icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miriamr
17. aug 2011

ahojte. Po dlhšej dobe prikladám naše dnešné menu: tekvicový prívarok a perkelt, večer pomazánka z tuniaka s pečivom a zeleninou 😉
P.S: Prečo jezmenený názov témy? Alebo sa mi to len zdá? 😨

nadhera
17. aug 2011

kedze mam cely karfiol - cast do polievky a cast na placky+zemiakkasa

vcera vecer som robila medove wafle a este predchvilou decka dojedali 🙂

natasole
17. aug 2011

Rajčinová polievka so škoricou, rezance s tvarohom, kakavový koláč z acidka s čoko polevou a domáci chlebík.

kibuk
17. aug 2011

@miriamr no menili skoro vsteky temy aby boli vraj zrozumitelnejsie... ale naco dopisali "Dajte inspiraciu" tak to ani netusim....

ma.senka
17. aug 2011

polievku z tekvice hokaido (to som varila ja) a slivkove knedle (doniesla hotove babka 😀 )

lehotka
17. aug 2011

slivkové gule 😀

raza
17. aug 2011

@jarunka111 mňam, toto lúbime aj my 🙂

raza
17. aug 2011

šošovicová polivka a lečo s klobáskou a slaninkou zo včera a pečiem kakavkový závin 🙂

raza
17. aug 2011

no pekne, práve som mrkla do rúry a celý závin mi praskol, somár jeden 😠

jarunka111
17. aug 2011

@raza máme podobné chute, to čo máte vy, tak to ľúbime aj my. A že ti praskol, tak nech, rýchlo ho zjedzte a nikto neuvidí 😀 😀 😀

jarunka111
17. aug 2011

@miriamr vraj inovácie, aby to bolo zrozumiteľnejšie, ale doteraz som pochopila všetko, ale teraz sa nestíham čudovať a len kukám 😕

libka1
17. aug 2011

kung pao s ryzou, fazulova polievka, puding s ribezlami a piskotami

attena
17. aug 2011

zapecena brokolica so syrovou omackou varene zemiaky,smotanovo sunkove placky ,tiramisu

attena
17. aug 2011

@jarunka111 mnam to mam velmi rada uz v detstve mi to robievala mama a potom som prevzala od 14 rokov vyrobu ja

jarunka111
17. aug 2011

@attena asi tak podobne aj ja a máme to radi všetci. Dá sa aj ľahko a rýchlo potešiť niečím dobrým a toto také určite je. No a teraz som sa pustila do slivkovým gulí, malý mi veľmi 😀 pomáha, tak cesto bude aj...

lenkove
17. aug 2011

sáčková polievka 😀 a mäsové guličky v paradajkovej omáčke, tiež už homemade 😀

lenkove
17. aug 2011

ak ked si uz davame inspiraciu.. Ako robite tekvicovu polievku? 😕

titkovamiriam
17. aug 2011

@nikulqa jasne 🙂 ex bol z vychodu a užasnu vec ma z tade velkonocnu hrudku-tu z mlieka a vajec,dovtedy som i tom ani nepocula a teraz to robievam kazdu chvilku na ranajky ci veceru 😉

titkovamiriam
17. aug 2011

@lenkove tekvicove kukni na mmb,ja robim na kyselo,podla,vajdu,aj taku falosnu gulasovu 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41888 a kludne moze byt aj s tekvice
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33190
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33873
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41438 redsia a mas polievku

a este ich je tam dost

titkovamiriam
17. aug 2011

a trosku fotiek z varenia v mederi-jablkova torta z užasným krémom,šalatiky-zeleninky v zahrade požehnane,mrkvovo zemiakový salat s kuracím masom,plnene rezne,tehane strudle-jablkovo visnove s makom alebo orechami-postupne dam aj na mmb

nikulqa
17. aug 2011

@titkovamiriam no ano to je fajne,u nas sa to robi len na tu velku noc,lebo sa mi s tym nehce tolko piplat a tak a kedze sme len dvaja tu tak by to nemal kto tolko pojest....

petraslov
17. aug 2011

Brokolicová polievka a akurát sme zjedli dukátové buchtičky, len tak sa po nich zaprášilo

titkovamiriam
17. aug 2011

@nikulqa a mas ten recept na kolacik co si hladala? 😉

macocha
17. aug 2011

@libka1 @lizatko1009 dodatočne ďakujem za odpoveď. Ale zlyhal mi internet takže nakoniec boli predsalen vyprážané 😅

ikika
17. aug 2011

@dankamat no, robit mam co... len cez den velmi nestiham... 😅
Zajtra bude cukinova omacka so zemiakmi... mnam. 😵

adelaida33
18. aug 2011

Dnes zeleninová polievka a žemľovka 😉 .

mimi21mimi
18. aug 2011

Cesnaková krémová polievka, zapekané kuracie stehna v omacke so syrom a ryza.

nikulqa
18. aug 2011

@titkovamiriam no podobny recept mi poslala jedna kocka vcera tak asi dnes vyskusam

titkovamiriam
18. aug 2011

kedze som rano bola u lekara na preventivke a ockovaní už som ostala doma tak rezne,zemiaky, uhorkový salat,vajickova pomazanka,jablkovo hroznový kolač a zavaranie hrusiek 😉

titkovamiriam
18. aug 2011

@nikulqa tak ho sem potom napíš ak sa ti bude chciet-dík