icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

salma22
26. jún 2010

my mame kotlikovy gulas

rivatha
26. jún 2010

Palacinky s ovocim 😵

sonulienkas
26. jún 2010

šošovicová polievka kyslá , rizoto z kuracich prsíčok so zeleninkou navrch postrúhaný syr - mňam 😵

bec
27. jún 2010

dopapame fazulovu polievku a potom mame pecene kuriatko, zemiaky a uhorkovy salat🙂 mnam🙂

lydia22
27. jún 2010

Dostali sme chut na ryzovy nakyp,a k tomu sosovicova polievka

enanena
27. jún 2010

alami no to si das na panvicu na kocky pokrajanu slaninku nechas ju vyskvarit a potom na to poukladas vykostene osolene kuracie maso...nechas podusit a trosku pripiect a potom k tomu podavam ryzu,hranolky a yeleninovy salat...dobru chut

iinuska
27. jún 2010

vcera som nalozila kuracie masko do pacu, dnes uz len vysmazim, hranolky, tatarska, zeleninova polievka

aero
27. jún 2010

nán sa zo včera zvýšila fazuľová polievka ,takže dojeme toto- manžel bude prekvapený 😝
no a druké budú - bravčové rezne na prírodno v smotane a tarhoňa+ zeleninová obloha 🙂
dobrú chuť babulky 😉

mukky
27. jún 2010

dnes nevarím,máme od prababky plnenu kapustu /holubci/ a 2 druhy boršča 😅

mukky
27. jún 2010

@dusanab ahoj,skusila uz tie rezníky? 😉

henikav
27. jún 2010

babulky prosim, kde je recept na tie obratene rezne, nejako ho neviem najst, tu bol v tejto teme, nie??

henikav
27. jún 2010

inac my mame dnes taku jarnu hraskovu polievku s grizovymi haluskami a potom kuracie stehna zapecene so zemiakmi baklazanom, cibulkou a kukuricou, vsetko spolu v jednej mise

lenkace
27. jún 2010

henikav- ak myslíš tie mokré rezne, tiež sú na spôsob obrátených, tak tie sú na strane 44 a aké sú to grizové halušky? ja halušky v polievke milujem a preto by som rada poznala nejaké nové

mukky
27. jún 2010

@henikav ahoj,ja som dávala recept na rezne "naopakˇ" ale as myslíš niečo iné../máte sa? 😅 /

vladkaz1
27. jún 2010

steaky 🙂

dusanab
27. jún 2010

Ahojte, mukky ano skusala som ich vcera, ale robila som mlete rezne so syrom 😉 ale su fantasticke takto pecene....lepsie ako vyprazane, dokonca co je dobre moze byt aj zdrave 😀

henikav
27. jún 2010

dakujem babule, uz som si ulozila recept, budem ich robit na zajtra na cestu, konecne ideme na slovensko 🙂
@mukky stale sa ucim, takze nic nove 😀
@lankace grizove halusky su halusky z detskej krupice, u nas ich tak volaju, obycajne vajicko, detska krupica, osolit ja davam vegetu a majoranku, alebo petrzlenovy vnatku, vymiesam, nahadzem do polievocky a mnam mnam, maly len tie halusky lovi 😀 😀 😀

alami
27. jún 2010

@mukky keď spomínaš boršč, chcela som skúsiť ten zelený boršč čo robil taký teplý kaderník 😅 v "bez servítky" - neviem na to nájsť recept, nemáte niekto?

a tie rezne aj ja rada skúsim - pečené 🙂

alami
28. jún 2010

@anaku super, ďakujem krásne, som sa ho nahľadala ale nejak som nenašla 😅

lenkace
28. jún 2010

henikav- tak tie poznáme, aj my ich máme radi len ten názov je úplne iný, tak zato ma to zmiatlo, u nás je to klasika-krupicové halušky, tak dík

azuz
29. jún 2010

dnes si urobim vyprazany karfiol, zemiaky nove aj s cibulkou, salat zeleninovy a paradajkovu polievku, uz sa velmi tesim na karfiol 😉

rivatha
29. jún 2010

Cicer so syrovou omackou, s paradajkou a paprikou, mnam 🙂

alami
29. jún 2010

@azuz tak čerstvý vypražený karfiólik, to by som si teda dala 😵
@rivatha ako to robíš a hlavne cícer aký? z konzervy či ? ja som cícer ešte vživote nejedla 😅

ja som včera na večeru a mali sme to aj na dnes na obed robila ovocné knedle plnené jahodami, robila som aj podľa klasiky - domáceho receptu ale polovičku som urobila z rožkov podľa tohto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432
moc som tomu nedôverovala, ale chcela som to vyskúšať a musím povedať, že je to super, chuťovo výborné, skutočne (len ja som pridala kopcom PL ml. cukru na 4 rožky) príprava super jednoduchá - ja som si to dala vymiešať do domácej pekárne 😅 - odporúčam 😵

rivatha
29. jún 2010

@alami Suchy, den vopred namoceny 🙂 A potom zhruba takto http://varecha.pravda.sk/recepty/cicer-syrovou-... Planujem z neho skusit este kremovu polievku a aj so smotanou ako privarok. Ma dobru chut, lepsi ako hrach aj fazula pre mna 🙂

rivatha
29. jún 2010

@alami Ale mozes aj z konzervy, to je potom rychlejsie. Nepouzivala som este, tak chut z konzervy neviem, ci je taka ista 🙂

diabambulka
29. jún 2010

ahojte ja som dnes varila rychlu kremovu cuketovu polievku a fliacky s kapustou.taky rychly obedik 🙂 co varim som si zacala zapisovat do kalendara a potom uz len kuknem co uz dlho nebolo a inspirujem sa.poslem vam rovno aj typ na tu vybornu ,zdravu a rychlu polievku.
-cuketu umyjeme a nakrajeme na mensie kocky aj so supkou, k tomu nakrajeme este zo 4 ocistene zemiacky, dame troska soli a zeleninovy bujon, ked je to uvarene tak pridame jeden syrokrem v crievku, cele to rozmixujeme a hotovo.mozeme podavat s oprazenym chlebikom,alebo nakrajajte troska sunky na platky uz podla vlastnej fantazie🙂

rivatha
29. jún 2010

@diabambulka To znie dobre, niekedy vyskusam 🙂

diabambulka
29. jún 2010

to som rada, ze som niekoho inspirovala niekoho niecim tak jednoduchym, urcite sa ozvi ako to dopadlo a ci chutila.dobru chut 😵

berika
30. jún 2010

fazulová polievka mliečna, lángoše