icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
20. aug 2011

@tosomja čo to?chory ste? 😒

gabika11
20. aug 2011

@kralicica ahojcek, tu om nasla nieco, ale cream of tartar ,neviem kde u nas zozenies... 😒

kukujka
20. aug 2011

@katkas1 ahoj ktory receptik?

gabika11
20. aug 2011
henikav
20. aug 2011

buchty na pare, mnam

gabika11
20. aug 2011

Dnes som po tyzdni varila vlastne nedelne menu:
Hovadzia polievka s plnkami, Ryza natur s hraskom a pecene kuracie v rure na cibuli, Nepecena smotanovo tvarohova torta s kompotom malinovym a z ciernych ribelzi a zemlovka jablkovo tvarohova, ale tu som odniesla k rodicom 😉

lucka1371987
20. aug 2011

tortili plnene s tofu a zeleninou s jogurtom

sniperka
21. aug 2011

Vývar od včera, pečený losos, zemiaky,zeleninový šalát a ešte musím vymyslieť nejaký super koláčik. 🙂

sharmana
21. aug 2011

zeleninovo mäsová polievka, varené zemiaky v šupke a kuracie prsia dusené s orientalnym korením a čínskou zeleninou

katkas1
21. aug 2011

@kukujka na to zapekane maso 🙂

kukujka
21. aug 2011

@katkas1 jaaaj jasne masko/bravcove,alebo kuracie/osolis osmazis na panvici potom das do zapekacej misky zalejes omackou/slahackova smotana zmiesana so syrokremom+dochutis este podla vlastnej chuti cesnak,korenie,bazalka...../a das zapiect hotovo

lydia22
21. aug 2011

Fazulova polievka a francuzske zemiaky.

caly8
21. aug 2011

bravčové s omáčkou /neviem či to má aj nejaký názov ale ide tam kečup a horčica/ s varenými zemiakmi a bryndzová polievočka

mata71
21. aug 2011

zo včera kotlikovy gulaš,, 😝 ,je teplo tak melon,,,,,

dena
21. aug 2011

cernohor a ryza 🙂

tinuskaha
21. aug 2011

paradajkova polievka,svieckova na smotane a dezert asi slivkovy kolac

harper
21. aug 2011

hovadzia polievka s "drobeckami", svieckova na smotane s domacou knedlou 🙂

sofinka18
21. aug 2011

my dnes tarhona a hovadzie na zeleninke a kuracia polievka zo vcera

katussska24
21. aug 2011

ahojte,ja sa tu chodim tak potichu inspirovat velmi casto 😀 😀 😀 tak som si povedala ze dnes konecne prispejem dakymi typmi 😉 takze dnes mame ryzu, morcacie sote s kukuricou a kari-syrovou omackou a k tomu broskyneee 😝
btw je mi to smiesne pisat co varim, ale ono ako inspiracia to fakt pomaha, aspon mna ste vzdy inspirovali v tejto teme 😀 😀 😀

adelaida33
21. aug 2011

cuketovo-zemiaková polievka, kuracie soté v syrovo-šunkovo-smotanovej omáčke a pečené zemiaky s rascou. koláč máme od včera 😉

miminkad
21. aug 2011

zeleninova polievka s rezancami,grilovana bravcova panenka s domacimi hranolkami,zeleninovy salat,syrova omacka so styrmi druhmi korenia,prip.tatarska a cheese cake s cucoriedkami

kukujka
21. aug 2011

no dnes to vyzera,ze asi nic moje dieta ma nejaky spavy den tak sme este stale ani v obchode neboli a netusim kedy sa tam dostanem asi bude mat tatino len krupicovu kasu navarenu lebo obsah chladnicky je nulovy

mariana0915
21. aug 2011

kuracie stehna- cervena kapusta- knedla a kuracia polievka- kokosovy kolac so žlktkovou polevou 🙂

elise
21. aug 2011

ryža, rezníky v syrovom cestíčku a cibuľovo rajčinový šalát, polievka sa mi nechcela robiť tak som spravila bio sáčkovu zeleninovu z dm drogerie. mňam🙂

lizatko1009
21. aug 2011

nic ideme na kupalisko, maly si dal akurat kuraciu polievku, ktora nam este ostala a neplanujem cely tyzden ani stat pri sporaku v tych horucavach.

attena
21. aug 2011

@kukujka aj ja idem robit krupicovu kasu to je rychle a nahradi sladke,uz som ju asi pol roka nemala a vypekat sa mi nechce

romanelka2
21. aug 2011

Dnes rezne bravčove, kuracie ryža ktomu paradajkovo cibulovi salat a kuraci vyvar na vecer krupicovu kasu 🙂 a stači na dnes 😎

atreyu
21. aug 2011

Pečená kačka so zemiakovou kašou a karamelizovanou kapustou 😵

gucz
21. aug 2011

zavárala som pikantnú pomazánku, potom fazuľovo lečový šalát a k obedu sme mali len cestoviny s kečupom, tatíka nemáme doma, tak si to môžeme dovoliť 😀