icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chanae
16. aug 2011

@liviadanova dobry napad 🙂 mam pocit ze idem urobit aj sebe.. dakujem 🙂

stanislavao
16. aug 2011

na sposob gulasu som spravila pangasa a pyre zemiakove k tomu. no super to je. do omacky som pridala stipku muskatoveho orieska, nedala som korenie, ani majoran a fakt super chutny a rychly obed. a deti si pochutia, lebo pangas sa im lahko zje, netreba ho zuvat, ako maso.

stanislavao
16. aug 2011

@daniz
dajte recept. dobre to znie.

chanae
16. aug 2011

@kvietocek7 https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/varenie-v-kuchte-co-vsetko-tam-varite/ skus kuk tu ..pisali tam aj recepty aj o hrncoch minule som to studovala..sice mam nadalej v tom mix co sa tyka hrncov ale nevadi 😀

katka888
16. aug 2011

@kvietocek7
pri tlakovom hrnci mam pribalovy letak a tam su odhadom casy, podla nich nastavim a potom uz viem
v tlakovom robim aj ryzu, je to jediny hrniec kde sa mi nechyti...

muskam
16. aug 2011

Dnes som vyskúšala nový recept - taliansku polievku Minestrone.
Môžem odporučiť, je zdravá a chutná. Urobila som si k tomu cesnakové hrianky a bola to mňamka. Miesto vody som priliala vývar z kuracích stehien. Zo zvyšku vývaru som urobila šťavu k stehnám a ryži. 😝

smejkoh
16. aug 2011

@kvietocek7 Pozriem cas na hodinach a odstopujem, potom vypnem a necham dojst, kym ten ventilcek neklesne dole. Casy je najlepsie odsledovat priamo v praxi, pouzivanim. Tlakovym hrncom sa usetri vela peniazkov za energie, takze vrelo odporucam.

mia258
16. aug 2011

Dnes cuketová polievka a plnené špenátové palacinky. Čokoládový zákusok 😵

nickyma
16. aug 2011

bryndzové pirohy so smotanou a oravskou slaninkou, polievka šošovicová 😉. boli chutné, prvý raz som ich varila.

katusska1
16. aug 2011

perky a šúľance s makom, prezlami 😀 mňamkaaaa a polievka fazuľová s klobásou 🙂

cinamon7
16. aug 2011

kelovy privarok

gucz
16. aug 2011

kuracie prsia na kocky s uncle benś (domáce zavárané) a k tomu zemiaky

babullka1
16. aug 2011

vcera kuraci perkelt ..dnes langose

tosomja
16. aug 2011

šošovicový prívarok, volské oko, varené vajce. Jablkový koláč od mamy 🙂

ame
16. aug 2011

gulasovu polievku a slivkove gule

berus222
16. aug 2011

rajcinovu polievku a francuzske zemiaky

cobhan
16. aug 2011

@babullka1 prave si ma zachranila. Drahy sa pytal, ze co bude na veceru a ja som uz bola bez napadov. Nakoniec sme to uhrali na spagety s MorcaDellou, ale tusim langose budu o par tried lepsie 🙂

cestovatelkaandrea
16. aug 2011

kedze dnes po praci si idem zacvicit, tak vari manzel a bude to peceny losos so zapecenymi zemiakmi.

jarunka111
16. aug 2011

zapekaný karfiol so zemiakmi a slivkový koláč

firstbaby
16. aug 2011

dnes zeleninova polievocka s haluskami, cestoviny s paradajkovou omackou a syrom 🙂

eva7780
16. aug 2011

guláš

bridget
16. aug 2011

zemiakova s parkom a chilli con carne 🙂 kazdy si bezal aj pre duplu, mnam.

veve39
16. aug 2011

baby predcasom tu niektora z vas davala link na plnenu papriku - vraj velmi dobry recept z mmb, pocula som od viacerych bab ze je ta paprika vyborna
este som ju nevarila, chystam sa, mozte sem prosim dat link ak viete ktory konkretne recept to je ?

masinka
16. aug 2011

hovadzia polievocka, kuracie rizoto na cinsky sposob (alebo cina na sposob rizota ?), ovocny salatik so zmrzlinou 🙂

lopezka
16. aug 2011

kelova polievka s parkom, teraz varim kukuricku 😀 a na veceru bude file so zemiakovou kasou 😅

00vladka00
16. aug 2011

uz tu dlho nenapisala mirka.co je s nou?

inna7
16. aug 2011

zeleninova polievka, cestoviny s hubovou omackou a syrom.... 🙂

raza
16. aug 2011

tak dnes som sa rozhodla spraviť ďaľšiu dávku uncle bens, včera som to skúšala po prvý krát a hneď sme aj koštovali 😀 mňaaam, môžem odporúčať. a ešte som robila papriku v oleji, no všetko je pripravené a ďalej nemôžem pokračovať, lebo môj šporák sa rozhodol štrajkovať 😠 😠 tak teraz čakám na mm, kedy to dá do poriadku 🙄

vesi
16. aug 2011

vývar s rezancami a bryndzový osúch 🙂

deniskateniska
16. aug 2011

domaca knedla, kapusta na sladkokyslo, pecena krkovicka 🙂