Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Palacinky s ovocim 😵
šošovicová polievka kyslá , rizoto z kuracich prsíčok so zeleninkou navrch postrúhaný syr - mňam 😵
dopapame fazulovu polievku a potom mame pecene kuriatko, zemiaky a uhorkovy salat🙂 mnam🙂
Dostali sme chut na ryzovy nakyp,a k tomu sosovicova polievka
alami no to si das na panvicu na kocky pokrajanu slaninku nechas ju vyskvarit a potom na to poukladas vykostene osolene kuracie maso...nechas podusit a trosku pripiect a potom k tomu podavam ryzu,hranolky a yeleninovy salat...dobru chut
vcera som nalozila kuracie masko do pacu, dnes uz len vysmazim, hranolky, tatarska, zeleninova polievka
nán sa zo včera zvýšila fazuľová polievka ,takže dojeme toto- manžel bude prekvapený 😝
no a druké budú - bravčové rezne na prírodno v smotane a tarhoňa+ zeleninová obloha 🙂
dobrú chuť babulky 😉
dnes nevarím,máme od prababky plnenu kapustu /holubci/ a 2 druhy boršča 😅
babulky prosim, kde je recept na tie obratene rezne, nejako ho neviem najst, tu bol v tejto teme, nie??
inac my mame dnes taku jarnu hraskovu polievku s grizovymi haluskami a potom kuracie stehna zapecene so zemiakmi baklazanom, cibulkou a kukuricou, vsetko spolu v jednej mise
henikav- ak myslíš tie mokré rezne, tiež sú na spôsob obrátených, tak tie sú na strane 44 a aké sú to grizové halušky? ja halušky v polievke milujem a preto by som rada poznala nejaké nové
Ahojte, mukky ano skusala som ich vcera, ale robila som mlete rezne so syrom 😉 ale su fantasticke takto pecene....lepsie ako vyprazane, dokonca co je dobre moze byt aj zdrave 😀
dakujem babule, uz som si ulozila recept, budem ich robit na zajtra na cestu, konecne ideme na slovensko 🙂
@mukky stale sa ucim, takze nic nove 😀
@lankace grizove halusky su halusky z detskej krupice, u nas ich tak volaju, obycajne vajicko, detska krupica, osolit ja davam vegetu a majoranku, alebo petrzlenovy vnatku, vymiesam, nahadzem do polievocky a mnam mnam, maly len tie halusky lovi 😀 😀 😀
henikav- tak tie poznáme, aj my ich máme radi len ten názov je úplne iný, tak zato ma to zmiatlo, u nás je to klasika-krupicové halušky, tak dík
dnes si urobim vyprazany karfiol, zemiaky nove aj s cibulkou, salat zeleninovy a paradajkovu polievku, uz sa velmi tesim na karfiol 😉
Cicer so syrovou omackou, s paradajkou a paprikou, mnam 🙂
@azuz tak čerstvý vypražený karfiólik, to by som si teda dala 😵
@rivatha ako to robíš a hlavne cícer aký? z konzervy či ? ja som cícer ešte vživote nejedla 😅
ja som včera na večeru a mali sme to aj na dnes na obed robila ovocné knedle plnené jahodami, robila som aj podľa klasiky - domáceho receptu ale polovičku som urobila z rožkov podľa tohto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432
moc som tomu nedôverovala, ale chcela som to vyskúšať a musím povedať, že je to super, chuťovo výborné, skutočne (len ja som pridala kopcom PL ml. cukru na 4 rožky) príprava super jednoduchá - ja som si to dala vymiešať do domácej pekárne 😅 - odporúčam 😵
@alami Suchy, den vopred namoceny 🙂 A potom zhruba takto http://varecha.pravda.sk/recepty/cicer-syrovou-... Planujem z neho skusit este kremovu polievku a aj so smotanou ako privarok. Ma dobru chut, lepsi ako hrach aj fazula pre mna 🙂
ahojte ja som dnes varila rychlu kremovu cuketovu polievku a fliacky s kapustou.taky rychly obedik 🙂 co varim som si zacala zapisovat do kalendara a potom uz len kuknem co uz dlho nebolo a inspirujem sa.poslem vam rovno aj typ na tu vybornu ,zdravu a rychlu polievku.
-cuketu umyjeme a nakrajeme na mensie kocky aj so supkou, k tomu nakrajeme este zo 4 ocistene zemiacky, dame troska soli a zeleninovy bujon, ked je to uvarene tak pridame jeden syrokrem v crievku, cele to rozmixujeme a hotovo.mozeme podavat s oprazenym chlebikom,alebo nakrajajte troska sunky na platky uz podla vlastnej fantazie🙂
@diabambulka To znie dobre, niekedy vyskusam 🙂
to som rada, ze som niekoho inspirovala niekoho niecim tak jednoduchym, urcite sa ozvi ako to dopadlo a ci chutila.dobru chut 😵
fazulová polievka mliečna, lángoše

my mame kotlikovy gulas