Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@diabambulka super, vyskusam, aj ked ja velmi cuketu nevarim, bo mangel to nelubi, ale mozno ani nepride na to, ze je z cukety 😀
ja dnes robim fazulovy privarok aj s udenym kolenom a varim vela, nech je aj na zajtra, bo nechce sa mi varit kazdy den ked je tak horuco 😉
brokolicový krém a rizoto
kuracie nugetky so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom.. 😝
možem sa k vám pridať? Dochádzajú nápady. pokiaľ boli deti v škole v škole to išlo, ale prázdniny mi dajú zabrať.
My máme dnes kuraciu gulášovú polievku, zapečenú brokolicu so syrom.
lasagneeee, mnam skoro som aj misku zjedla 😉
pečené kura s plnkou, ryža a mal byť aj uhorkový šalátika ale uhorky som vyhodila lebo boli hnusne horké 😖
@azuz ahojky azuz, mas pravdu moj manzel by v zivote cuketu neprehltol a ked som tuto kremovu dobrotu navarila myslel si ze je to brokolicova kremova polievka, no bolo to zelene🙂a bol milo prekvapeny....odporucam vyskusat,ten syrokrem tam urobi divy. 😵
ahojte no ja som dnes chcela vyhoviet svojej polovicke a tak som varila v celku rychly obedik. Maslove halusky s kuracim perkeltom
Ja som varila brokolicovú krémovú polievku, malý ju miluje a pečené stehná s ryžou... Rýchle a jednoduché 😉
plnená paprika včera, na obed, večera žemľovka, dnes ryža, kuracie soté a zeleninka, ryža sa minula, zajtra uvarím cestoviny, do omáčky šupnem syr v črievku a vuala, aká som šikulka, nové jedlo je na svete 😉
@diabambulka , mňaaam, aj ja ju robievam 😉
My sme mali dnes koložvársku kapustu z mimibazaru. Robila som ju prvý krát, ale mňamka. Tú cuketovú polievku skúsim aj ja, lebo cukiet máme toľko, že ich ani babkine sliepky nebudú stíhať jesť.
včera dusené hovädzie na hrášku + ryža
dnes mliečna kalerábová polievka (len pre maminku, chlapi nevedia čo je dobré 😀 )
a granatír (granadír, granatiersky pochod ... 😀)
Samušovi dusenú zeleninu (mrkva, petržlen, tekvica) s troškou kečupu, zemiaky, varené teľacie
@mukky som sa činila po dlhom čase dnes ... dobrovoľná sauna skoro 3 hodiny 😀
Ja som si myslela, že už sem tak neskoro nikto nenapíše, že to len ja tu tak neskoro vyčítavam na tom internete. Ale už by som mali ísť asi aj ja spať. Dnes budú asi palacinky k tej cuketovej polievke, alebo dačo iné nemäsité. Možnože langoše, lebo chcem skúsiť upiecť aj briošku a tá je sladká. Takže asi skôr tie langoše.
Diky§ Tak poskúšam aj ja ich zvyknem zapekať ale placky som ešte nerobila. Môžeš hodiť recept, alebo sa robia ako zemiakové-otáznik. Nepíše mi otáznik
Tak aj ja sa pridam, my mame dnes brokolicovo-zemiakovo-nivovu polievku a babule to iste ale bez nivy a sisky 😝
ahojte, azuz úhrabky sú uvarené popučené zemiaky zmiešané s udusenou kyslou kapustou. Je to fajn jedlo aj na studeno v takýchto teplách. Baby mm tiež nie je zastáncom cukety, nepovedala som nič, upiekla om cuketový koláč a tak si chválil, že až. Ke´d som povedala, že je cuketový spýtal sa ma, že kde je tá cuketa.... Čo oči nevidia to nebolí...
Chcem ešte vyskúšať v pekárničke cuketový chleba, ale cukety mám neskoré, takže musím kúpiť a vyskúšam.
Ahojte kuchárky 🙂 ja som dnes spravila bryndzové halušky, polievočka nám ostala zo včera...
cavte , my mame vyprazany karfiol a zemiacky a tatarska omacka 😉
ja som dnes robila na obed gulky dusene s kyslou kapustou a knedlou a zajtra odpocivam, mame to iste, na veceru bude pizza, mnam
atrami ako robis cuketovy chlieb?
DIEVCATA ako robievate panenku?So slaninkou a slivkou,alebo aj inak ?

Tak v utorok sme mali úhrabky -mm s opečenou slaninkou, včera sme boli na pizzu, na večeru sa dojedla pizza, a dnes
zemiaková polievka a kurací perkelt s cestovinou.