icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

petusko
8. aug 2011

leco je v kurze 😀 ja som si robila min. tyzden a bolo mi zle este dva dni 😝 😅
dnes zajacia polievka a bravcove sote na smotane s knedlou 🙂

sisanka
8. aug 2011

@petusko ako robis zajaciu polievku??mam tiez zajaca a chcela by som synovi urobit ked je to domace 😉

veronicka1901
8. aug 2011

@titkovamiriam: Mnam, tato verzia vyzera tiez super, nabuduce urcite vyskusam 🙂. Ja som nakoniec robila len take jednoduche s kuracim masom + co chladnicka dala (kukurica, papriky, atd) a aby to malo taku omackovejsiu konzistenciu, tak som pridala drvene paradajky a navrch kysla smotana + salat, ale chutilo dobre. Mlete maso a fazulu zboznujem, tak urcite vyskusam tuto variantu 🙂.

petusko
8. aug 2011

@sisanka ja robievam iba vyvar, tak ako kuraci ci hovadzi 🙂 varim v tlakovom hrnci, dam korenovu zeleninu, celu cibulku, par struckov cesnaku, malu papriku.

norcima
8. aug 2011

My sme doma varievali polievku zo zajaca volali sme to ragu polievka, no zial recept sa mi nepodarilo objavit. Bola v nej korenova zelenina, hrasok, ale aj rezance a rozsmrdlane vajicko a to masko v nej plavalo, mnam bola vyborna, mala taku trosku nasladlu chut... neviete niekto o co pisem, nemate recept ako sa robi?

janka256
8. aug 2011

@adelaida33 drzim ti palce potom daj vediet asi aj ja dnes urobim ale zemiakove a vyprazim ich mnaaam 🙂

firstbaby
8. aug 2011

dnes u nas cesnakova polievka s haluskami a kura na paprike s cestovinou...dobru chut 😝

katy1986
8. aug 2011

Ahojte, musím sa s týmto receptom s vami podeliť : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6361 - ja som to robila cca pred mesiacom, no nedalo mi to, bola som zvedavá ako to chutí, tak tento týžden som jednu flasu otvorila, šupla na mäsko, a bolo to fakt dobré, takže v sobotu som aj hned urobila druhú várku aby sme mali dobré zásoby 🙂 ked to chutilo môjmu rozmaznanému manželovi - určite aj vám to bude chutiť 😉

lucikatn
8. aug 2011

v parnom hrnci sa uz paria kuracie rezniky naplnene syrom a k tomu bude ryza so zeleninou no a na veceru mam chut na nieco sladke - mozno palacinky ak sa mi bude chciet 😀

happy8051
8. aug 2011

dnes mame karfiol vyprazany v rure, zemiaky s cinulou a kukuricou v kyslom naleve 🙂

fomarik
8. aug 2011

Rybie prsty s tatarkou a zemiakovou kašou

riana12
8. aug 2011

a uz som vymyslela 😀 vysmazane korbaciky (v klasickom trojobale) a hranolky, len taka rychlovka na zasytenie 🙂

kralicica
8. aug 2011

bravčová polievka s rezancami, rezeň s kašou zem., uhorkový šalát

nickyma
8. aug 2011

polievka zo suchého hrachu a rizoto

mata71
8. aug 2011

rezne z nedele, dnes čerstve zemiaky a uhorkovy šalat, na večeru maslovi chlebik s domacou pomazankou paprikovou

eva7780
8. aug 2011

dojedáme 😵 😵 😵

gucz
8. aug 2011

@katy1986 ja robievam tento, ak chceš skús, nám veľmi chutí. Jednu dávku robím s uhorkami a jednu bez. Tento rok skúsim pridať aj ananás a vynechám uhorky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16872&use...

katy1986
8. aug 2011

@gucz Tento vyzerá oveľa jednoduchšie ako to čo som robila ja🙂 nemusím tolko zeleniny čistiť 🙂

pancake
8. aug 2011

spenátova polievka, spagety milano a malej spenatik

babulka123
8. aug 2011

my sme dnes mali polievku zo vcera .. zeleninkovu { mrkva, hrasok, petrzlen,} do toho cestovinky .. jednoducha rychla.. a k tomu kur. perkelt s haluskami ..

dominka11
8. aug 2011

zapekaný karfiol so zemiakmi, 100rokov sme nemali...

rora
8. aug 2011

u nas uz rozvoniavaju pecene kuracie stehienka a varene zemiaky 🙂

lydia22
8. aug 2011

Sosovicova polievka,vyprazany karfiol,zemiaky,tatarka.

raza
8. aug 2011

ahojte, tak aj ja sa k vám pridávam, určite sem budem často chodiť po inšpiráciu 🙂
mimochodom, ja som dnes robila segedínsky guláš s domácou knedlou, mňaam 😉

@katy1986 tvoj receptík raz určite vyskúšam 🙂

pancake
8. aug 2011

@titkovamiriam myslis ze keby som chcela robit ten uncle bens, ze by som si to len podusila a tak...a dala do mrazničky ze by mi to vydrzalo? lebo zavarat neviem a pohare aj tak davam rodičom.... nemám to dat do čoho???? nestačilo by to do mrazničky????

sofinka18
8. aug 2011

dnes tekvicova polievka, pecene zemiaky a zapecena tekvica so sampinonmi a este vymysliet nejaky dezertik prekvapivo z tekvice 😉

sisanka
8. aug 2011

my dojedame zo vcera..urobila som len zeleninovo-syrovy salat...a teraz sa prplem s marhulami a broskynami 😀 zavaram a robim dzem....

pancake
8. aug 2011

@titkovamiriam a este by som chcela do toho dat cukynu namiesto kukurice a uhoriek. čo?????????? čakám na odpoved a idem na to. 😎

vvia
8. aug 2011

francuzske zemiaky 🙂