Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@kralicica este tu je odkaz na video
https://www.youtube.com/watch?v=mYb726t3ig4@kralicica som zabudla pridat odkaz http://www.recipes4cakes.com/angelfood/angelfoo...
buchty na pare, mnam
Dnes som po tyzdni varila vlastne nedelne menu:
Hovadzia polievka s plnkami, Ryza natur s hraskom a pecene kuracie v rure na cibuli, Nepecena smotanovo tvarohova torta s kompotom malinovym a z ciernych ribelzi a zemlovka jablkovo tvarohova, ale tu som odniesla k rodicom 😉
tortili plnene s tofu a zeleninou s jogurtom
Vývar od včera, pečený losos, zemiaky,zeleninový šalát a ešte musím vymyslieť nejaký super koláčik. 🙂
zeleninovo mäsová polievka, varené zemiaky v šupke a kuracie prsia dusené s orientalnym korením a čínskou zeleninou
Fazulova polievka a francuzske zemiaky.
bravčové s omáčkou /neviem či to má aj nejaký názov ale ide tam kečup a horčica/ s varenými zemiakmi a bryndzová polievočka
zo včera kotlikovy gulaš,, 😝 ,je teplo tak melon,,,,,
cernohor a ryza 🙂
paradajkova polievka,svieckova na smotane a dezert asi slivkovy kolac
hovadzia polievka s "drobeckami", svieckova na smotane s domacou knedlou 🙂
my dnes tarhona a hovadzie na zeleninke a kuracia polievka zo vcera
ahojte,ja sa tu chodim tak potichu inspirovat velmi casto 😀 😀 😀 tak som si povedala ze dnes konecne prispejem dakymi typmi 😉 takze dnes mame ryzu, morcacie sote s kukuricou a kari-syrovou omackou a k tomu broskyneee 😝
btw je mi to smiesne pisat co varim, ale ono ako inspiracia to fakt pomaha, aspon mna ste vzdy inspirovali v tejto teme 😀 😀 😀
cuketovo-zemiaková polievka, kuracie soté v syrovo-šunkovo-smotanovej omáčke a pečené zemiaky s rascou. koláč máme od včera 😉
zeleninova polievka s rezancami,grilovana bravcova panenka s domacimi hranolkami,zeleninovy salat,syrova omacka so styrmi druhmi korenia,prip.tatarska a cheese cake s cucoriedkami
no dnes to vyzera,ze asi nic moje dieta ma nejaky spavy den tak sme este stale ani v obchode neboli a netusim kedy sa tam dostanem asi bude mat tatino len krupicovu kasu navarenu lebo obsah chladnicky je nulovy
kuracie stehna- cervena kapusta- knedla a kuracia polievka- kokosovy kolac so žlktkovou polevou 🙂
ryža, rezníky v syrovom cestíčku a cibuľovo rajčinový šalát, polievka sa mi nechcela robiť tak som spravila bio sáčkovu zeleninovu z dm drogerie. mňam🙂
nic ideme na kupalisko, maly si dal akurat kuraciu polievku, ktora nam este ostala a neplanujem cely tyzden ani stat pri sporaku v tych horucavach.
Dnes rezne bravčove, kuracie ryža ktomu paradajkovo cibulovi salat a kuraci vyvar na vecer krupicovu kasu 🙂 a stači na dnes 😎
Pečená kačka so zemiakovou kašou a karamelizovanou kapustou 😵
zavárala som pikantnú pomazánku, potom fazuľovo lečový šalát a k obedu sme mali len cestoviny s kečupom, tatíka nemáme doma, tak si to môžeme dovoliť 😀

@tosomja čo to?chory ste? 😒