po vrch, alebo centimeter od povrchu? vsetky pohare su šrobovacie. a ako sa to zavara dalej??

titkovamiriam
8. aug 2011

pohare/aj viečka/dobre umy,to je asi jasne...potom ich napln kludne po povrch a zašrobuj daj normalne sterilizovat a daj hore dnom do vychladnutia.alebo stací aj horuce len otocit no to sterilizovanie je istejsie.

pancake
8. aug 2011

normalne sterilizovat je co? do velkeho hrnca ich naukladam vedla seba a podlejem ich 5cm vodou? a ked sa budu varit 20min, tak vypnut?

pancake
8. aug 2011
chanae
8. aug 2011

@titkovamiriam casom sa asi aj nazory na varenie menia.. domace je predsa len chutnejsie si myslim.. a dakujem za recept vyskusam 🙂

titkovamiriam
8. aug 2011

jasne nestiham ti odpisovat vypni a horuce vyber-opatrne 😉 ,dufam že sa ti to podarí a bude ti to chutit mi to doma milujeme 🙂

chanae
8. aug 2011

A k dnesnemu vareniu...hraskova smotanova polievka..

adelaida33
8. aug 2011

@janka256 mňám 😝 , boli fantastické 😝 😝 😝 , muž mi ruky vybozkával 😔 . ja som predtým robievala len také obyčajné z muky, soli a vody, ale také dobré neboli. na budúce ich skusim na slano, asi s tvarohom a kôprom a na to opraženú cibuľku a kyslu smotanu... 😝 😝 😝 , už teraz sa mi slinky zbiehajú. Prosím, hoď mi recept/link aj na tie, čo si dnes varila. Ďakujeeem 😉 .

janka256
8. aug 2011

@adelaida33 to su tie iste len naplnis popucenymi zemiakmi ja dakedy primiesam k tomu bryndzu a rovno vyprazis na oleji a potom polejes roztopenym masielkom moje deti to zboznuju 🙂

adelaida33
8. aug 2011

@janka256 super, tak to zvládnem 😉 . ja som tie moje "staré" pirohy zvykla tiez robit na slano, napr. zem.-bryndz. alebo tvaroh.-kôpr., niekedy zem.-syrové, takže to nebude problém chuti v našej domácnosti, no ale odteraz budem robievat len tieto "nové" pirohy-perky 🙂. Pečené som ešte nerobila, ale musia byť fantastické 😝, takže ich niekedy v blízkej dobe vyskúšam, a ked raz dodojčím, tak tie pečené urobím s kyslou kapustouuuuuu, mňáááám. Ďakujem ti velmi pekne 🙂.

gucz
8. aug 2011

@nikulqa nepokazí, lebo je tam deko a ešte sa to aj sterilizuje. My robíme podľa tohto receptu od môjho detstva a nikdy sa nepokazilo

nelicefo
8. aug 2011

Dnes pre bambuľku jej obľúbené cestoviny zo šunkou,a ešte nám ostalo zo včerajšku (rizoto a slepačia polievka) 🙂

tanitta
8. aug 2011

prave som dovarila kremovu brokolicovu ine uz nestiham 😝